0 oy
375 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (704 puan) tarafından
Kızım 6 aylık biberon ve emzikte avent kullanıyorm geçen su için alıştırma bardagı aldım netten aventin tam Bi fiyasko oldugu gbi suyu akıtıyor iade ettim. Şimdi aventn 6-18 ay emziği ne geçicem e bebeğin sitesindeki yorumlar kötü. İşte emzik agzı çok kısa kendisi kocaman bebeğim emmedi fln diyorlar kullanan varmı 0.6 aydan 6.18 aya geçen vrmı 

4 Cevaplar

0 oy
(12,524 puan) tarafından

Ay benimki su damaksız olandan kullanıyor geçemedim bulamıyorum hiçbir yerde geçen de post açtım bunla ilgili :(

(704 puan) tarafından
Nasıl cnaım benimde damaksız neyini bulamıyorsun anlamadm o yüzden soruyorm
tarafından
Ay onlari kaldirdilarmi bende guc bela ilk almistim simdi yok
(704 puan) tarafından
Cnm senn posta baktm şimdi anladm demek istediğini kızım kide senn kızın sevdiği şeklde ucu yani büyük ihtimal bnmkide reddeder
-Reklam-
0 oy
tarafından
See baby kullaniyirum ben canim avent biberonla emzik de almıştım oğlum ikisini de beğenmedi lansinoh biberon wee nin emzigini kullanıyoruz şimdi 
(704 puan) tarafından
Kızım aventti sevdi biberon emzk memnunuz ama şimdi 6 ayı gçti değişecek reddeder die korkuyorm hani çeşit çeşit alp deneme şansım yok bir emzk 60 lira alışmışken başka markayada geçesm yok reddermi yaşayan vrmı die merk ettm
0 oy
(5,055 puan) tarafından
Ben kullaniyorum emzik 6-18  ay.bebeğim gayet de tutuyor.sıkıntı yaşamadım. Su kabı olarak da Avent in pipetli olanı çok güzel hiç akitmiyor. O dediğinden ben de aldım hiç memnun değilim bütün suyu evin yüzüne döküyor bebe.
(704 puan) tarafından
Bnm 0 6 olan şeffaf olanlardan
(5,055 puan) tarafından
Soothie mi seninki. Tamamen silikon olan ortası delik olan.
(704 puan) tarafından
Hayır foto atabilsem aratacm. Sadece şeffaf emzik tipi yine aynı diğeriyle ama şeffaf hani şu aventin 5 li seti vr 4 biberon Bi emzik orfaki emzikten
(5,055 puan) tarafından
Anladım canım. O modelin adını pek bilmiyorum. Ama bence ayını büyütürsen sıkıntı olmaz yine tutacaktır.
(704 puan) tarafından
İnşallah canım deniz o zamn yapack bişy yok :)
0 oy
(265 puan) tarafından
Biz 6 18 emzikten memnuniz canim kizim tutuyor normal.
(704 puan) tarafından
Hangi modeli cnm ve 0 6 ayında kullandnzmı
(265 puan) tarafından
Hep avent kullandim emzik de biberon da. Soft sanirim emziğin modeli. 06 da kullandık simdi büyüğe geçtik

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 93 göst.
25 Mart 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,689 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 159 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Meryem255 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
0 oy
46 cevap 1,045 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,689 puan) tarafından soruldu