0 oy
701 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızım 11 aylık emiyor ve tek göğsümun yan kısmı böyle oldu aslında ısırma huyu asla yok çok can yakıyor önerdiğiniz krem var mı

12 Cevaplar

0 oy
(54,532 puan) tarafından
cok kötü olmus acir cok
tarafından
Evet sanki göğsümu koparıp alıyor emerken
(54,532 puan) tarafından
gogus ucu aparatları var onlardan al gecene kadar canim
tarafından
Emer mi öyle bilmiyorum emzik gibi hisseder diye çekiniyorum
(54,532 puan) tarafından
ben kullanmadim ama burda okudum gogus kalkani mi ne diyorlar bilen yazsr canim
-Reklam-
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Lansinoh mor krem var aninda aciyi aliyor
(6,974 puan) tarafından
Yarar canim muhtesem bir krem benim sutum gelmemisti bebek eme eme morartti ama nasil anlatamam. Aninda hafifletti acimi ama pahali krem 65 75 tl arasi...
tarafından
O sorun değil dogumumda aldığım kremden ucuz onun son kullanma tarihi geçti diye kullanmadım
(6,974 puan) tarafından
Cok mu gecmis tarihi? Yenisinı alana kadar sur belki etki eder
tarafından
Geçmiş kuzum Haziran'da doğum yaptım krem de Ağustos son tarihiymis yarısı bile bitmemişti 120 TL vermiştim o zaman
(6,974 puan) tarafından
Anladim canım, bende cok ise yaradi dedigim krem insaAllah sende yarar cok gecmis olsun
0 oy
(164,229 puan) tarafından
Ooooow o cok aciyodur yaaa
tarafından
Hemde nasıl ısırma huyu bile yok neden oldu bilmiyorum
0 oy
(3,021 puan) tarafından
Valla bilemedimki ya postun yukari ciksin
0 oy
tarafından
Of çok kötü olmuş canm

Benım böyle olmuştu 

Kendı sutumle islatıp verıyorum böyle bır ağrı yok yanı 

Geçmiş olsun 
0 oy
(253 puan) tarafından
Surekli emip bıraktığı icin tahriş olmustur canım kremin yoksa bile suan zeytinyagi sür sizlar oran hep biliyorum. Lansinoh herkese etki etmiyor ama dene fito madecassol eczanelerde cok rahat bukursun hametan vardir belki pisik iicn oda iyi gelir canım 
tarafından
Eşim şimdi lansinoh almış olmazsa madecasoll isticem kuzum teşekkür ederim
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Kantaron yağı tek geçerimmm 1 günde düzeltiyor ve emzirmeden önce temizleyip yıkamaya da gerek yok
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Zeytinyağı sür canım en iyi o gelir
0 oy
(5,435 puan) tarafından
Ah cnm kötü olmuş ya bir bilsem :(
0 oy
(30,415 puan) tarafından

Zeytin yagi sur biraz cok kotu olmus ya.

Gecmezsse bebege sürdüğümüz Bebentol kremden kullan o bana cok iyi gelmişti 
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Cok kotu olmua kiz cok acir o hemen esine falan lansinoh krem aldir ben onun sayesinde rahat etmistim cnm hem bebek emerken silmende gerekmiyor dogal 
tarafından
Aldı kuzum eve gelmesini bekliyorum napayım bu iki oldu emzirmeyi de bırakmak istemiyorum ama emzirirken can cekisiyorum
(7,094 puan) tarafından
Ayyy cok iyi anliyorum seni canim bende oyleydim ilk baslarda benim hep kanardi bide o krem sayesinde rahat etmistim insallah sanaa da fayda eder
tarafından
İnşallah kuzum 11 aylık ya normal de olmaması gerekiyor
(7,094 puan) tarafından
Tenin hassas olabilir cnm yada emerken falan cekmistim yada cok sık emiyorsa ondan da olabilir
0 oy
(75 puan) tarafından
Fito diye krem var onu alip kullabilirson antibiyotikli hemen geciriyo ama emzirirken gogusunun ucunu yikaman lazim banada saglikocagindaki doktor yazmisti
tarafından
Kuzum göğüs ucum değil bu göğsümun ucunun yan kısmı ama ağzıyla kavradığı için emzirirken can cekisiyorum
(75 puan) tarafından
Tamam cano o krem geciriyor benimki daha kotuydu kaniyodu etrafi falan yaniyodu kullandim 2 gune gecti bide bebişin agzinda pamukcuk var mi  varsa o yuzden dolayi gogusun oyle olmus olabilir
tarafından
Kuzum 11 aylık kızım pamucuk dönemi bitti ki
(75 puan) tarafından
Benim kizimda 7 aylik 2 hafta oncesinde agzinda pamukcuk vardi olabiliyor doktor sordu bana bende var diyince ondan olmustur drmisti bana belkide hizli cekiyorsa memeyi ondan da olabilir bilemedim simdi yakinsa saglikocagi bi git istersen ona gore bi krem verir
tarafından
Baktım ağzına kuzum.normal.dili bugün kapalı her yer geçmezse cildiye doktoruna gidicem

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 281 göst.
0 oy
3 cevap 261 göst.
22 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,922 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 660 göst.
12 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif3405 (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,132 göst.

Kategoriler

1,497,875 soru

24,468,562 cevap

355,022 kullanıcı

...