Ben 8 cm açıklıkta hastaneden kaçmaya çalışmıştım..
Evet evet çocuğun başı görünürken o arkası tam bağlanmamış hastane önlüğü ile yalın ayak ben doğurmayacam diye kaçmaya çalıştım..
Annem ağlıyor bı yandan
Teyzem,ebe, hasta bakıcı hepsi beni tutmaya çalışıyor kesin beni diye bagirmam bı yandan filan.
Ha birde hani bu doğumhane koridorun da yürütuyolar ya doğuma hazirlik diye ha benim yüzümden herkes hastasını odaya koyup kapıyı kapattı bagirmamdan etkilenmesinler diye..
4 yıl geçti halen anlatip gülerler halimi
İyiki akıl edip video filan çekmemişler
Var mı sizde böyle anılar, yüzümüz gülsün
ilk dogumumda suyum geldi fln neyse hastaneye gidicez..hemen geceligmi giydim..taksiye binmedn once altima kocaman bir banyo havlusu koydum cnku fiskiriyodu sular... esime diyordumki yolda bebek icin mozartin cd sini doldurttunmu.. esim sasirip kahkaha atmisti..ya ben ne diyorum suaann diye kahkahayla gtmistm:)))
Eşim 2 kez bayildi baby boyumun kafasi cikmis omzu cikarken ohaaa ne bicim acildi dedi 1 dk icinde küt diye bayildi dr ebe beni birakti esimi ayiltmaya calistilardi
Sezeryandan sonr gaz cikarmak gerekiyormuş afedersinz benm odamda kaynim kaynanam kaynababm annem babam hepsi var doktor geldi gazin cikti mi dedi herkes tabi o an sessizlikle doktor ne dicek diye dinliyo ona göre yemek vericeklermis cnku bende hissetmedim dedim herkesn içinde napim sordu kimsede cikmiyo odadan eşim gülmüştü baya
Ay koptum ya kaçıp napacaktin
Ben ikinmam gerektigini blmiyordum ilk dogumumda sabaha kadar boşuna şancı çekmişim dayanamadım ebenin koluna yapıştım oda senin yerine ben mi ikincam dedi ben ikincakmiydim dedim
Benimde odaya almışlar baktım ordakileri tek tek dogumhaneye alın diye bağırıp alıyorlar bende içimden dedimki kendimi biraz daha zorlayıp burdakilerden önce doğum yapmam gerek resmen ordakilerle yarışa girmiştim
Suyum gelmişti hastaneye geldik içeri girmemle doğuruncaya kadar çenem açıldı susmadm dikişim atılırken doktorlarla eski sevgililerini konuşuyordm Hahahah
İlk doğumum sancım geldi ağrım arttı 10 sene önce ☹☹☹
Yolda falan ağlıyorum
Hastaneye acilden girdik beni tekerlekli sandalyeye aldılar
Beni bir gülme tuttu ağrım sancım gitti
Dr bu normal doğuramaz alın bunu sezeryana dedi
Doğumdan çıkmışım
Anneme ve eski eşime ağza alınmayacak küfürler etmişim dr duyunca Allah ailesine sabır versin demiş
Hem annem hem kayinvalidem beni deli etmisti o sanci aninda kimseyi dinleyecek gibi degildim sürekli bisey dediler. Bende 50 yaşınızdan sonra doğurun inşallah demistim
Sezeryan dan sonra kendime geldiğimde eşim başımdaydı ve hala narkozluymuşum gibi davranıp eşime saydırmıştım
Hastaneye gitip doğum etmem bir oldu ardından ebe den kave istediğim doktorum şok oldu senin kahveni kendi ellerimle yapacam dedi ve cok güldü senin gibisini hiç görmedim dedi
1,493,154 soru
24,397,003 cevap
349,803 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın