0 oy
388 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,114 puan) tarafından

İşten geldim yarın izin günüm geldikten sonra evi temizledim günlük yapar gibi süpürüp sildim sadece balkon banyo tuvalet kaldı bide çamaşır katlanacak kaldı akşam 8den sonra malum anca yapabildim. Yarın bütün gün oglusumla vakit geciricem sırf onunla oynamak ilgilenmek için akşamdan yaptım bir hafta gündüzleri görüşemiyoruz zaten sbah kaynanama brakip akşam alıyorum oda yetmiyo 9 9 bucuk arası uyuduğu için. Şuan çok rahatım evim temiz yarın bütün gün uğraşım oğlum olcak :)  bu arada koronadan dolayı kaynanama bırakmak zorundayım dükkana götüremiyom Allah korusun nolur nolma diye o yüzden biraz ayrı kalıyoruz ama gecicek bu günlerde inşallah

4 Cevaplar

0 oy
(3,918 puan) tarafından

Oh mis calisan olmak zor ablamda oyle ya:)

(1,114 puan) tarafından
Sbahlari bırakırken o bakışları bitiriyo beni bazen ağlıyorum öyle baktığı için ama onun için çalışıyorum :( rhat geleceği olsun hiç biseyde ozenci kalmasın diye
(3,918 puan) tarafından
HaklisiN canim :)
(1,114 puan) tarafından
Hayırlısı olsun yine şu korona bitse de yanımda götürmeye başlasam artık ayrı yapamıyorum hiç :(
-Reklam-
0 oy
(924 puan) tarafından
Allah neşenizi daim etsin 
(1,114 puan) tarafından
Amin cnm inşallah salı gününe iş kaldığı zman oğlumla vakit geciremiyorum iş yapmaktan e pis evde gözüme batıyo :(
0 oy
(4,103 puan) tarafından

Sabah uyqnablrsn insallah cnm :angel: 

(4,103 puan) tarafından
Anladm cnmm size yarin iyi eglencelr:)
(1,114 puan) tarafından
Aynen cnm sbah balkonu yikicam halı flan sercem balkon keyfi yaparız artık :)
(4,103 puan) tarafından
:))) guzelde bi kahvalti oh misss
(1,114 puan) tarafından
Olmazsa olmazımız cnm o ben en iyisi oğlan uyanmadan balkonu yıkayıp sereyim kahvaltıyı balkonda yaparız :)
(4,103 puan) tarafından
Aynen cnmmm :)
0 oy
tarafından
Canım sen miydin evini taşımak isteyen kuaför olan 
(1,114 puan) tarafından
Evet cnm
tarafından
Naptın canım taşınabildin mi
(1,114 puan) tarafından
Ev bulamadım cnm ya o ev içime sinmedi hiç ondan ayrı 3 tane daha ev var o çevrede ama diğer üçü de bize uymuyo biri kahvelerin karşısında tam diğeri 4.kat ve çok kira istiyo. Diğeri de ev eski çok o yüzden beklemedeyim daha nasip artık.
tarafından
Hayırlısı olsun kuzum ben de hala beklemedeyim kimse ev bulamıyor ya
(1,114 puan) tarafından
Aynen öyle hayırlısı olsun cnm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 223 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 392 göst.
8 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mlhnvzt07 (1,262 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 777 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde RaHiME_91 (2,684 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 364 göst.
3 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,089 puan) tarafından soruldu

409,962 soru

12,326,093 cevap

39,097 kullanıcı

Kategoriler

...