0 oy
1,058 göst.
Diğer kategorisinde (1,350 puan) tarafından

2 aylık oğlum var genel kontrolümz vardı geldık bronşit olmuş hastane ye yattık tedavılerı yapılırken doktorumuz kalbınde ses duydum dedi üfürüm var dedi bugün çocuk kardiyoloji doktoruna götürdük kalbınde delik varmış orta boy dedı tehlıkelı degıl dedi zamanla kendıde kapanabılır dedı ılerde 5 6 yasında aöelıyatsız operasyonlarda kapanabılırmış ama ben bıraz araştırdım farklı seyler yazıyor kapanmayabılırmışte allah korusun ölüme kadar gider yazıyor :(( başına gelen varmı çok üzgünüm içim hiç rahat değil :(

23 Cevaplar

+2 oy
(104 puan) tarafından
Canım benimde 2 aylık oğlum bizde de üfürüm duydu çocuk doktoru gittik kardiyolog aynı şekilde delik var bebekler anne karnında hayatta kalabilmeleri için bu delille yaşarlar doğduktan sonra kapanır ama bazen çok küçük kalabilir Bi sorun teşkil etmez birçok yetişkinin kalbinde ufak delik vardır dedi sen doktorunu dinle İnterneti değil birşey olsa senden saklayacak değilya doktor
(1,350 puan) tarafından
Evet canım öyleymiş doktorda bi sorun yok dedi ama inşallah allah büyük
(104 puan) tarafından
Doktora güven sen ilk söylediğinde bende çok panikledim doktor baya inceledi defalarca baktı herşey normal delik kapanır kapanmayıp küçük kalsa da önemli değil dedi normalde 2 yaşta kontrol istiyormuş bizimki bira zçok hızlı nefes alıyor sanki koşmuş koşmuş yorulmuş gibi onun için 1 yaşta çağırdı bizi
-Reklam-
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Google kardesten arastırdıysan herşeyin yokoluşa cıkma durumu oluyor :) korkma canım doktoru dinle insallah gecer 
(1,350 puan) tarafından
İnşallah canım öyle olur :/
(9,718 puan) tarafından
Emınecım sıkma canını ınan gecer gider senın sımdı guxlu olup bebegıne ıyı bakman lazım senın duyguların ona gececektır o yuzden iyi dusun ıyı seyler olsun
(1,350 puan) tarafından
İnş canım zaten ona hep gülüyorum belli etmemeye çalışıyorum
tarafından
Valla ya Google kolum agriyor yazsan olumcul hastalık cikarir karsina. Sen doktora guven canim. Gecmis olsun inşallah gecer
0 oy
(2,091 puan) tarafından

Araştırma cnm araştırınca insan daha kötü oluyor allahın izniyle iyileşir inşallah yavrum ya allah herkesin evladına sağlık versin <3

(1,350 puan) tarafından
Amin aminnnn allah büyük:(
0 oy
(2,423 puan) tarafından
Kıyama m kuzum üzülme rabbim şifa verir inşaallah sen kafana takma doktorum dediğine bak kötü  bisi olsaydı derdo zaten kendiliğinden kapansın inşallah 
(1,350 puan) tarafından
İnşallah cerrahi işlem görmeden kapanır :(
(2,423 puan) tarafından
Inşallah kuzum benim  korkma bebeklerde oluyo kapaniyo içini ferah tut
0 oy
(2,053 puan) tarafından
Gecmis olsun cnm Rabbim şifa versin korkma iñsallah cabucak geçer
(1,350 puan) tarafından
İnşallah kuzum allah büyük ben Allah’ıma bıraktım
0 oy
tarafından
Canım bebeklerin aslında çoğunda varmış bana da Dr dedi. Oğlumu bnde ilk doğduğunda götürdüm delik var dedi. Ama 6 aya kdr bilemedin 2 3 yaşına kdr kapanıyor ama aylık kontrollere götürmekte fayda var. Umarım kötü bsy yoktur canım. Geçmiş olsn 
(1,350 puan) tarafından
İnşallah yavrularımız sağ Salim iyileşir :( allah büyük
0 oy
(199 puan) tarafından
Canım benimde resimde küçükken varmış Ama doktor kapanır demiş ve kapanmış su an hiçbir kalp sorunu yok elhamdülillah 
(1,350 puan) tarafından
İnşallah olmaz kuzum İnan çok üzüldüm :(
0 oy
tarafından
Benim kuzenimin cocugundada vardi 3 tane simdi 11 aylik kapandi kendi seninkide kapanir insallah
(1,350 puan) tarafından
İnş kapanır kuzum :(
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Yğxde 99 kapanır bitanrm. Her bebek kalbinde delikle doğuyor hep zamanla kapanıyor. 

