Ben burda kimse yi tanımıyorum bı yusuf un annesi Hatice seni biliyorum aktif bir uyesin digerlerini pek bilmiyorum ben arada bir giriyorum yani fırsat buldukça diyelim cvb verebilecegim soruya cvbmi veriyorum sorum varsa soruyorum benim gibi olan var mı ?
Bnde öyleyim.kimseyi tanıyorum sadece yorum ypip soru soruyorum
Ben de kimseyi tanımıyorum canım. Ama herkes o kadar cana yakın ki sanki tanıyormuş gibiyim sorulara verilen samimî cevaplar birbirini hiç tanımayan insanların tecrübeleriyle birbirine yardımcı olmaya çalışması falan çok güzel bence arkadaşımıza komşumuza sormaya çekindiğimiz şeyleri burda kimsenin yadırgamadan yargılamadan yardımcı olmaya çalışacağını bilerek sormak da ayrı güzel tabi. Kısacası kimseyi tanımıyorum ama herkesi seviyorum
Tanışalım
Bende sadece Yusuf'un annesini tanıyorum ❤
Selam canm bende ajtif sayilirim kimseyi tanimiyordum en basta konustukca taniyiruz artik . Zaten insanlar konuşa konuşa dimi:))) ben 24 yasindayim bir kizim var bir kizim daha yolda Allah in izniyle.
Bende aktifimdir kizz
Illa bi sorunu kapatmışlığım kinlenişin vardir. Beni tanimiyo olamazsn aşırı ünlüym herkes bi gicik bana
Bende aktif sayılırım genelde herkesi tanıyor gibiyim ama tanınınıyormuyum onu bilmiyorum cnm
Bende aktiftim 2 hafta önceye kadar net bitti şimdi de annemin evindeyim evde net var ara sıra giriyorum ama gebeligimin 3 ayında olduğum için pek tecrübeli değilim ama çoğu kişiye cevap veriyorum bu arada ben Dilan havva ankarada evliyim
Ben de oyleyim
Ben çoğu kişiyi biliyorum hamilegin başından beri takip ediyorum doğum yaptım ama gel gör ki daha yeni üye oldum
410,101 soru
12,330,837 cevap
39,209 kullanıcı