0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (2,241 puan) tarafından
kizim 1yasinda ve bunlari nasil yaptigi hakkinda bir fikrim yok cekmecelerim zor aciliyo biz ayarladik sert acilsin acamasin diye ama yer yataginda yatiyo sabah biz uyurken tum cekmeceleri acmis oluyo gecen kremi bulmus yemis heryerine surmus surmu bisey yok doktora sordum bol su icir bisey olmaz dedi neyse kavanozlari acabiliyo gecen kimyon kavanozunu acmis nasil yapti hala bilmiyorum bir oyuncaginin bizim ugrasip cikaramadigimiz parcasinu kendi cikarmis ağzına atmis hele buzdolabi zor acilir altta kulpu yok ama o acabiliyo sandalyeleri surukluyo ya firinin kapagini bile aciyo daha bircok ornek var belki guclu olmasi iyi bisey ama cok zarar veriyo artik surekli pesindeyim korkuyorum kendine zarar verecek diye sinirlenince saclarini eline dolayip cekiyo kopariyo. uzerinde yelek falan varsa dugmesini kopariyo ben napicam bilmiyorum hep korkuyla yasiyorum yasiyorum doktora mi gotureyim pedegoga mi danisayim sinirini falan biri gorunce bu seni dover diye guluyolar. sevgiyle buyutuyorum hic sesimi bile yukseltmiyorum hep oyunlar sarkilarla buyuyo ama neden bu kadar hoyrat. dun banyodan cikmak istemedi mecbur çıkardık 1saat sonunda oyle sinirli ki bezini bağladım yanlarindan tuttu bantlarini cekerek kopardi . kusura bakmayin uzun oldu ama belki bir fikir veren olur diye yazdim . 

8 Cevaplar

0 oy
(3,919 puan) tarafından
1 yas sendromu gecer bunlar
(2,241 puan) tarafından
hemen gecsin lutfen ya aklim çıkıyor basina bisey gelcek diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
1 yas sendromu canım bende yasadım hala devam bızaat doktora sordum 3 yasına kadar boyle huyuna git gayet normal dedi canım 
tarafından
Ama soyle bırsey de dıyım yavrum hayır demeyi bil iyice salma bırak aglas7n bazen olmuyor ıstedıgı diye onu aglayarak elde edemeyecıgını ogret
(2,241 puan) tarafından
olamamasi gereken seye hayir diyorum canim her tekrarladiginda hayir diyorum aksam babasi geliyo ağlatma kizimi ne var oynasin kirsin doksun . asil bebek esim aslinda ona ogretmem lazim ondan yuz buluyo kizim
tarafından
Biriniz hayır derken dıgerınız evet demıcek kusum ege royle olursa asla ve asla onune gecilmez esinle konıs veya doktora soylet esine
(2,241 puan) tarafından
saol canim en iyisi benden baska birinin soylemesi yoksa benimle inatlasiyo
tarafından
Rica ederim canım ama mutlaka sneım kararlarının tersini yapmaması lazım
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Ona hayırı öğretmelisin sendorom diyip huy edinmesine izin verme alışırsa vazgeçmez CNM seni döver diyenlerde işine baksın çocuk yani bu
(2,241 puan) tarafından
ah onu bir becerebilsem hayir diyorum bu sefer yirtiyo kendini babasindan yuz buluyo aslinda suc babada biraz benim hayir dedigim seye o izin verince ortalik karisiyo gunduz yapamadigi ne varsa aksam babasinin yaninda yapiyo . o dover diyenleri ben dovecem de hayirlisi
0 oy
(1,499 puan) tarafından
Benimki de dediğin çoğu şeyi yapiyo çok sinirli bi istediği olmasın bi bağırıyo bi bağırıyo kulaklarım sağır oluyo nerdeyse inşallah düzelirler 
(2,241 puan) tarafından
aynen canim bir aglayisi var bazen komsu ariyo ne oldu bir yerden mi dustu diye korktum diyo sanirsin bogazliyorum
0 oy
(51,028 puan) tarafından
anammm cadiya bak sen Allah kolaylik versin canim
(2,241 puan) tarafından
saol canim :)
0 oy
(201 puan) tarafından
Ona istedigini yaptirmiyorsun ondan oyle canim tehlikeli seyleri kaldir takip et ben saldim oyle kendine ama gozum ustunde surekli
(2,241 puan) tarafından
hic baskici bir anne degilim canim istedigi odaya girer istedigi hibi gezer .cogu seyi kaldirdim amerikan mutfak evim asagi dolaplarkn nerdeyse bos ama illaki bisey buluyo buzdolabini aciyo cekmeceleri aciyo kiyafet bile zararli oluyo bazen elbisemi alip boynuna sarmis cekeliyodu bir ara yani mecbur her istedigini vermemeye calisiyorum yoksa basedemiyorum
0 oy
(17,167 puan) tarafından
3 yaşa kadar devam ediyprmuş atak haftaları 
(2,241 puan) tarafından
iki sene daha sabir :))
0 oy
(588 puan) tarafından
Benim kardesimin kizida ayni ama dikkat etmek lazim ben oğluma biseye hayır dediysem hayirdir asla evet demem o yüzden izin vermicegimi bilir ve kendine zarar vermedigi sürece kısıtlayıcı bi anne degilum bence sende hayiri öğret aglaya aglaya alisir yapcak bisey yok insan kiyamiyo ama biz onlari düşündüğümüz icin hayır diyoruz
(2,241 puan) tarafından
cok ilgi oldu ustunde herkes ne isterse yapti ondan oyle oldu heralde canim simdi ben hayir desem yikiyo ortaligi ama bir sekilde otoritemi saglamaliyim haklisin . evi dagitmasina hic kizmam dagitsiz oyuncaklarini cekmeceleri istedigini yapsin ama çekmeceyi acip elbiseyo boynuna doluyo o zaman ben cildiriyorum ya bisey olsaydi diye
(588 puan) tarafından
Herkesle konus kimse müdahale etmesin canim sen kendi sözünü dinlet aglarsa ağlasın büyüyünce hic basedemezsin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ElaLii (536 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 215 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (947 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 406 göst.
5 Nisan 2023 Aile kategorisinde seoz (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 90 göst.