6 ayda sonra 1 yaşında kontrol isterler muhtemelen. Bizde de var. Kötü düşünme. Kapanır Allah'ın izniyle 
(1,350 puan) tarafından
İnşallah kuzum ya inşallah kapanır:(
(1,350 puan) tarafından
Bana mesaj atarmısın instagramdan
0 oy
(6,398 puan) tarafından
Esimin dayisinin kizi vardi suan 4 yasinda onunda kalbinde delik varms dogdugundan beri ay ay kontorlleri vardi ama su an kapanms cok sukur insallah oglununki de kapanir tatlimm rabbim sifa versin minik yavruya 
(1,350 puan) tarafından
Amin canım inşallah kapanır
0 oy
tarafından
Canm çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah ❤
(1,350 puan) tarafından
Çok sağol canım inşallah kapanır
tarafından
İnşallah kuzum dua ederim ben doğum yaparken de unutmazsam o acıyla ederim inşallah
0 oy
(6,136 puan) tarafından
Allah korusun insallah kendi kapanir bizim komsunun kendj kapanmisti Allahın izniyle korkma ve dua et ameliyata ve diğerlerine gerek kalmasın rabbim en kısa zamanda şifasını versin inşallah amin 
(1,350 puan) tarafından
İnşallah kapanır canım bende öyle istiyorum allah büyük
0 oy
(337 puan) tarafından
Ben şimdi 28 yaşında yım küçükken bende de varmış doktor anneme demiş kendi başına kapanır diye kapanmista bana bir zararı olmadı sadece bayilirdim oda geçti işte onla beraber birde baba tarafında genetik mis bizimki üzülme geçer inşallah
(1,350 puan) tarafından
İnşallah canım sağol allah büyük
0 oy
(747 puan) tarafından
Benim bebegimdede var emine şuan yavaştan kapanmaya başlamış haziranda bidaha kontrolleri verdi dikkat et hiç ağlatma ve sakin ol ayriyetten oğlumda alerjik aslım çıktı nefessiz kalıyor arada çok korkuyorum ona bişey olucakmis diye doktorum sakın olmam gerektiği söyledim inşallah hem senin hemde benim yavrularımız tez zamanda şifalarini bulur 
(1,350 puan) tarafından
Canım inşallah kapanır bakalım allah büyük
0 oy
(328 puan) tarafından

canim benim eltimin oglununda kalbi delikti ama doktor demisti ki büyüdükçe duzelir suan oglu 7yasinda ve her kontrole goturdugunde biseyi yok düzelmiş diyorlar sen de korkma kuzum inşallah hersey yoluna girer<3 

