0 oy
909 göst.
Diğer kategorisinde (2,110 puan) tarafından

Emzirme danismanligina mesaj attim bana donus yapti siz kaldiriyomusunz

image

21 Cevaplar

+1 oy
(1,822 puan) tarafından
15 gunluk bebegim su an. Ben alarm kuruyorum uyanip emzireyim diye ama o hep alarm calmadan kendi uyanip agliyor meme araniyor agzini aciyor biraz buyuyuncede boyle kendi uyanmaya devam eder sanirim
(2,110 puan) tarafından
Benmki anasiyla babasi gbi uykucu masallah ☺️
-Reklam-
+1 oy
(1,114 puan) tarafından
40ı çıktıktan sonra kaldirmamaya başladım cnm kendi uyaniyordu acıkınca şuan bile öyle ben ellemiyorum iki kere mamaya uyanıyo 
(2,110 puan) tarafından
Gece oldu kiz alistrdm 4 de uyandirip emzirmeye bu gece alarmi kapatip uyumusum bide o kaldriri dedler amine kalkmadı parol ictm kendime az geldm ya hic halim yoktu vallahi
(1,114 puan) tarafından
Doğrudur cnm bı kere bnde mastit oldum çok kötüydüm ağlayarak zar zor emzirmistim
(2,110 puan) tarafından
Benm 2. Olusu bu ayy cok kotu ya rabbim kmseye vermesin amineyi kaldracak gucum yoktu sukur smdi gecti
(1,114 puan) tarafından
Çok şükür cnm çok geçmiş olsun dikkat et
(2,110 puan) tarafından
Saol canm
+1 oy
(15,665 puan) tarafından
Ilk 2 ay uyandırip emzirdim. Sonrasinda o isterse uyandı istemezse uyanmadı. Doktor ilk 2 ay 4 saatten fazla aç kalmasın demişti.
(2,110 puan) tarafından
Amine bugun kalkmadi bende 4 saatte bi kaldririm
+1 oy
(5,333 puan) tarafından
Bende ilk 2 ay kendim uyandırdım sonra kendisi ne zaman isterse kalkti
(2,110 puan) tarafından
Gece kalkiomuydu peki
(5,333 puan) tarafından
Kalkiyo tabi
(2,110 puan) tarafından
Amine kalkmadi
(5,333 puan) tarafından
Kaç aylik
(2,110 puan) tarafından
2 ay 8 gunlk
+1 oy
(7,440 puan) tarafından
Evet doğru olabilir ama gece salgılanan hormonlardan dolayı gece beslenmesi bebeğe kilo aldırıyor diyorlar buda önemli bir nokta şimdi hangisini uygulamak lazım benim kızım da 4saat falan uyanmiyor emzirmek istiyorum kaldırıyorum bazen emiyor bazen ağzını sımsıkı kapatıyor açmıyor 
(2,110 puan) tarafından
Aminede bugun kalkmadi 4 saatte bi emzririm ben ya
0 oy
(2,099 puan) tarafından

6 bucuk aylik oldu 3 saat oldumu istemsiz mama yapip yediriyorum gece hepsini bitiriyo valla :)

Kaldirmak istemiyorum da dayanamıyorum valla :)

