0 oy
443 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar sizde böyle misiniz yoksa tek benmi böyleyim ev işi yapamyorum ev dağınık bütün odalar ne blyim kendimi kirli bir bayan gibi hissediyorum mesela uyuduğu zaman kalıp yapaym diyorum o zamanda enerjim olmuyo uykumu alamyorum birde sizde durumlar nasıl

13 Cevaplar

0 oy
(131,754 puan) tarafından
Benimkide 4 aylik ben gece yapip gunduz rahat ediyom
tarafından
Gecede olduğu zaman uykum gelyo pert dsyorym
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızım Bi hafta sonra 8 aylık olcak bende öyleyim yemek bile yapamıyorum hep ilgi istio 
tarafından
Tek ben değilim demekki canm geçer bu zamanlar inşallah
0 oy
tarafından
Beni anlatmışsın iş yapasim olduğu zaman bebeğim durmuyo kesinlikle bişey yapamıyorum uyuduğu zamanda ağırlık basıyor yapasim kaçıyor heryer birbirinde öylece kalıyo 
tarafından
Aynen şu anda ev karma karışık gerçekten bebek olmadığı zaman evim çiçek gibiydi resmen
tarafından
Hep öyleyiz olsun canları sağolsun belli bı süre sonra düzene girecektir elbet Allah'ın izniyle inşallah öyle böyle geçecek zaman
0 oy
tarafından
Kaynanam iyiki var diyorum o olmasa ☹☹☹ 

Saolsun yardım ediyor yetemediğim yerde yetişiyor 
tarafından
İşte her kaynana bir değil malesef canm seninki elli ayaklı demekki maşallah hep öyle gider inşallah
tarafından
Uyutamadım sıpayı gece geldi başını bekledi biz karı koca uyuduk ☹ sabah gitti
0 oy
(29,111 puan) tarafından

Bende öyle  kaynanam bakiyor ben yapiyorum

tarafından
Maşallah canım
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Tek değilsin canım üzülme sorsan burda bütün anneler öyle 
0 oy
(233 puan) tarafından
Kuzum benimki 20 aylık ben hala öyleyim aynı dediğin gibi o uyurken yapayım diyorum o zaman da tükeniyorum zaten yine kalıyor ama canını sıkma daha çok küçük yavaş yavaş düzene girer inşallah 
tarafından
Amin inşallah evet düzelecek biliyorum ama işte ev kirli olunca insan rahat edemiyo
(233 puan) tarafından
Valla kuzum yapacak birşey yok ne yapalım inan benim kadar takımlı olma bebek yokken kalkar toz var mı tabakları sayısı şekilleri eşit mi çatallatım kaşıklarım tam mı diye sayardım, koltukları düzelttiysem yerde otururdum bozulmasın d iş ye daha neler neler şimdi inan biri görse ayıplar bu ev ne diye ama umru da değil ben çocuğum iyi olalim da bugün olmazsa yarın toplanır
0 oy
tarafından
Bende bi tek ben böyleyim sanıyordum. Hicbir şey yapmıyorum yatağı toplarsam iyi. Kamera aldım uyurken yanına koyup mutfağa giriyorum ama tabi yemek yapacak kadar zaman asla olmuyor etrafı az biraz topluyorum. Allahtan eşim 6 da geliyor da o gelince beraber yapiyoruz yemegi yiyoruz 
tarafından
Maşallah bu zamanlarda eş desteği de çok önemli
tarafından
Valla annelerin biri şehir dışında biri çalışıyor yalnız olunca yetişmek imkansız. Allah razı olsun benim kadar ilgilenir kızıyla
tarafından
Varmı öyle Kaynanalar demek varmış:)))
0 oy
(1,449 puan) tarafından
ev isi mi o da ne ben kahvaltıya yemeğe hasret kaldım 

Yalniz degilsinnnn
tarafından
Kaç aylık canm seninki Allah yardmcn olsun
0 oy
(6,335 puan) tarafından
Canimm herkes ayni zamanla toparlar ilk 3 ay ewe ew demeye sahit lazimdi simdi sukur her isimi yapiyorm
tarafından
Hiç sorma ilk 3 ay daha kötüydü şimdi biraz düzelttim gene
0 oy
tarafından
Günduz uykuya daldigi zaman süpürge işini hallet. Cocuklar supurge sesini severler. Uykusuda uzar o sekilde. Diger islerinide ikinci sefer uyudugunda hallet. Ben o sekulde yapardim. Bazende gece yapardim gündüz bebekle ilgilenirdim
tarafından
Bende gece yapıyorum bazen canm ancak öyle napalm
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Benim oğlum da çok ilgiye düşkün. Mutfağa girdiğim an ona da oyalanacak şeyler veriyorum ki yanında dursun ama yok. Geliyor ağlayarak  bacaklarıma sarılıyor beni al diye  :( ne kadar daha devam edecek böyle bilmiyorum valla
0 oy
(1,596 puan) tarafından
Detaylı temizliği hafta sonu eşim evdeyken yapıyorum hafta içide normal süpür sil büyük oğlum var 14 yaşında o ilgileniyor yoksa hiç biley yapamıyorum çünkü gündüz 15 dakikadan fazla uyumuyor 3,5 aylığız 

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 1,426 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde poncum.987 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 578 göst.
8 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,984 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 192 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 295 göst.