Merhaba hanımlar 8.5 aylık evliyim. 5 sene sevgiliydik sonra evlendik. Ve hukuk fakültesi 1. Sinif öğrencisiyim. dün hamile olduğumu öğrendim. Ve eşim hiç sevinmedi hatta endiselendi korktu sasirdi. Yasamadigi tek duygu sevincti. Biz korunuyorduk. Planli ve beklendik bir gebelik degil bende sasirdim ama cok mutlu da oldum. Bana devamli ben hazir degilim dedi. Ben okulu cok zor kazandim . Ve hep esim destekledi . Okul hayatin bitti dedi. Onca cabamiz bosa gitti dedi. Yani bende hazir degildim ama dusuncesi bile guzel birsey. İnsanlar yillaeca ugrasiyorda Allah nasip etmiyor. Ne guzel bize aratmadan verdi. Ne yapacagimi bilemedim cok uzuldum boyle dusunmesine. Daha keseyi bile goremedik o kadar kucukki. Haftaya sali gorebilecegiz. Esim sanki istemiyor . Ne yapabilirim bu konuda ?
Keske yapmasaymiş
Canım teyzem ikiz hamileydi 9 ayına kadar devam etti üniversiteye sonra doğurdu kaydını 1 sene dondurdu ertesi seni uzaktan eğitim ile devam etti ve bitirdi bence endişe etme dediğin gibi o kadar bebek sahibi olmak isteyen varken size gelen mucizeyi istememek olurmu hic
Esine deseydinki o çocuk doğunca asıl hayat başlıyor .
O doğunca yasamak nedir anlıyor insan..
O en büyük kazancimiz deseydin..
Babaliga hazir hissetmiyor diye ne olacak..
Dünyanın en guzel şeyi oysa
403,661 soru
12,093,880 cevap
36,388 kullanıcı