Kızlar bu oruç ayında hamile olduğum ve kaynanamla oturduğum için eve temizlikçi getirdik bahar temizliği için. Kadın kızımın bebek arabasını görünce (kocası yokmuş ve 6 çocuğuna tek başına bakıyor) ne kadara aldığımı sordu bebek arabasını. 1000 TL dedim. Oda gücünün o kadar yetmeyeceğini söyledi. 5 aylık bir oğlu vardı onunda. Benim kızımın 2. Bebek arabasını ona verdim. Giderken depodan çıkartıp verdik eşim evine kadar arabayla götürdü kadını. Neyse o akşam saat 11 gibi kadın beni aradı ve bebek arabasının içinde yeni doğmuş bir kedi çıktığını söyledi kediye süt vermişler içmiyormuş ağlıyormuş. Ben çok üzüldüm oturup hüngür hüngür ağladım. O gece karantina başlayacakti saat 12 gibi ne kadar tanıdığım varsa hepsini aradım kediyi getirsinler diye. Sagolsun birisi kırmadı gidip alıp gelmiş tekrar depoya koydum. Annesi hemen buldu. O gece o kediye çok üzüldüm çok ağladım. O günden sonrada ne hikmetse cüzdanim asla boş kalmadı ne zaman param bitse hemen bir yerden para geliyor mutlaka. Acaba bu benim düşüncem mi?