Kaynanamı kovdum diye post açmıştım aranızdan hatırlayanlar vardır belki. Bu olayı annemlere anlatmayı düşünmüyordum çünkü eğer anlatırsam annemler bir daha benim evime ayak basmazlar. Bugün ablam mesaj attı bana kaynanam herkese bu olayı anlatmış bütün köye konu amcamın kulağına da gitmiş sabah babamla görüntülü konuşurken o sırada amcam babamı aradı babam kapatmak zorunda kaldı. Amcam olayı babama anlatmış ama kaynanamın olayı kime nasıl anlattığını bilmiyorum. Sadece köyde beni adımı çıkardı ondan eminim hatta dün kendi kulağımla şahit oldum balkonda otururken komşuya anlatıyordu ama sesleri tam gelmiyordu. Annem aradı şimdi beni çok sinirliydi bağırıp çağırdı o nasıl bir insandır ki seni köye rezil ediyor biz senden neden erzak alalım tam tersi biz sana getirdik ama senden götürmedik dedi. Annemler adanaya dönmeden önce bana kaynanana anne de nasıl ben senin annensem o da eşinin annesi ona saygıda kusur etme dedi ama ben böyle bir insana nasıl saygı gösterim insan ne kadar kötü biri olursa olsun bunu gelinine torunlarının annesine tek erkek evladının karısına bunları yapmamalı ama kaynanam insanlıktan nasibini almadı. Kayinbabam için çok iyi derdim allah ondan razı olsun derdim ama ortalığı karıştıran kendisi. Ikisini de allah'a havale ediyorum. Şimdi annemle babamın hali nasıldır kim bilir. Daha hayatta evime ayak basmazlar sinirden göz yaşlarım dinmiyor çıkıp bağırasım geliyor kaynanamın evini basip meydana çıkarıp agzima geleni söyleyesim geliyor ama haklı olduğum halde beni köye rezil ettiği kadar etti zaten
Öyle kaynananin Allah belasını versin huzur bırakmıyorlar insanda
Allah yrdımcın olsun canm rezil insanlarla uğraşmak zor
1,489,667 soru
24,347,275 cevap
346,302 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın