0 oy
317 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (518 puan) tarafından
Bayanlar beyazlar için gerçekten leke birakmayan bir deterjan önerirmisiniz. Persil kullanıyorum cok memnun degilim renklilerde sorun yok ama beyazlarda lekeleri cikarmiyor. Bide ben asla biriktirmem beyazlari güzel çıksın diye rica etsem önerir misiniz :)

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Alo dan şaşmam :angel:

(518 puan) tarafından
Güzelmi canim
tarafından
Valla ben çok memnunum canım
-Reklam-
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Kiz kabartma tozu varya deterjanla beraber onuda koy bembeyaz oluo
(518 puan) tarafından
Ne kullaniyosun deterjan canim
(22,067 puan) tarafından
Ariel canim 1 senedir ayni
(518 puan) tarafından
Kabartma tozu koymadan beyaz olmuyormu peki
(22,067 puan) tarafından
Oluyor sana secenek sundum dene diye canim :)
(518 puan) tarafından
Cok saol canim :)
0 oy
tarafından
Bingo kullaniyorum memnunum hemde çok 
(518 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Boron kullaniyorum memnunum canim.
(518 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(2,840 puan) tarafından
bak bildigin bulasik tableti yokmu at makinenin icone at beyazlarinida yikansin baska hic bisi katma

bittikden sonra deterjan yumusatici koy ve tekrar kisa programda yikaaa miss gibi olmazsaa hic bisi bilmiyom
(518 puan) tarafından
Cok saol canim yani deterjan koyma diyorsun
(2,840 puan) tarafından
tabletle yikarken hic bisi koyma camasirlarin icine kat tableti bittikden sonra deterjan yumusaticiyla yika 1kez daha
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Sizin içinse Arielin sıvısı ve camaşır sodası 60 derecede çok güzel çıkarıyor. Ama bebek içinse mecbur granül sabun kullanıyorum.
(518 puan) tarafından
Kendimiz icin canim cok saol. Camasir sodasini ilk.kez duydum
(3,212 puan) tarafından
Aa çok iyidir hele perdelerde falan bembeyaz yapar. Çok lekeliyse akşamdan aç makineyi ısınınca kapat sabaha kadar beklesin öyle yıka. Mis gibi olur
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Özelikle beyazların ön yıkamasına fairy tablet+sabuntozu+karbonat +omo+oxi toz döküyorum. Normal yıkamaya da omo+oxi döküyorum. Yine altları kar gibi olmuyor. Sebebi de kumaşlarmış. Benim makinam sadece omo tozu kabul ediyor. Diğerleri hep lekeli bırakıyor. 
(518 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
tarafından
Toz deterjan + domestos kullanıyorum 90 derecede sadece düz beyaz renk olan şeyleri yıkıyorum komşu kıskandıran biir beyazlıkta çıkıyor :) 
0 oy
tarafından
Canım yorumları okudum ona göre yorum yazıcam şimdi sana . Boron ve bingo çıkarmıyor beyazları beyaz yikamiyor . Bulaşık tableti de yıpratıyor . Caamasir duyu da keza öyle yıpratıyor bazen de beyazlatmak yerine sarartiyor. Hepsini denedim . En güzeli ariel veya Omo.  Alo demisler onu bilmiyorum ama belki o da güzel yikiyordur
(518 puan) tarafından
Saol canim bende ariel veya omo almayi düşünüyorum :)
0 oy
(13,384 puan) tarafından
Ariel hatta sıvısı bu kapağını kazanın içine koyuyorsun (rica ederim İsrail malı olayına girmeyin birçok ürün menşei İsrail) 
(518 puan) tarafından
Sıvı sevmiyorum ama arilein tozunu alabilirim veya omo teşekkür ederim önerin icin :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 238 göst.
1 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Frezya (702 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 137 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Soiled Dove (1,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 263 göst.
20 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 28 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Nefize (33 puan) tarafından soruldu

411,211 soru

12,377,561 cevap

42,958 kullanıcı

Kategoriler

...