0 oy
432 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,146 puan) tarafından

image

kızlar show tv yi dinlesenize bi ne diyor bu adam anlamadım ben

2 Cevaplar

0 oy
(13,674 puan) tarafından
Amannn herkes bir şey söylüyor ya biri süt verin diyor biri vermeyin diyor 
(3,146 puan) tarafından
Valla biraz dinledim de 2 yasindan sonra sute gerek yok cok zararli diyor bizlerinde süt yogurt peynir tüketmesine gerek yokmuş içinde bir suru zararlı bakteri varmış o yüzden pastörize ediliyormuş kaynatılıp mikrop olsun diye ama yararlı olanlarda bu arada ölüyor vs dedi. Yok en çok süt içen ülkeler amerika norveç falanmış en çok kanser orda varmış falan fistan neler dedi adam.
(13,674 puan) tarafından
Madem öyle okulda neden süt veriyorlar bende hamileyken günde 2 bardak süt içiyordum doktorum diyordu izlemedim programı nabıcamızı şaşırdık :)
(3,146 puan) tarafından
Valla öyle işte diyorki cig iken hem iyi hem kotu bakteriler var zararlı bakterileri oldurmek icin kaynatinca iyilerde ölüyor faydasi yok vs bir suru konustu valla bende anlamadim bizde sut faydali diyerek buyuduk ama adam ezber bozdu kime inanacagimizi sasirdik gercekten :)
(446 puan) tarafından
Canım bu hazır sütler için dio o paketler de aylarca kalıo süt mesela bozulmaması için sütü bı anda bin derecenin üzerine çıkaran makinalara koyyolar böylece zararlı bakteriler ölürken yararlı olanlar da ölüyor ama kendi kaynattiklarimiz öyle değil  biz im süt yüz derecede kaynıyor we bu sıcaklığa bı anda erişemiyor yada bu anda buz gibi olmuyor böylece bakteriler canlı kalio
(3,146 puan) tarafından
Aynen mantıklı ama her yerde köy sütü bulunmuyor ki marketten almak zorunda kalıyoruz sürekli napalim almayalım mi yani bi çok şey hazır ona bakılırsa yumurta da köy tavugundan toplanmalı o halde bilemedim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

hee peki ne yicezzz  tobe yarabbim ya bos yapmasinlar  ole :angry:

(3,146 puan) tarafından
Valla bende anlamadım 2 yaşından sonraki çocuklarda yetişkinlerde süt yogurt peynir vs tüketmemeli diyor amacı ne bende anlamadım doğrumu yanlış mi

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 651 göst.
30 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,141 soru

24,410,816 cevap

350,912 kullanıcı

...