0 oy
387 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar İstanbul Avcılar ve çevresinde yakın zamanda devlet Hastanesi'nde dogim yapıpta memnun kalan var mı acaba ben 35 haftalık hamileyim ve bu zamana kadar hep özele gittim ama doğum ücreti çok pahalı avcılar cevresinde bildiğiniz iyi temiz devlet hastanesi var mı 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bakırköy uzak kalıyor mu canım eğitim araştırma. Eltim orayı çok methediyordu 
tarafından
Sigortalı değil mı kuzum
Meltem hastanesi
Erdem hastanesi
Nisa hastanesi
Şunlar sana yakın mı belki daha ucuzdur
tarafından
Evet sigortalı fiyatı bu kadar malesf dediklerindn bir meltem Hastanesi'ne sormustm oda 2000 3000 arası bir fiyat söylemişti
(58 puan) tarafından
Canım hangi özel hastahaneye gidiyordun acaba?
tarafından
Avcılar Anadolu Hastanesi'ne gidiyorum canım
(58 puan) tarafından
Sağol canım bende Doğa Hospitala gidiyorum daha doğum fiyatini konuşmadim da oyuzden sordum teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sigorta varsa Sultangazi'de özel hastanede doğum 1500 du bide gazide bir hastane duydum yalan gerçek sigorta varsa normal doğum 500 TL dediler
0 oy
(664 puan) tarafından
Şadi konuk dan memnundu yengem ben 3 ay önce çapa da yaptım canım 
0 oy
(7,630 puan) tarafından
Bakırköy Sadi konuk eğitim araştırma yaptım 25 gün önce   sana çok Uzak değil  tavsiye ederim inşallah sağ salim kucana almayı nasip etsin rabbim
tarafından
Sadece bir kere Sadi konuğa muayene için gittim ve çok pis bir hastane gerckten gittigime gidecegime pişman oldum temizlik görevlileri bir sürü hastanin içinde torbalarca çöp geciriyor muaneye desen doktor yapmiyr beni asistan gibi birisi muayene etti ben ciktm ondan sonra doktor geldi ve çok ama çok kalabalık bir hastane
(7,630 puan) tarafından
Ben baştan beri oraya gittim dediğin Bir görüntüyü görmedim orası araştırma hastanesi   çok kötü bir durum olmadıkça stajer doktorlar bakıyor benim spinal sezaryen oldum  iki doktor girdi amaliyata çok memnun kaldım
tarafından
Ben sadece bir kere gittim demekki o görüntüde bana denk geldi bilmiyorum ama gerçekten çok pis bir yer Esenyurt devlet hastanesi bile ondan daha temiz diyebilirim size
(7,630 puan) tarafından
Ben dediğim gibi görmedim
0 oy
(451 puan) tarafından
Bilmiyorum ama doğumdan önce mutlaka bir doktor belirle ve git konuş. Direk doğums gidersen sıkıntı çıkarabiliyorlarmış
tarafından
Ayın 25 ine randevu aldım Beylikdüzü ne bakalm artk o zaman gorucen nsl bir yer diye
0 oy
(12,947 puan) tarafından
Beylikduzu devlet hastanesini iyi diyorlar valla canim. Özele hiçmi gitme durumun yok aslinda
tarafından
Şimdiye kadar ki muayenelerin hepsini özele gittm dogumuda özelde yapmayi düşünüyorum ama ne bilim 2 3 saatlk bir şey içinde o kadar para vermek çok saçma ve gereksiz geliyor bana ama iyi bir devlet bulamazsmda mecbur doğumu da özelde yapicm
(12,947 puan) tarafından
2 3 saat ama ilgi alaka canım :) yada 2 3 saat surer insallah
tarafından
Ya lafın gelişi 2 3 saat dedim zaten Allah bilir ne kadar süreceğini :-):-)
(12,947 puan) tarafından
Mesela ablam ozelde dogum yapti canim spinal sezeryan oldu. Ablama agri pompasi taktilar hic agrisi sizisi olmadi. Arkadasida devlette spinal oldu. Kız istemis agri pompasi gerek yok demisler :D hemde kac defa demis. Agridan ölmüş
tarafından
Tabi cnm özel devletten daha iyi orası belli zaten ama ne bilim işte bnde bir an kararsız kaldm
(12,947 puan) tarafından
Umarım iyi olur canım. Hakkinda hayirlisi :)
tarafından
Saol cnm benim herkes için Rabb'im en hayırlısını versin inşallah

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 332 göst.
0 oy
0 cevap 36 göst.
0 oy
6 cevap 459 göst.
0 oy
6 cevap 134 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Kralice (19 puan) tarafından soruldu