0 oy
572 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Kaynananizi mi  Seviyor sunuz ? Yoksa 

Kayinbabaniz mi  ? Ben Kayinbabami Seviyorum Çok iyi Bir Insan ama Kaynanama Gıcık Oluyorum Herşeye burnunu sokar Kayinbabam dünya iyisi bir insan Siz kimi Seviyorsunuz <3:)

41 Cevaplar

0 oy
tarafından
kayinpederil bir tik ustu
-Reklam-
0 oy
(99 puan) tarafından

Kayinvalidemle sorunum yok ama kim dersebiz tabi ki kayinpederim :)<3

0 oy
(493 puan) tarafından

Kaynanami da kayinbabami da cok seviyorum ben onlardan raziyim RABBİMde razi olsun insallah<3

0 oy
tarafından
Iclerinsen sadece esimi seviyorum yeni gelin oldugumda  ikiside az cektirmedi bana ikisinide sevmiyom
0 oy
(1,310 puan) tarafından

Bilmedim şimdi :D

Her ikisinin iyi ve kötü yanları var yani hangimizin yok ki napalım idare edios :ermm:

0 oy
tarafından
Kayın baban vefat etti yazık adam alzaimerdi kaynanamdan nefret ediyorummmmmmm . 
0 oy
tarafından
Ikisini de severim ama kayınpederini daha severim :)
0 oy
(221 puan) tarafından
Herkes sadece seviyordur sevmek var birde sevmek var. Severim ama iyi oldukları için insan oldukları için. Ama benim bir tane annem bir tane babam var
0 oy
(1,888 puan) tarafından

Kayın babam Allah ondan razı olsun öz babam gibi çok seviyorum onu kaynamda çok iyidir bazen çok karışır herşyime o yüzden onu birazcık seviyrum:)

0 oy
(545 puan) tarafından
Esimin tarafindan pek kimseyi sevemedim ne yazikki ama aramizda hicbiriyle bi problemde yok sevmek zorundada degilim gerci ama sadece yani bilmiorum eger arada esim olmasa soyle donupte yuzlerine bakicagim insanlar degiller esimin hatrina akrabacilik oynuoz iste.
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Kaynanama karşı hiçbişey hissetmiyorum. Kayın babam a karşı daha ilimliyim
0 oy
(231 puan) tarafından

Kayinbabami :)

0 oy
(64 puan) tarafından
Hiçbirini sevmiyorum seviyordum ama bendeki sevgilerini kaybettiler.
0 oy
(4,666 puan) tarafından
Ikisinide seviyorum iyi insanlar 3 yillik evliyim Allaha şükür bi sorunumuz olmadi 
0 oy
(1,350 puan) tarafından
Benim kayınbabam üvey üvey olduğu için değil kesinlikle ama çok sevemiyoruö kaynanamıda bazen gerçekten çok seviyorum bazen de hiççççç 
0 oy
tarafından

Kaynanamı çok çok severim gerçekten ama kayınbabam için aynı şeyi söyleyemeyeceğim maalesef :ermm:

0 oy
(16 puan) tarafından
Benim ikiside dunya tatlisi ama kayinpederim cok trip atiyo kaynanamda arkadasim gibi ayni ama ikisinide seviyorum canim :)
0 oy
tarafından
Kayınpederimi hiç tanımıyorum canım vefat etmiş ama kaynanam cennetlik bi kadın her yerde söylerim bunu seviyorum kendisini 
0 oy
tarafından
bn sahsen kaynanami aslnda ikiside esit ama kaynanam daha iyi sanki :)
0 oy
tarafından
Hiç birini sevmiyorm. Bnden uzak Allah'a yakın 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 875 göst.
3 Mayıs 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,689 göst.
22 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,744 göst.