(1,350 puan) tarafından
İnşallah kuzum inşallah bilmediğimiz için işte endişe duyuyoruz :(
0 oy
tarafından
canim üfürüm benim kizdada vardi doktorum hamileyken söylemişti kızının kalbinde hafif açıklık var ama doğumdan sonra birkaç ay içinde geçer dedi kızım 2 aylikti randevu alıp gittim durumu anlattım korkma canim kapanmış için rahat olsun dedi sende korkma için rahat olsun allahin izni ile geçer canim kontrolünü aksatma götür değişme varmı diye 
(1,350 puan) tarafından
Tamam canım sağol tabi aksatmayız ama bi kere kontrol olucak Oğlum çok ağladı muayene sırasında doktor bidaha gelin bakarız dedi sonra bidaha 7 8 ay sonra kontrole çağırmış bakalım allah büyük inşallah düzelir :/
tarafından
üzülme canim inşallah korkulacak bişey yoktur
(1,350 puan) tarafından
İnşallah canım benim sağol :)
0 oy
(531 puan) tarafından
Canm her bebek zaten kalbi delik dogar kimisinin ki dogumda kapanir kimisininki dogumdan sonra 1 yasina kdr kapaniyormus benm kizim da da vardi cok sukur yasinda kapandi korkulck bise yok yani
(1,350 puan) tarafından
İnşallah canım öyle olur üzülmemek elde değil ki :(
0 oy
tarafından
Canım benim doktorun dediğine değilde neden internette yazan yalan yanlış şeylere inanıyorsun boşu boşuna kendini üzüyorsun ona bakarsan internette grip ölümcül hastalık olarak yazıyor bir başka doktora daha al götür bir görüş daha al bakalım ne diyecekler bir çok bebek anne karnından kalbi delik doğuyor zamanla kapanıyor o delik rabbim taz vakitte şifasını versin küçücüğün ama böyle senin oturup üzülmenle kafanda kötü sonlar kurmanla iyi olmaz yavrun onun yerine iyi bir doktor araştır güzel bir tetkiklerini yaptır en az üç görüş almak şart 
(1,350 puan) tarafından
Canım oturduğumuz yerde çocuk kardiyoloji bir tane var ona getirdik zaten doktor olumsuz konuşmadı aslında
tarafından
Ne güzel işte canım olumsuz bir durum yok üzme bu kadar kendini hem suanki rahatsızlığı dahi etkilemiş olabilir bronşit olmuş ya o düzeldiginde belkide hi  bir şeyi kalmayacak o yüzden boşuna üzme kendini bol bol dua et bebeğine destek ol o şuan sadece senin sütünle değil senin difayetin ve sevginle de besleniyor hemen olumsuz düşünme emi eminim çok çabuk iyileşip toparlanacak
(1,350 puan) tarafından
Allah razı olsun evet Allah’ım büyük inanıyorum kapanacak :)
0 oy
(61 puan) tarafından
Canım bişey sorabilir miyim?bebeğin bronşit olduğunu nasıl farkettiniz öksürüyor muydu yoksa sadece hirlama mi vardı?benim bebeğim oksurmuyo fakat göğsünden ara ara hırıltı geliyor ..bu Arada canım kendini üzme kalbi cociukken delik olup sonradan kapanan çok insan var sen yeterli sürekli gözetimde tut sürekli kontrollerine götür 
(1,350 puan) tarafından
Canım İnan farketöedık çünkü ben bronşit ne onu bıle bılmıyordum oğlumda yasıyorum ilk kez hırıltı varsa götür kontrole canım bız suan beş günden sonra çıktık hastaneden ama evde antıbıyotık şuruplara devam edıyoruz geç olmadan gıdın sızde
(61 puan) tarafından
Huysuzlugu falan yok muydu.bugun sağlık ocağına göturdum canım bı şurup verdi balgam için.eger gecmezse çocuk doktoruna da goturcem.bnde normalde bu tarz şeyleri ihmal etmem ama hırıltı bı oluyor bı olmuyordu..esimde süt emiyo ya sadece bence ondan olur falan filan demişti bende götürme gereksinimi görmedim ama kuşkucu olmak daha iyi bundan sonra hiç bı lafa bakmadan direk götürürüm.sana da çok geçmiş olsun canım Rabbim en acilinden şifasını versin inşallah yavrunun .
0 oy
(17 puan) tarafından
Bende bir bucuk yaşında öğrendim kızımın kalbinde delik olduğunu 10 mmle 14 mm arasındaymış 4 5 yaşında anjio ile kapatılabilir türden diyo doktorumuz. 6 ayda bir kontrole gidiyoruz. Hastalığının tam adı ne cinsleri var çünkü onların. Bizimki asd(atrial septal defekt) mesela
(1,350 puan) tarafından
Evet bızımde ASd 6 mm bızımde kulakçıkların orda dedı doktorumuz bızede ıns yavrularımızın kapanır Biran önce

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 179 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nursenaberkan (207 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 369 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde esengulhlc (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 373 göst.
0 oy
27 cevap 594 göst.
29 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arzem34 (2,959 puan) tarafından soruldu

411,189 soru

12,377,042 cevap

42,911 kullanıcı

Kategoriler

...