Kimlerin ehliyeti var kimler araba kullanmasını biliyor
Ehliyetim yok ama araba sürmeyi biliyorum bazen sürüyorum ara sokaklarda siz biliyor musunuz ehliyetiniz var mı??
Araba sürmeyi biliyorum ama ehliyetim yok benimde maalesef alacaktım bebiş geldi artık doğunca alırım.
Ehliyetim var sürmeyi de biliyorum ama esim cok pimpirikli o yüzden o varken rahat süremiyorum diye istemiyorum hiç o yokken de araba da onla oluyor zaten yine süremiyorum
Ehliyetim var arabamda var lakin benim elime gecmiyo esim yanimda olmadan kullanmadm hic acemiyim
Benim yok tam dugun haftamda ehliyet sinavim vardi esim izn vermedi derslerini de almstm simdi evlndik ne ehliyeti diyor araba surmesini de biliyorm ama bosa blyrm
Var cnm, hamileliğimin ilk aylarında deli gibi okudum memlekete 1 aylığına izine gidincede hemen girdim ehliyet kursuna 6 buçuk aylık hamileydim ehliyetimi aldığımda iyikide almışım şimdi oğlumla gezmelere gidiyoz
Ehliyetim de var kullanmayı da biliyorum ama arabamız yok
4 aylık hamileydim aldim ehliyetimi onun öncesinde kullanabiliyordum eşim saolsun nişanliykenden beri bana ögretme çabasindaydi babamda aynı sekil onlarin sayesinde aldım kullanabiliyorum yoksa bana kalsaaaa hayatta olmazdı
Kasım ayında ilk girişmde kazandım sınavı arada babam ogretiyodu zor olmadı geçmem çok şükür kazandm ehliyeti çokta güzel kullaniyom hamilelik olduğu için eşim çok vermek istemiyor
1,491,652 soru
24,374,390 cevap
348,233 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın