0 oy
410 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (313 puan) tarafından
Kızlar vakalar tekrar artıyor ne düşünüyorsunuz?

Biz dışarı çıkmaya başlamıştık ama böyle giderse sanırım tekrar karantinaya gircez peki siz ?

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Girelim bnce 
(313 puan) tarafından
Aynen sonumuz ne olacak bakalım
-Reklam-
0 oy
(3,618 puan) tarafından
Biz köydeyiz kapı önüne tek cikioz oda vaka olmamasina ragmen merkeze gitmioz
(313 puan) tarafından
Temiz hava olduktan sonra merkeze ne gerek
0 oy
tarafından
Girilmesi gerek 
(313 puan) tarafından
Yasaklar gelir mi acaba
0 oy
tarafından
Bende gircez diye düşünüyorum. 
(313 puan) tarafından
Aynen durum kötü gidiyor ya
tarafından
Dikkat yok ki canım. Yani buralarda fazla yok. İnsanlar polisi görünce takıyor maskeyi ceza yememek için. Dün misafirler geldi bize 4,5 tane hic dikkat etmediler. Giderkende ilerde cevirme var takalım maskeleri diyorlar
Sonra Türkiye neden gelişmiyor, virüs neden bitmiyor. Adamlar tvlerde boşuna mı konuşuyor maske+mesafe diye. Deliriyorum böyle düşünen insanları görünce.
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Biz hiç dışarı çarşıya falan gitmedik sadece köye geliyoruz o kadar. Böyle de devam edecek
(313 puan) tarafından
Biz İstanbul'dayz mevbur cikiyorum evim bı de arkaya bakıyor cadde falan gördüğüm yoktu 3.5 aydır evden çıkmamıştım vakalar azalınca çıktık şimdi tekrar yükseliyor
(3,459 puan) tarafından
İstanbulda olsam hiç çıkmazdım heralde. Bizde evdeydik 3 ay yeni yeni gelmeye başladık o da kendi arabamız la
(313 puan) tarafından
Hiç öyle deme canım psikolojim bozuldu artık evde
Önlem alıp çıkıyoruz napalim
(3,459 puan) tarafından
Herkes önlem alsa keşke
0 oy
(3,744 puan) tarafından
Artmasa şaşırdım ben normallesme sürecini çoğu kişi yalnıs anlamış bence herkes dışarda çoğu kişi maskesiz geziyo millet pikniklerde avmlerde dışarda rahat rahat geziyor ben korka korka mecbur olduğum için hastane ye gidiyorum :( millet nasıl bu kadar rahat gezip tatil planı yapiyo Anlamıyorum
(313 puan) tarafından
Bence zaten devletin amacı yavaş yavaş herkesin enfekte olup bağışıklık kazanmasını istiyorlar
Yoğun bakıma talep azalmisken yasakları kaldırdılar
Virüs mutasyona uğradı şuan zaten
0 oy
tarafından
Böyle asker gecesi düğünler devam ederse maske felan ise yaramiycak burdan bı konvoy geciyo arabanın içi dolu camdan üç beş kafa dışarda hersry normalmiş gibi koronaa napsin millet kafa tutuyo hastaliga hele bide sonucunda pozitif cikip kaçanlar var valla böyle giderse hiiic bitmiceek bence
(313 puan) tarafından
Evet bizim burda da aynı şekilde kutlamalar vs oldu ve bu artan sayılar bence onlardan
0 oy
tarafından
Maske takklmassa mesafeye dikkat edilmesse olacagı buydu gelir kısıtlamalar yakındır
(313 puan) tarafından
Devlet bilerek bu şekilde yapıp herkesin enfekte olup bağışıklık kazanmasını istiyor bence
tarafından
Eger böyle bir düşünce varsa yanlış bence 2 aylık kızım var Allahım korusun ağzıma bile almak istemiyorum onun vücudu bu virüsle savaşamassa ne olucak az daha dişimizi sıkıp evde kalsaydık 1.5 aya biterdi Allahım yardımcımız olsun
0 oy
(67 puan) tarafından
Biz dışarı çıkmıyoruz yavrum yeni bir yaşına girdi evdeki imkanlarla kutladık doğumgününü. Kuzum dışarıyı hiç bilmiyor geçen hafta bir yaş aşısı için sağlık ocağina gittik asansörde nasıl etrafina bakıyor arabayı seviyor. İğne yapılınca çok ağladı. Oğlumda dışarı korkusu oluşacak diye korkuyorum.  Vakalar artıyorm maalesef. Allah'ım yardımcımız olsun inş.
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Karabukte 15 gün vaka yoktu bayramda şehir dışına gidip gelenler yüzünden şuan 40 vaka var hastaneye gitmeye kokuyorum artık ayrıntılı ultrasona gidecektim ankaraya 1 aya inşallah azalır 
0 oy
(16,870 puan) tarafından
artmaya başladı millet saldı yine 
0 oy
tarafından
Valla kac aydir bunalmistm disri cikmak cok iyi geldi tabi tedbirmimzi aliyoruz insanlarin olmadigi yerlere gidiyoruz ama herkes ic ice  gun bile yapiyorlar  

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 83 göst.
0 oy
7 cevap 376 göst.
20 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Kerem'in annesi❤ (3,123 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 119 göst.
1 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Aysekkkk (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 350 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Zelihaanne (1,506 puan) tarafından soruldu

404,145 soru

12,107,426 cevap

36,426 kullanıcı

...