Herşey bitti şu an bunları hıçkıra hıçkıra yazıyorum nasıl yapıcam bilmiyorum eşimle boşanıyoruz o kadar çok severken o kadar çok zorlukla evlendik ama ailesi beni hiç Bi zaman istemedi herşeyi kabul ettim birlik yaşadım annesinin eziywtlerine katlandım eşim benim için dünyayı yakabilecekken ailesine gelince dili tutuluyordu ya hiçbişi istemedim tek istediğim Bi ev Bi düzen huzur istedim annesi bizi ayırmak için muska bile yapmıştı odamda Bi bezin içinde iğne vardı bürsürü hamileyim 21 haftalık kızım olucak onu nasıl doğırıcam nasıl büyütücem bilmiyorum aslında burayı çok önceden biliyorum birçoğunuzu tanıyorum sadece üye değildim şu an içimi dökmek için üye oldum babamın evindeyim şu an eşimin bana son cümlesi ne seni ne karnındaki bebeği istiyorum oldu ve ben intihar bile düşündüm ama karnımdaki kızım için durdum ne yapıcam bilmiyorum ailemin durumu yok ki istemedikleri Bi evlilikti diye babam kendin ettin kendin buldun dedi ama benim şu an düşündüğüm tek şey bebeğim günlerdir ağliyorım ona nasıl yeticem nasıl içim o kadar doluki ama ellerim yazarken titriyor........