0 oy
413 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,340 puan) tarafından
Acayip dişim ağrıyo hemde 1 değil 2 değil 3 değil tam 4 diş birden napcam bilmiyom dişcilerde kapalı ve 36 haftalik hamileyim rahatlamak için gargara kullanıyorum nadiren ama gargaranın kutusunda hamileler kullanmasın yazıyor siz hamileyken gargara kullandınz mı 

10 Cevaplar

0 oy
(7,096 puan) tarafından
Canim tuza az limon sık disine koy rahatlarsin gargara kullanma doktoruna sormadan 
-Reklam-
0 oy
(4,102 puan) tarafından
Hic kullanmadim tuzlu suyla gargara yapsan olmaz mi yada karanfil varsa kullan gecms olsun 
0 oy
(414 puan) tarafından
Cnm bende ayni durumdaydim devlet hastanesine gitim doktir hic bisey yapmadi ozel doktir buldum ona gitim muayene eti bir dis icten curumus o obur dislere agri yapiyormus onuda bulamasaydi hamiler icin filim cekme yelegi varmis onu kulaniyorlarmis  ozeli dene derim hic kekilmiyo
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Rakı diycem ama hamilesin tuzlu suyla çalkala dışardan buz koy oda olmazsa dış etinin üzerinde biraz buz gezdir uyuşsun kesin çözüm değil ama  ufak ufak kör buzları ay ağzına ağrıyan dişlerinin orda tut
0 oy
(179 puan) tarafından
Bir su bardağı suyun içine bir yemek kasığı kekik at kaynasn sonra altını kapat demlensin ılısın ağzını gargara yap biraz beklet tükür 
0 oy
tarafından
Karanfil yağı kullan canım birebir dişi hemen uyuşturuyor 
0 oy
tarafından
Karanfil yağınin uyuşturucu etkisi var tavsiye ederim
0 oy
tarafından
Discilerin acilleri açık 
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Sirke ile gargara yapın baya rahatlatıyor. 
0 oy
(1,826 puan) tarafından
Ben hamile iken aynı durumdaydm hıc bısey de yapamadılar tuzlu su ile rahatlardm hep iltihap varsa aliyo sureklı uap ama ılık olxak su sıcaga biraz yakın

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 280 göst.
24 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
24 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,861 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 320 göst.
12 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,725 puan) tarafından soruldu

404,214 soru

12,109,360 cevap

36,430 kullanıcı

...