Bence kesinlikle doğru. Şükretmesini bilmiyoruz sanırım..
Bayanlar olarak doyumsusuz eslerimizin kiymetini bilip sukretmek lazim ama cakirmadan simartmadan
Valla çok doğru eşim ilk başlarda dışarı çok çıkardı . Şimdi çıkmıyo çocuğa niye bakmıyosun diye yırtınıyorum çok memnuniyetsiziz
Kesinlikle dogrukendimnen goturuyorum ewim eskiden haftada sadece bir kez izinde oluyordu ve yalniz o gunler biz diwari cikiyorduk wimdi haftada 3gun evde oluyor ve 3gunu hep diwari cikarir wimdi ona bile bir sorun yapiyorum bu yaziyi okuyana kadar farkinda deyildim
Aynen öyle valla kocam başkalarını görüyor eşine ilgisiz yardim etmeyen yada eve geç gelenleri hemen kendine pay çıkarıyor yaaa sen şükret yaaa ayaklarımı yıka suyunu iç yaaaa diyor şebek ya
Bencede dogru kadinlik olaraj degilde dki tarafta oyle hep iyinin en iyisini istiyoruz. O derki karim biraz boyle olsun biz deriz kocam soyke de olsun)) kiris kiris oolinca da zamaninda soyle olsaydik diyoz
Bencede dogru kadinlik olarak degilde ikiiki taraf oyle hep iyinin en iyisini istiyoruz. O derki karim biraz boyle olsun biz deriz kocam soyke de olsun)) kiris kiris oolinca da zamaninda soyle olsaydik diyoz
Kesinlike katiliyorum
1,492,971 soru
24,394,173 cevap
349,566 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın