Sabah kalkıyorum oğlumun altını değiştirip kahvaltı hazırlarken akşam açtığım bulaşık Makinesini yerleştiryrm kahvaltı hazırlarken çıkanları atyrm kahvaltı bittikten sonra onalri makineye atyrm mutfak tezgah cifle sil pakla bitiyor eğer dip köşe yapılacaksa her şeyi kaldırıp temizliyorum ertesi gün yine ne olur ne olmaz diye süpürge açıp bir güzel çek sil yapıyorum malum sıcak her gün cam açıyorum bugün evim temiz olduğu için mutfağı temizleyip banyo kapısini cifledim Pimapen olduğu için beyaz olmasına bayılıyorum dünde banyoyu temizledim fayanslari ovdum yarın sabahta yatak odasına giricm dolap içleri silinecek tekrardn yerleşecek sonra ki gün mutfağım fayans derz aralarını dış fırçasıyla beyazlatmayi düşünüyorum yani kısacası her gün kendime liste yaparım şunlar yapılacak diye ve bir ay dolmadan sürekli yaparim bunlari temizlik yapmayı çok seviyorum yaptıktan sonra ki evimin temiz olduğunu bilmek rahatlatıyor beni eşimde sürekli annemin titizbtitiz olduğunu bilirdim ama sen daha pimpriklisin der normalde yapma der ama evin temiz olmasini seviyor çünkü kendide düzenli tertipli bana bekarken hiç böyle değildim evlendikten sonra oldu :))