0 oy
304 göst.
Diğer kategorisinde (616 puan) tarafından
Kizlar 28 Mayıs'ta yaşına girdi oğlum fakat yürümüyor kanepe kıyısında geziyoruz biraz tombikiz teyzeleri Meral ediyorum bende ne zaman yürüyecek vs diye benim elimden tutup adım atıyor biraz ama kendi başına değil başına gelen varmı korkmamasi için neler yapabilirim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 ay sonra görürsün sen o minnagi:D nasıl depar attığını :D
(616 puan) tarafından
Evet ya bu ara bana hiç iş yaptırmıyor elinden turacakmisiz tüm evi gezecekmisiz inanır mısınız eşim gelince yemek yapıyorum kahvaltıdan sonra yemek hazır eden ben :)
tarafından
Inanirim canım yürüyünce de iş yaptırmazlar ki etegimi bırakmazdı benim kız: )
(616 puan) tarafından
Zor günler bizi bekliyor desene :)
tarafından
Anama çektirdim kızımda bana çektirdi 12 yaşına gelene kadar anamın eteğini bırakmadim cok çok düşkundum  illallah gelmişti anama benim kızım sürdürmedi fazla:)  şimdilik her işimi yapıyorum günde toplamda bir buçuk saat öğretici çizgi filmler izliyor o süre zarfında gün aşırı  her gün değil bütün işlerimi yaparım yemeği bazen iki günlük yaparım bazen her gün yaklaşmıyor bana    makinaya verdim bugün beni odadan çıkardı git git dedi ayır ayır diiiiittttt dedi bana ya ::)) benim kizin tek sorunu dışarıya olan sevdasi çok zorluyor bizi aklar düştü başımıza zapt edemiyoruz damarı tutunca
-Reklam-
0 oy
tarafından
O kadar başladıysa çok sürmez yürür zaten annesi acele etme 
(616 puan) tarafından
İlk çocuk ilk heves ya  insan merak ediyor bizim biraz kilomuzda fazla geç yürüyebilir diyorlarda
tarafından
Yok be kiloyla alakası yok ama erkek çocukları kızlara göre az daha geç yürür normalde istisnalar dışında...ama dedigin gibiyse yakındır yürümesi
(616 puan) tarafından
Evet bu ara hiç durmak istemiyor hep gidecek yani evde geziyoruz
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Yürümeyi denerken bırakmayın kendini güvende hissetsin bide aparatlar var internetten bakabilirsiniz yardımcı olabilir onlar 
(616 puan) tarafından
Yok birakmiyorum zYen beni yanında arkasında istiyorum akıllı bidigim ;)
(3,033 puan) tarafından
Aparatlar bakın bi ucuz zaten
(616 puan) tarafından
Adı nasıl geçiyor ilk arabam var ama onun sapından tutup gidiyor biraz
(3,033 puan) tarafından
Yürüme aparatı diye geçiyor yaylı oppaciklara benziyor
(616 puan) tarafından
Bı bakayım
0 oy
tarafından
Kiloluysa dötünü tasiyamiyodur benim oglanda oyleydi 
(616 puan) tarafından
Ne kadarlık men yürüdü sonra :) tabii kilolu hiç emeklemedi
tarafından
Emeklemeden birbucuk yasindayken yurumustu canim
(616 puan) tarafından
Evet bizimkide bulabilir ozmaani :) yazın şöyle sipidik sipidik yürüsün istiyordum ilk adım ayakkabısı için acele etmiyim ozaman
tarafından
Yuumeye baslayinca alirsin kuzu bide cabuk buyuyo ayaklari zaten diyodum ah bi yuruse simdi yerinde durmuyo 12 yasinda Allahim yoruyo beni :))
(616 puan) tarafından
Aynn öyle yapayım en guzeli
0 oy
tarafından
Sizinki yine küçük benim oğlum 4 yaşında merdiven takıntısı var inmeye korkuyor çıkmaya korkuyor
(616 puan) tarafından
Kuzum benim yaa masallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 57 göst.
5 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Minikpanda& (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 305 göst.
7 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Expertmom (1,006 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 389 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 1111 (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 564 göst.
17 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde hayrullahkubra (610 puan) tarafından soruldu

412,444 soru

12,416,582 cevap

45,048 kullanıcı

Kategoriler

...