Eşimin yaptikalri yüzünden ayirlmak istiyorum demiştim geri vazgeçip herşeyi düzeltmeye çalışıyordum dün evde durup benimle vakit gecirecegini söyleyip kandırdı abisi ve arkadaşlarıyla piknige gitti neymiş bunalmış bende bunaldım dedim bizimle gideydin ama bana demedigni bırakmadı ben annemi aradım annem arayıp ağzına geleni saymış derdin ne diye neyse bunu. Üstüne eve gelip benden özür diledi duzelicek sadece sinirliyim yorgunum dedi tm dedim ama hala kırgınım neyse şimdide bebişi uyuttum bı hevesleki kocamın yanına yatıp uyuyayim diye yinede ayrı yatak sermistim rahat uyusun diye neyse kaldırdım gel yatağına yat diye geçti yattı bende yatim yanına dedim seslenmedi uykulu durtup bende yataym yanına dedim bağırmaya başladı uyumak istiyorum işte sen niye yanlış anliyon ben yatmami dedim falan herkes duydu evde çünkü hepsi uyanıp o kadar utandimki sanki ben uyumuyorum rahatsız ediyormusum gibi geçtim yatağıma uzandım ne uykum kaldı ne bsy ben onu bu kadar ozlerken severken neden böyle oluyor anlamiyorum çok sınırlı bı eşim var yordu beni