kizlar ya esimden cok cekiniyorum gecelik falan hic giymedim oyle seyelri konusmaya bile utaniyorum nasil atlatabilirim bu sorunu lutfen yardim edermisinz
Al bendende o kadar 8 aylik evliyim daha hic gecelik giymedim akil verin bize nasil yenecez bunu :(
Ay bi yasima daha girdim :) biri daha yazdi bugn böyle. Kocam kiz neden utanir ki insan.
Kız kocan o senin. Sen utandikca o da utanır sıkılır yapamaz istedgini. Bnde oyleydim ama alıştım şimdi de:)) bir kere yap eşin sana farklı bakacak ve bu sana daha da cesert vereck
Canım ben kendim isteyerek bir sürü gecelik aldım 10 tane falan hepsini de giydim, şimdi onlar bizden farklı düşünüyor evlilik kafalarında cok farklı rahat cinsellik demek istedikleri zaman eşleriyle ilişkide olmak demek adama kendini sunmazsan Allah muhafaza başkalarına gitmelerindense seni görsün seni istesin senınde için rahat olsun eşime yetebiliyorum diye, güzel ortamlar hazırla bi mum ışığı yetiyor canım ya öyle giyinip karsına cıkmaya utanıyorsan önceden giyin kıyafetinin altına afedersin ama senı soyunurken yannda giyinmektense öyle görsün hem şaşırsın hemde sevinsin :)
Neden utanuyosun erkeklern cok hosuna gidiyor soylemek ben giyiyorum geziyorum dans ediyorum her istediğim i belritiyorum nasl mutlu olacagimida :))
Önce onun yanında üstünü soyunup giyinmeyle başla tabi onuda yapamıyosan yani öyle öyle alisirsin utanmazsin
Bence yap yaslaninca mi yapcan =D ben çok seviyorum öyle şeyleri mesela adam tv bakarken git giyin topuklu ayakkabı da giy makyaj saçta yap çık karşına al kumanda elinden kapat tvyi dans et müzik aç =)))))) adam şok olsun ne fenayim bende hahaha deme =)) valla bak yap utanma eşin yani
Yapmak için bir başkasının eşine ilgi göstermesini bekleme. Biraz net oldu ama hayatın gerçekleri. Malesef böyle. Eşinizden önce kendinize özen gösterin ki eşinizin gözü gönlü açılsın. Pijama ile yatak odasına girmek kankası olmak gibi birşey üstelik daha bir yıllık evlisiniz. Bizim gibi on yılı devirince ayrı odalara mı geçeceksiniz. Dediğim gibi sert oldu biraz ama yani gerçekler.
Canim esin seni cekici buluyo ki bence biyle biseyler istemiyo senden istemeye basladiginda sendende o utangaclik gider bence:)
Gece eşin uyumadan önce giy yatağa gir bişey olmaz canım sonuçta helalin senin bende dün ağda yaptırdım biraz utandım ama mecburen yaptık birlikte bazen uyanacak bişey söylesem direk kulağına söylerim
Canım benim utanılacak birşey yok :) sonuçta birliktelik esnasını hepimiz biliyoruz :)) bence şöyle yapabilirsin birden yapamasan da uzun kollu kısa gecelikler var onları kullanabilirsin evin sıcaksa kısakol falan ilk böyle alış bir iki hafta dene böyle alıştıkça geceliğin boyu da kısalır üstüde açılır :) sonra birlikte duşlar gelir ki eşler sever bu durumu :) yaparsın yani ama kendin bilirsin ya tam başlayacaksın ya da benim dediğim gibi yapacaksın :))
6 yıllık ewliyim al bendende o kadar. Gecelik giyerim süslenirim onda sıkıntı yok ama ilişki karanlıkta olacak.Bi elin parmağını geçmez gündüz ilişkimiz.4ay olacak dogum yapalı hala utanıyorum beni çıplak görmesinden ;) nedenini bilmiyorum :-/
Bir kere giy çik karşısına geçer canım ;) tecrübeyle sabit
407,142 soru
12,220,040 cevap
36,814 kullanıcı