0 oy
881 göst.
Diğer kategorisinde (1,309 puan) tarafından
sabah sbaah kahve icelim dedime pisman etti oglum 11 aylik emeklemiyor yürümuyor saat gibi dönüyo yürütecte gidiyor ben oturtunca oturuyor yikiliyor bazen oğlum yerdeydi durmadi emeklesene cocum ah bi emeklese nere nere gitcek sıkılıyor neden emeklemiyor bu cocuk kiloya gidiyor bak löş gibi olmus diyo haraket ettir en son 9 kilo idi cokta aldini düşünmüyorum bi süre sonra duruyor kilo alımı 11 aylik 9 kilo hadi 9.5 olsun çokmu yani

22 Cevaplar

0 oy
(1,938 puan) tarafından
Bence normal kilosu ve zamanı gelince kendisi zaten emekliyor 
(1,309 puan) tarafından
aynn ama yasina gelcek emeklemiyor problem var kilolu diyip duru yor
(1,938 puan) tarafından
Hee bebek bie değil ki belki seninki de direk yürüyecek benim bebeğim de yaşını geçti hala yürümüyor çevremdekiler yok şunun çocuğu 8 aylıkken yürüdü yok bu şu kadarlıken yürüdü ee banane sanki bebek bir gibi
(201 puan) tarafından
Benim.oglum 11 aylikken 10kiloydu 11 ayina gitmeden yurudu normal kilosu konusacaklar ya iste her cocuk bir deilki ne alaka seninki emeklemeden yuruyecek
(201 puan) tarafından
Benimkilerde diyor neden zayif bu cocuk yurumeye baslayinca kilo kaybediyorlar hem yemiyor hemde okadar kosusturuyor konussunlar
-Reklam-
0 oy
(7,840 puan) tarafından
Kötü bir şey olarak algılama bence he de geç büyükler tez canlı oluyor bu konularda 
(1,309 puan) tarafından
her zaman ayni seyi yapıyor kardesinin cocuna bakıyor oğlumdan 1.5 ay aralari var o küçük yani yok o emeklemiste yürümüş benimki kiloya gidiyormus belimi sakat neden oturmuyomus her cocuk bir deildir diyoz anlamiyor onun bide 4 yaşında ablasi.var ondan öyle hareketli
(7,840 puan) tarafından
Kardesli bebekler daha avantajlı evet olmasa bile kıyas yapılması çok saçma . Ayrıca kilosu da gayet normal hiç takılma.
0 oy
tarafından
Nie alinganlik yapmışsın ki bende oğluma diyorum lobutum benim şişko kütük cam yarması az ye falan diye sevdiğinden öyle demiştir kilolu eksik bir şey değil ki bu dese bile zoruna gitmemeli 
(1,309 puan) tarafından
ya nasil biliyonmu kardesinin cocuna bakiyor oglum ondan 1.5 ay büyük benimki hareket etmiyor o emekleedi suan yürümeye başlamış bide bana senin ki neden yapmıyor belimi sakat kilolu da ondan diyor ne alakasi var her cocuk birmi illa yasina varanmi yurucek
tarafından
Aklı o kadar eriyor gülüm inan aklı o kadarına eriyor her çocuğun gelişiminin farklı olabileceğini bilmiyor herkes aynı olacak zannediyo takma cahille cahil olma
0 oy
(414 puan) tarafından
Cnm sikma canini bazi cocuklar gec yurur benim arkadasin oglu 2 yasina kadar sadece emekledi simdi 4 yasinda yuruyor kiz cocuklari biraz tez canli oluyor erkek cocuklar biraz himbil olduklari icin takma kafana
0 oy
(2,576 puan) tarafından
Bişi olmaz kız nolcak . Takma bu kadar. Eski insanlar biraz konuşma tarzı konusunda itici kelimeler seçerler. Takıntı yapma he de gec. 
0 oy
(3,465 puan) tarafından
Benim oğlum 12 aylık 12 buçuk kilo demek benimkini görse. 

Boşver canım emeklere yürürde belki seninki emeklemeden yürüyecek. Bu arada benimki 11 aylık yürüdü kiloyla alakası yok yani
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Mevlana gibi dönüyorsa elinde birşeyler donduruyorsa çalışan çamaşır makinesini izliyorsa ve akranlariyla bir arada olup onlarla ilgilenmiyorsa otizm belirtisi olabilir canım erken teşhis iyidir bi doktora danis
(1,309 puan) tarafından
kiz daha 11 aylik emekleme oturma yok ki
(1,357 puan) tarafından
Benim bebeğim 6 aylik ama oturuyor mesela emekleme zamanı da 8 9 aylık diye biliyorum. Bunda ayıp yada utanılacak birşey yok belki normal bu davranıştır belki otizm başlangıcıdır sen annesinin en iyi sen gözlemlersin doktora danis yine hepimizin çocuğuna olabilir ve erken teşhis mutlaka önemlidir
(27 puan) tarafından
Ya nereden teşhis koydunuz da insanların içine kurt düşürüyorsunuz acaba otizm falan diye. Doktor musunuz fizyoterapist misiniz psikolog musunuz? Mevlana gibi dönmek nedir.
(1,357 puan) tarafından
Teşhis değil önlem. Bence her bebek muayene olmalı bende muayene ettireceğiz bikac ay sonra bi bozukluk varmı diye bunda ne var
(27 puan) tarafından
Bu söylediğiniz başka çocukta otizm olabilir demek başka. Tabi ki muayene olmalı her bebek, üsluptan bahsediyorum burada ben.
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Normal cnm bizde 11 aylığız 9.bucuk kiloyu 
0 oy
(1,129 puan) tarafından
Hayır hiç de değil. Hatta oğluma göre az bile. Oğlum 7 buçuk aylık ve 8 buçuk kilo yani. Kaynanan sallamis
(1,309 puan) tarafından
işte kiloya gidiyor ondan emeklemiyor diyor
(1,129 puan) tarafından
Tövbe kariyi boşver. Benim oğluma bile diyorlar. Sıkma canını tatlım
0 oy
(136,779 puan) tarafından
Normal kiz sen hee heee de 
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Kilosu gayet normal canim zayif olsa zayif derler aman bosver susmuyorlar yeterki konusmak olsun onlara he de gec takma hic
0 oy
(1,129 puan) tarafından
Sıkma canını. Düşün benimki 7 buçuk aylık. Niye emeklemiyof diye söyleniyor kendi annem. Daha sabah bir posta 14 aylık bebek yeni yürümüş ya. O posta bak. Sıkma canını
0 oy
(442 puan) tarafından
Bu buyuklar neden böyle zayıf olsa dermanı yok yuruyemiyor derleq şişko olsa ki bence değil şişko derler cabuk harletlense bı dursa derler aman boşver 
(1,309 puan) tarafından
aynen oyle illa bir kulp bulcak
0 oy
tarafından
Kilosu normal .

Bebekler hepsi farklıdır cnm bı an da yürür farkına bile varmazsin
0 oy
(390 puan) tarafından
Su kaynanalara cok takilmayin ne olur buyukler boyle konusur zaten. Benim oglum icin neler neler soyledi ama takmiyorum soylesin onlarin dedigi gibi olmuyo ki bosverin bence. 
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Çok iyi cnm kilosu benım oglum 3 aylık 8 kilo 
0 oy
tarafından
Kız ne saçmalık benim ki 9 aylıkken 9 kiloydu sen millete ne bakiosun
(1,309 puan) tarafından
ne bilim herzaman ayni seyi diyor
0 oy
(236 puan) tarafından
nesi cok benimki 11 ayda 1 1 kiloydu simdi 12 aylik 12 bucuk tutunarak geziyo  emekliyo   bence  cocuktan cocuga fark var canm
(1,309 puan) tarafından
her bebegim bireysel farkliliklari olabilir
0 oy
(7,929 puan) tarafından
Benim oğlum 9 aylıkken 10 bucuk kiloydu. 10 aylık olunca net oturdu. 2 hafta önce 5 gün içinde aniden emekledi. 1 hafta öncede kanepeye tutunarak ayağa kalkmaya başladı. Hiç kafaya takma hepsini yavaş yavaş yapar. 3 gün sonra 11 aylık olacak. 
(1,309 puan) tarafından
masallah aynn kafaya taktim yok her bebek farklidir ama herzsman ayni seyi diyor
0 oy
(18,165 puan) tarafından
kilosu cok normal ayrıca her bebek aynı değildir kimi erken kimi geç yürür
(1,309 puan) tarafından
bende oyle diyorum ama anlamıyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 486 göst.
17 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 217 göst.
0 oy
3 cevap 115 göst.
17 Mart 2022 Diğer kategorisinde nefisesultan1 (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 225 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu

413,402 soru

12,446,006 cevap

46,151 kullanıcı

Kategoriler