Eşim salonda kuzeniyle konuşuyordu bende mutfağı topluyorum. Bir anda aklıma geldi. Bi kaç hafta öncede tartismistik. Banyoya gittim ağzıma diş macunu aldım biraz kopurttum. Ağzımın kenarını sildim macun olmuştu hep.
Esiminde çenesi düştü oturduğu yerden kalkmadı. Ağzımda macun bekliyorum
En sonnda anlat kuzen dinliyorum kendime çay alayım dedi kapatcak sandım ama halen devam ediyordu. Koridorda karanlıkta duruyorum. Baktım adam geliyor hemen yere yattım eşim o an kapıyı açtı salondan çıktı hayatım dedi bi gülesim geldi . Yerde titriyorum yalnız iyi salladım kendimi ..
İnansın diye hemen ağzımdan macunu çıkarttım içten içe de üstüm hep ıslandı keşke bisey yapsaydım diye düşündüm . Eşim noluo hayatım dedi korktum ki tokat atacak diye kndime geleyim diye
Kuzenine diyor ki eşim bayıldı kapat dedi kuzenide haa tamam görüşürüz kuzen dio sesi gelio dedim nasıl bir kuzen insan bi telaslanir
Eşim sonra delimisin sen naneli diş macunu kokuosun bende sana essek şakası yapacam altına s.cacaksin dedi
Burnumun ucuna kadar girince hemn aldı kokuyu . Ağzımın içi mentol kokuyordu dilim yandı ferahladı