(2,110 puan) tarafından
Valla bende acikiyodur die dayanamiom ama bakalm bu gece kaldrmicam o beni kaldrcakmi
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Ben 3. Aya kadar hep kaldırdım.  Gece beslenmesi daha sağlıklı hem annenin sütü daha fazla üretiliyor hem bebeğin beslenmesi acısından daha iyi .uyandırmadan alıp emzirir tekrar yerine koyardım 
(2,110 puan) tarafından
Bende emzirip altina bakiorm uyuyo hemen ama gece sindirimi yavas calisiomus
0 oy
tarafından
Ben hiç uyandirmadim ilk dogdugundan beri sadece hastanede 2 gün sürekli gogsumde tuttum yarim saatte emdi ondan snra 2 saatte 1 kalktı snra 3 saatte 1 e ulaştı öyle öyle uzadi
(2,110 puan) tarafından
Bakalm bu gecede ben kaldrmicam o beni kaldrcakmi
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Kendi uyanıyor emmek için 
(2,110 puan) tarafından
Bakalm bugun denicemmm uzuluyodm acikiyodur die bikere uyuyakaldm uyanip alarmi kapatip bdaha uyumusm o aglayarak uyandirdignda oyle uzuldm cocugu ac braktm diee
(1,449 puan) tarafından
gece 12 de mama veriyorum mamasiz uyumuyo gece 3 de uyanıyor emiyor sonra miymiymiymiy sabaha kadar iste salla dur :)
(2,110 puan) tarafından
Mama almiyoruz biz anne sutu veriyorum sadce en son ben 1 bucukta emziirp kendmde uyuyorm 4 de falan alarm kuruyodum cok sukur bin sukur masallah uyku duzenine oturuyorz yavas yavas benm kizda anasi babasi gbi uykucuu ☺️
0 oy
(3,918 puan) tarafından
Ozaten uyandiriyor ki gece kuzumm :)))
(2,110 puan) tarafından
Bakalm bugun denicemmm uzuluyodm acikiyodur die bikere uyuyakaldm uyanip alarmi kapatip bdaha uyumusm o aglayarak uyandirdignda oyle uzuldm cocugu ac braktm diee
(3,918 puan) tarafından
Ayy kuzum benmm
(2,110 puan) tarafından
Bu gece beni kaldrmazsa alarma devam☺️☺️
0 oy
(1,964 puan) tarafından
Güneş beni kaldiriyor:))
(2,110 puan) tarafından
Ben amineyi kaldriodm ayni sahura kalkinca uykulu uykulu yerizya oyle emiyo Allah im nasil guluyom☺️
(1,964 puan) tarafından
Oyy yerim onu:) kuzu artk kaldirma bnce dene bi kndi uyansın.  1bucuk  aylıktan başladı Güneş kendi Uyanmaya önceden 2 saatte bir ben kaldırıp emziriyordum ama zor emiyordu uykulu olduğu için sonra eltim artık kaldırma kendi kalkabilir Acıkınca dedi denedim 2 saatte bir kendi uyanıyor 10 dakika emip uyuya kalıyor öyle düzen kurduk bir haftayı geçti artık 4-5 saatte bir kalkıyor
(2,110 puan) tarafından
Bakalm bu gece denicem ☺️
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Çok pişmanım ben kaldırıp emzirdim hep ve alıştı şimdi sık sık uyanıyor
(2,110 puan) tarafından
Ben amineyi kendim kaldiriyodm aglamasina firsat vermiyodm bakalm bu gece denicem kaldrcakmi beni☺️
(3,459 puan) tarafından
Dene bakalım benimki 5 saat uyanmazdı ben kaldırmasam ah ah nerde o eski günler
(2,110 puan) tarafından
Herhalde buyudukce kalkmalari artiyo anladgm kadariyla☺️
(3,459 puan) tarafından
Aynen öyle canım
(2,110 puan) tarafından
Ayy insallah benim.kiz uykuyu sever ☺️☺️
0 oy
(6,921 puan) tarafından

İlk iki ay bnde uyanmadığında fln kendim emzirdm çünkü gece emmeleri kilo aldırdı baya bebişime ve sonra kendi hep uyandırdı bn alarm kurmadan

Şimdi 1obuçuk aylık hala gece uyanır emer illa ki.uyanmasa yine bi kalkıp emziresim geliyor aç gibi geliyor:)

(2,110 puan) tarafından
Banada acikiyo gbi gelio bi kere alarmi kapatip uyuyakalmsm o aglayarak beni kaldrdgnda oyle uzulmustm aç braktm die☺️
(6,921 puan) tarafından
Yok kuzum aç olmuyolarmıs o bizim annelik iç güdümüzmüş gerçekten kendileri uyandırıyor hatta uyanmıyorsa aç dgl demektir uyutmadan önce gzl emzir yada mama hangisi ise.geceleri kendi uyanmazsa rahatsız etme böylece uyku düzeni başlıyor seni yormaz büyüdükçe seni de uyutur kendi de uyur annesi hem de gece gündüz farkını anlamaya başlar sn rahat edersin aşkım:)
(2,110 puan) tarafından
Masallah subhanallah uyku duzeni var gbi gece 1 bucuk ta falan guzelce emiyo uyuyo ben 4 de falan kaldiriom emip bdaha uyuyo sabah 7 bucuga kadar ama bakalm bu gece ddenicem eger cok kaldrirsa ben kendi duzenime devam ederm ☺️☺️
(6,921 puan) tarafından
Hadi bakalım nasıl ypıcak görelim bekleyip:)
(2,110 puan) tarafından
Aynenn☺️☺️☺️
0 oy
tarafından

