0 oy
373 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Adını bile anmak istemediğin şu virüs yüzünden milletle kötü oldum resmen hanımlar bilmiyorum abartıyor muyum oğlum 4 aylık olacak çok şükür virüs yüzünden aşağı indirmek istemiyorum 4 kat kaynanamla birlikte ikide eltimle oturuyorum neyse illa çocuğu getir sevelim diyorlar hele kaynanam hiç durmuyor gelip gidiyorlar gelmeyin de diyemiyorum sonra çocuk kıskanıyor oluyor eşimle aram açılıyor tartışıyoruz sürekli indirmek istemiyorum çünkü herkes dışarda valla kimseye virüs gelmicek gibi yaşıyorlar hani artık şunu düşünür oldum ya kimse cidden virüsten korkmuyor daha yalan herhalde çevrede de virüse kapılmış birini de duymadım insanlar şuursuzca geziyor bilmiyorum cidden napcami

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aman ne derlerse desnler hic takmam icinden geldigi gibi
tarafından
Takmamak elde değil kuzum suratlarıni görsen yetr dersin cahillik ya başka bir şey değil demezler al yavrunu çıkma aksine hepsi kapının önüne oturur sohbet muhabbet dışarıyla haşır neşir ler bilmiyorum ya valla sıkıldım artık bu insanlardan ama işte çaresiz olunca
-Reklam-
0 oy
tarafından
Abartmiyosun canım doğru olanı yapıyorsun ama onlar önemsemiyor sonra tekrar çoğalıyor işte 
tarafından
Kalbimi temiz tutmaya çalışıyorum ama bazen şunu istiyorum birine bir bulassa görürüm o zmn
tarafından
Valla bizde anlatamıyorum canım cumartesi pazar pazartesiuc gün torun aşkından yakamisi bırakmadılar şimdi cumartesiye bekliyolar sabırsızlıkla . İkisi de kronik hasta biz onları düşünüyoruz ama anlamak istemiyorlar alınıyolar biz virüslü değiliz diyolar gel de laf anlat
tarafından
Yine seninkiler iyi benim kaynanam hiç durmuyor sokağa çıkıyor dükkanda duruyor milletle kapı önünde oturuyor üstüne gelip çocuğu seviyor dün eltimin hisimlari gelmiş Hatay'da n tuttu çocuğu onların yanına indirdi eşim olacak sümsük bir bana gelince laf sayar ailesine gelince sus pus
0 oy
(122,627 puan) tarafından
Yooo bende abarti degil dogru olan
0 oy
(7,480 puan) tarafından

Ahh bizimkilerde oyle. Çoğunluk oyle canim. Takmiyorum umrunda degilde olmuyor maalesef:/ suratlarini çekmek var bide. Ozaman ah diyorum bulassada ozaman gorurum sonra aman Allah korusun onlarda cikarsa bizede gelir:ermm: 

0 oy
(6,910 puan) tarafından
şuursuz canm insanlar gerçekten haklısın
tarafından
Valla bilmiyorum haklı olmaktan ziyade nefret ettim artık bu insanlardan ya 9 ay ne emekle getirdim ben dünyaya 4 ay gecesiz gunduzsun baktım şimdi

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 357 göst.
3 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Dilaraysun (45 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 396 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,012 göst.
17 Nisan 2021 Aile kategorisinde ~Mucize ~ (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 101 göst.