kizim 1yasinda ve bunlari nasil yaptigi hakkinda bir fikrim yok cekmecelerim zor aciliyo biz ayarladik sert acilsin acamasin diye ama yer yataginda yatiyo sabah biz uyurken tum cekmeceleri acmis oluyo gecen kremi bulmus yemis heryerine surmus surmu bisey yok doktora sordum bol su icir bisey olmaz dedi neyse kavanozlari acabiliyo gecen kimyon kavanozunu acmis nasil yapti hala bilmiyorum bir oyuncaginin bizim ugrasip cikaramadigimiz parcasinu kendi cikarmis ağzına atmis hele buzdolabi zor acilir altta kulpu yok ama o acabiliyo sandalyeleri surukluyo ya firinin kapagini bile aciyo daha bircok ornek var belki guclu olmasi iyi bisey ama cok zarar veriyo artik surekli pesindeyim korkuyorum kendine zarar verecek diye sinirlenince saclarini eline dolayip cekiyo kopariyo. uzerinde yelek falan varsa dugmesini kopariyo ben napicam bilmiyorum hep korkuyla yasiyorum yasiyorum doktora mi gotureyim pedegoga mi danisayim sinirini falan biri gorunce bu seni dover diye guluyolar. sevgiyle buyutuyorum hic sesimi bile yukseltmiyorum hep oyunlar sarkilarla buyuyo ama neden bu kadar hoyrat. dun banyodan cikmak istemedi mecbur çıkardık 1saat sonunda oyle sinirli ki bezini bağladım yanlarindan tuttu bantlarini cekerek kopardi . kusura bakmayin uzun oldu ama belki bir fikir veren olur diye yazdim .