Benimkide 8 aylık gece sabaha kadar 3 kere kalkıyo 

(2,110 puan) tarafından
Amineyi ben 1 kere kaldiriyom bakim bugun kac kere kaldrcak beni baktmki cok kaldrio ben duzenimi bozmam zar zor duzene grdk saylr ☺️ bi yeri agrimiosa duzenimzde yatio ama biyeri agriosa sabahlioz  balgami vardi bi kac gun oncesinde anaaa kucagmdan inmio agliyo ayyy rabbim hic bi bebegi hasta etmesin kollarm sirtim belim nasl agrimisti kucagmdan brakiom patlito resmen esime veriyom onun yuzune bakiyo ben deglmya baslio bdaha aglio ☺️☺️
tarafından
Hahaaa ana gibi olurmu hiç amann Alllah korusun kızz hasta olmasınlar çok zor oluyo
(2,110 puan) tarafından
Biyandan gulesim de gelio esime bakio aglamaaya basliodu ☺️☺️
tarafından
Bende güldüm şimdi haha
(2,110 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
Valla ben kendi aklıma uydum kızımı uyandırmadan emzirip beşiğine geri koyuyordum. Çocuk gece uyanmaya alışmadı şimdi 2 yaşında kesintisiz uyuyor çünkü sürkeli uyanmaya alışmadı. 
(2,110 puan) tarafından
Bende mi duzenimi bozmasam aceba
tarafından
Bilmiyorum ki canım ben 6-7 aya kadar böyle yaptım sonra zaten kendi uyanmıyordu. Yeni sütten kestim son zamanlar şok uyanırdı memeye düşkündü sütten kesince gece mama yada başka bişey vermedim gece acıkma huyu olmasın diye böyle hallettim çok şükür
(2,110 puan) tarafından
Bakaym bi iki gun kaldrmayaym cok kalkarsa ben kendi duzenimi devam ettreym
0 oy
tarafından
Ben yatiramiyorum ki kaldirayim :'(
(2,110 puan) tarafından
Bi yerimi agriyo aceba kiyamammmm
tarafından
Yok dogdugundan beri oyle 7 aylim olacak 16.sinda
(2,110 puan) tarafından
Senmi alstrdin peki kucukken
0 oy
tarafından
Benimki 50 günlük biberonla beslendiyi için her 2 saate bir uyandırmadan veriyorum çinki kalkmaya niyeti yok gecen uyuya kalmsm 4 saat olms hala uyanmamsdı cok üzülmüsdm ac kaldı diye
(2,110 puan) tarafından
Bende ayni oyle gecen uyuyakalmsm uzuldm ac kaldi die
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Ben sadece kirkliyken öyle yaptım  eltimde alarim kuruyordu saatte 1 emziriyirdu şimdi kızı 1 yasinda acikmasada uyaniyor 2 3 kere çekip  yatiyor öyle alışmış hiç rahatim yok çok pismanim diyor 
(2,110 puan) tarafından
Bugun hic kalkmadi ama
0 oy
(51,451 puan) tarafından
hala daha hic bilmem dört.saat uyudugunu 
(2,110 puan) tarafından
Ben bugun kaldrmadm kendide kalkmadi
(51,451 puan) tarafından
uyuyorsa elleme canim alismasin kalkmaya
(2,110 puan) tarafından
7 saat var arada ama
(51,451 puan) tarafından
icine sinmiyorsa kaldir canim sen annesisin en iyisini sen bilirsin 4 saatten fazla ac birakma kan sekeri duser
(2,110 puan) tarafından
Normalde brakmiodmda bugun uyudu oyle icime snmedi ya
0 oy
(460 puan) tarafından
70 günlük bebeğim. En son 3te süt içiyor sonra sabah 8e kadar uyuyor kaldırmıyorum. Kilosu yerinde olduğu için sorun olmuyor. 
(2,110 puan) tarafından
Amine 1 bucukta emio bu gece uyanmadi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 287 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde __Deniz__ (2,191 puan) tarafından soruldu

408,970 soru

12,291,864 cevap

38,231 kullanıcı