0 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bu ev araştırmak ne kadar zormuş vay arkadaş 

Evi Beğenmek 

Evin Fiyatı 

Odaların kutu gibi küçücük yapmaları 

Gel de strese girme Niyetine girdik ama ev yok olsa da çok pahalı neden böyle agliciğimmm şimdi İstanbul'da yaşamak çok ama çok ZOOOORRR :'( keşke imkan olsa da valla başka şehirde yaşasak İstanbul'un insanları kalabalık şehir 

BANKALAR FAİZ ORANINI DÜŞÜRDÜ AMA BİZİM TÜRK İNSANLARİ MÜTEAHHİTLER FİRSATCİLİK YAPIP 300 BİN OLAN EVE 350 BİN 370 BİN FİYAT böyle adaletin ben yaaa hak mı bu anlamıyorum ben cidden bu insanların gerçekten yatacak yeri yok arkadaş böyle yapanları Allah'a havale ediyorum kaç haftadır ev bakıyorum evlere gidiyoruz fahiş fiyatlar nasıl hesap verecekler bunlar böyle insanları DOLANDIRSİN NERDE KERİZ İNSAN VAR ONLARI KANDİRSİNLAR 

5 Cevaplar

0 oy
(52,061 puan) tarafından
aynen canim ev fiyatlari artti bizde niyetine girdik ama girmemisle cikmamiz bir oldu 
tarafından
Allah büyük elbet bı yerden çıkarır bunları keşke el atsalar bu pisliklere de :(((
(52,061 puan) tarafından
ev sahipleri de artirdi dedigin gibi direkt 50 bin faiz
tarafından
Şikayet edicem eğer ki gerçekten bir yer bulursam adam daha geçen emlakçı söyledi bana da müteahhitlere. Bizde kızıyoruz bu kadar olmayan fiyat birden yüksek fiyata satışa cikariyolar nasıl olsa banka kredinin faizi düşürdüler alacak mecbur kaziklamak bedava nasıl olsa zihniyetleri var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bakan dediki öyle birilerine rastlarsaniz biz buradayız hemen şikayet edin 
tarafından
Kuzum valla bu adamcagizlarin da işi çok zor Allah yar ve yardımcıları olsun
0 oy
tarafından
Bazen ulkemin insanindan nefret ediyorum

Turk desen orfunu aderini bilmez

Musluman desen elhamdülillah der nerden ne calcam diye dusunur

Tiktokda sacmalar kahveden cikmaz iki gram faydasi yok faydasi olani begenmez

Firsatci kotu dusunceliden gecilmez yazik ya hicbise olamasalar insan olsalar namuslu olsalar

Su ev meselesine firsatcilara cok sinirleniyorum 
tarafından
Bende valla başımıza taş yağsa bunların yüzünden müstehak bu insanlar yüzünden zaten kurunun yanında yaş da yaniyo :((
0 oy
tarafından

Ev yok canım bende arıyorum Sultangazi'de bulamıyorum olanlarda kirası 1.400 , 1.500 o da çok fazla :ermm:

tarafından
Ahhh kuzum ahhh işte sırf bundan dolayı gerçekten İstanbul'da yaşamak istemiyorum haram zıkkım olsun yaaa su mübarek günde bile insanı günaha sokuyolar
tarafından
Aynen öyle öyle canım mecburuz yapacak bir şey yok rabbim düzeltsin.
tarafından
Aminnn canım
0 oy
tarafından

Gel ben evimi satayim sana fatih mahallesinde 3+1 :D

Markete sağlık ocağına eczaneye muhtarlığa parka kreşe  3 dk :)

tarafından
Aman aman yok kuzum biz oraya gittik bir emlakçı götürdü eşimin iş ark.i ve ben bı kaç çevreden pek iyi şey duymadım :((
tarafından
Yok canım benim.burasi karışık olan bölüm değil cok şükür
tarafından
Fatih Mahallesi'nde diyince ne biliyim kuzum hatta sıfır daire 3+1 olan bir daire gittik ev güzel arka cephesi yatak odası sadece güneş görmüyo oda önemli değil ama semti öyle duyunca vazgeçtik fiyatı da iyidi ama işte kısmet.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 207 göst.
0 oy
2 cevap 63 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 445 göst.
0 oy
27 cevap 675 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,149 puan) tarafından soruldu

412,471 soru