Ağladm yemin ederm ya ahh annelik sen ne güzel şeysin.. ne kadar muhteşem bir duygusun.. Allahm isteyen her kuluna nasip etsin..
Iyi ki doğmuş eslemm ☺❤ ömru uzun guzel hayırlı olsun nice yaşlara inşallah..❤
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Allahimmmmmmm Allahimmmm bugun ne guzel gunmuş
Melek gibi Prenseslerin Baaaal Anasi ne paylaşmiş Allahim
foto varmi diye bakmaya başladım hemen
Yaa cok guzel yazmssin guzel yurekli guzel anne
Masallah size Rabbim saglikli sıhhatli hayırlı guzel omurler nasip etsin kuzularına canim benim
Çocukların senin gibi bi anneleri olduğu için çok şanslılar iyiki doğmuş prenses nice senelere
Hayatın bir maraton gibi değil, tadına doyamadığın bir sürü anıyla bezensin. Sen doğduğunda içimi saran o kokun varya, sana dair ilk hatıram. Ne çok şeye sebep oldun aslında sen bilmeden. Aşık olduğum adamı bir de baban olduğu için sevdim. Annemi öğrettin mesela bana. Meğer senden önce ne çok ihmal etmişim onu. Zaman ne çabuk geçiyormuş, küçücük boyunla ne büyük laflar ediyorsun aslında. Ne çok şey öğretiyorsun bize. Sen de zamanın kıymetini bil. Hiçbir yaşın geri gelmeyecek, mutlulukla geride bırak her gününü.
İyiki doğmuş Annesi Prensesin...❣️
Yüreğine sağlık , yureginden dökülen duyguların çok içten ...
Prensesinin doğum günü kutlu olsun...
Ay agladım yemin ederim Allah sizi hıc ama hıc ayırmasın ıyıkı dogdu prenses
Çok güzel yazmışsın ya ben hiç beceremem öyle yazmayi
Allah uzun ömür versin ikisine de
Şimdi 18 olduui
Oy gelinom doğmuş bugün canim gelinommm iyi ki doğdun allah sana uzun sağlıklı omur versin.
Hiç görmeden çok sevdim seni okadar sevdim ki kizima ismini katacak kadar çok sevdim
Bal yanak gelinom mus mutlu yılların olsun ❣❣
1,486,795 soru
24,306,731 cevap
344,468 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın