0 oy
590 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (328 puan) tarafından

kizlar 32 haftaligim. Agustosda dogum yapicam. Kac tane alsam iyi? Hepsini 0-3 mu alayim. Ben herseyini 0_3 aldim

image

10 Cevaplar

0 oy
(12 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bende agustosta dogum yaptım kisa kol kullandim uzerine 5li hastane cikisi hep.giydirdim zibinlari da 3 tane 1 ay aldim 3 tane 03 ay ... cunku 03 ay yenidogan bebekte asiri buyuk oluyor.O yuzden ilk 1.5 ay 01 ay kisa kol zibin sonra 03 ay kisa kol zibin kullandim... uzun kol zibin ise 9 ay aldim 5 adet civildan... Kasim ayinda uzun kol giydirmeye basladim dogudaydik...Yani agustos sicaginda uzun kol pek giydiremezsin ya sifir kol.yada kisa kol al... 1 2 aydan sonra bebek hizla buyuyor kilo aliyor vs o yuzden ben 3 aylik ise 6 aylik kiyafet giydirdim cunku anca oluyordu tum.urunleri de civildan almistim bilginize... mesela suan 11 aylik 1824 ay giyiyor civildan 
(12 puan) tarafından
Yani tavsiyem
01 ay kisa veya sifir kol 3 adet zibin
03 ay kisa kol 4 adet zibin al
Gerisini ise bebegine gore al bazi bebekler kilolu oluyor 3 aylik iken 9 aylik zibin giyiyor.
(328 puan) tarafından
coook tesekkur ederim canim Allah razi olsun.
-Reklam-
0 oy
tarafından
O.3 fazla alma hemen küçülüyor 
(328 puan) tarafından
Kisa kolda alayim mi canim? Agustosun 15 i dogum soyledi doktor
0 oy
(328 puan) tarafından

bundanda aldim 5 tane yetermi?

image

(7,481 puan) tarafından
Yeter canim. Diğerlerini 3-6 al hatta 6-9 da olur. Hemen büyüyor lar kucuk alma.
tarafından
Yeni doğan bebek için boydan çıtçıtlı daha iyi bence. Yani ben bebege bisey olur diye korkuyordum giydirirken..  5 kafi bebiş büyüdükçe alırsın
(328 puan) tarafından
tamam canim oyle yaparim
0 oy
(14,081 puan) tarafından
Canım fazla alma en fazla 3 tane al hemen küçülüyor ya
(328 puan) tarafından
en cok ne giyiniyor bebek. Bende ilk gebeligde bilmiyorum
(14,081 puan) tarafından
Hastane çıkışı al birkaç tane zıbın bez ıslak mendil çorap battaniye eldiven
(328 puan) tarafından
hastane cikisi 0_3 almişim ya
0 oy
tarafından
3.6 al canım cabuk büyüyorlar 
(328 puan) tarafından
Ilk gebelig diye hic bilmiyorum nerden başlasam
tarafından
Canım fazla 03.alma cabuk büyüyorlar bide son baharın başında doğuyormuş uzun kolu al fazla kısa kolu bisey alma
(328 puan) tarafından
Tamam canim oyle yaparim
0 oy
tarafından
5 tane 03 5 tane 3 6 al canim 
(328 puan) tarafından
tesekkur canim oyle yaparim
0 oy
(649 puan) tarafından
0 3 değ 3 6 ay alın benim çamaşırlar biriktiği icin ben bayağı kullanmıştım 15 tane falan
(328 puan) tarafından
Tamam canim oyle yaparim
0 oy
tarafından
Aaaa o benim kahramanım resmen.. Çok al ama hepsini aynı beden alma.. Birde boydan çıtçıtlı ilk aylarda büyük kolaylık sağlıyor 
(649 puan) tarafından
Aynen ya 15 aylik oğlum hala kullanıyoruz 3 4 yasinda kadar da kullanırım herhalde kaynanam kilot atlet giydir alissin diyorda ben citciyla devam ediyorum daha rahat
tarafından
Katılıyorum tatlım. 10 aylığız hala zıbın kullanıyorum. Benimkiler de alissin diyo ama kucaklarken beli açılıyor zıbınsız bizimkiler de dikkat etmiyor beline. Çoçuk daha onlar yaa alisirlar sonra
0 oy
tarafından
Ben de 32 haftaligim kuzum üç  tane yeni doğan aldım üç  tane 0 3 aldim uc tane 3 6 uc tane de 6 9  aldim 
0 oy
(470 puan) tarafından
Ağustos da doğum yapicam inşallah bnde ama uzun kollu bı tane aldım.uc tanede sıfır kollu olandan aldım yeterli bnce hemen büyüyor zaten 0-3 aylık çok abartma derm kırkı çıkana kadr anca giyiyor cnku.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 201 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Roj_can (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.
0 oy
12 cevap 495 göst.
25 Eylül 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde ilaydarabioz (200 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,563 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...