0 oy
487 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (22 puan) tarafından
Kızlar merhaba.. Ben 4 yıllık evliyim, bu süre zarfında her ailede olduğu gibi bizde zaman zaman tartışıyorduk ama hemen sinirimi geçiyor birbirimize sarılıyorduk... Daha sonra hamile kaldım eşimle aram mükemmeldi fakat çocuk doğduktan sonra ben mi değiştim eşim mi değişti bilemiyorum ama hemen hemen hergün bir tartışma, eşimin bana karşı ağza alınmayacak küfürleri artık beni üzer oldu. Konuştuk soruyorum sakinleştiğimizde niye böyle oluyoruz diye ama bir sonuca waramıyoruz. Ben de biraz dik kafalıyım ama doğru olanı savunurum.. Çalışıyorken böyle bir sorunumuz olmuyordu fakat ben ewdeyim eşim de ewde malum bu pandemi döneminden dolayı. Onun vermiş olduğu bir stresmi yoksa gerçek yüzünümü görüyorum artık anlamadım. Dün yine tartıştık bana çok çirkin bir kelime kullandı kalbim okadar kırık ki onunnla aynı yatağa girmek istemedim ve salonda yattım. Sabah kalkmış hiç birşey olmamış gibi masum halleri var. Artık kafayı yicem... Boşanmayı bile düşünüyorum fakat kızım daha çok küçük 6 aylık... Çok üzgünüm çok moralim bozuk.. Kusura bakmayın içimi dökecek kimsem yok yakınımda. Derdimi sizinle paylaşmak istedim, aynı durumda olanlar warmı ne gibi yaklaşımlara bulunuyorsunuz yardımcı olurmusunuz.. 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cicim aylarına elveda hanzoya merhaba 
(22 puan) tarafından
:) cicim ayları bitti sıçım aylarını başladı yani :)
tarafından
Aynen baciiii
-Reklam-
0 oy
(8,065 puan) tarafından
Kadınız çok hassas ve ince düşünüyoruz bu hem ıyi hem kötü aslında. Eşinin sana söylediği kelimeyi bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum demekki onun için o kadar da kötü bir kelime değil ki sabah uyandığında birşey yokmuş gibi davranıyor. Salonda neden yattığını sorgulamadı mi meselâ. Birde kavga anında kufur hakaret olunca onun devamı geliyor bir kere yaptı tepki göstermediysen bu yüzden yapiyo olabilir. 
(22 puan) tarafından
Ben sürekli tepki gösteriyorum, çok aşırıya kaçan tepkilerimde oldu ama dün akşamki kelimesi resmen yıktı beni... Madem öyleyim ben zorlamınewlendim seninnle, kendi ayaklarıma kaçtım mı sana yada üstüne kalmak içinmi ewlendim n bu kelimeyi kullanıyorsun.... Çok kırgınım çokk.. Sabaha kadar uyku yok ara ara yatak odasının önünden geçtim kenarda yatıyor yanına geleyim diye bana bakıp duruyor ama hiç ses etmedim.
(8,065 puan) tarafından
Şimdi anladım hangi kelimeyi söylediğini.  Bir adam çocuğunun annesine niye böyle birşey der ki. Sinirinin son raddesine bile gelse yapmaması gereken birşey. Hatasını anlamasını bekle kavga etme ses yükseltme sessizlik hep daha çok delirtir
(22 puan) tarafından
Aynen şuan mecbur kalmadıkça konuşmuyor suratına bakmıyorum. Oda deliriyor sürekli laf atıyor şakalaşmak için, cevap bile vermiyorum.
0 oy
(256 puan) tarafından
Bizde aynıyız şuan doğumdan sonra hiç saygımız kalmamıştı akşam konuştuk anlaştık ben sinirlenirsem o Alttan alacak o sinkirlenirss ben inan kavgasız günümüz yok inşallah dozunu tutarsa eski halimize donucez
(22 puan) tarafından
Ahh ahhhh biz çok konuştuk inan sudan sebepten tartışır olduk bizimde saygımız kalmadı birbirimize. Bizde çok karar aldık birdaha tekrarlanmaması için ama öyle olmuyor canım..
0 oy
(703 puan) tarafından
Eger tartisma aninda cevap veriyorsan bu kavganin buyumesine neden oluyordur.Cocuk kucuk seni uyutmuyordur seninde sinirlerin yıpranmıştır bundan kaynaklidir.Biriniz atesse biriniz su olun esin bagiriyorsa sen baska odaya gec.Kavga başlamadan once anlarsın zaten esine soyle bisey uydur gitsin marketten alsin gelene kadar siniri gecmis olur zaten.Kahveye gitsin baska bisey yapsin.Ayni ortamda bulunmayin bebekte etkilenir.
(22 puan) tarafından
Bebeğin yanınnda zatn tartışmıyoruz allahtan.. Susan taraf %99 ben oluyorum zaten.. Sus sus nereye kadar taş olsa  çatlardı inan.. Ben sustukça dahada uzatıyor uzatıyor uzatıyorrrr benim sinirim artık tawan yapıyor işte ben ozaman kriz geçiriyorum we susuyor..Bu sefer benim geçirdiğim kriz 3 4 gün üzerimden geçmiyor. Her yanım ağrıyor heryerim kaşınıyor we sürekli kusuyorum.. Niye boşanmayayım diyorum bu sefer...
(703 puan) tarafından
Surekli susuyorsan tabiki olmaz hani bu karsiliklidir biriniz kizar sonra digeriniz.Bizde ayniyiz o saman alevi gibi yanar hemen söner ama ben sönmem benim sinirim gunlerce devam eder.Iyi bisey degil onlar gibi olup unutmak lazım her evlilikte kavga oluyor ama bunlar cok büyüyorsa ve dayanamayacak kadar oluyorsan bosan ama dayanamayacak kadar degilse bosanma.Yuvayi yikmak cok kolay yapmak her zaman daha zordur.Bir hadis vardi tam hatırlamıyorum ama insan cektigi sıkıntıya sabretmezse daha buyuguyle sinanirmis.Sabredebilecegin seylere sabret Allah mükafatını verir elbet.
(22 puan) tarafından
İnşaallah canim benim. Sabredecez yapacak birşey yok.
0 oy
tarafından

Bence sorunda bosanmayi dille getirmeyin, 

Her tartışmada boşanmayı düşünüyorum düşüncesine kapılmak bille yanlış ,

Her evlilikte çok ağır sorunlar var , ama önemli olan bosndiktan sonra ki süreci nasıl yurutecen...

(22 puan) tarafından
Doğru söylüyorsunuz ama okadar kötü sözler söylüyorki normal şiddete uğramış kadar oluyorm.haaa vurma yok el kaldırmaz asla ama söyledikleri yetiyor artıyor bile..
tarafından
Bak inan ki benim eşim ile ilgili olan sorunlarımi burda ki herkes biliyor sen benim postları oku ne demek istedigimi anlarsin,

Ama Rabbimden başka sığınacak kimsemiz yok, bosansak dahi inan ki ortada kalacaz bize bakacak, bize destek olacak kimse yok ...
(22 puan) tarafından
Doğrudur canım. Burada sorunlu olan birtek biz değiliz ama insan yediremiyorum kendine, sewerek elendik diyorum etrafıma bakıyorum mükemmel çiftler görüyorum, imreniyorum, kıskanıyorum... Niye biz böyle değiliz diye. Kendimde suç arıyorum ama bulamıyorum sudan sebeplerden tartışma çıkmasından artık yoruldum, kötü hakaretleri duymaktan usandım bıktım... Bu duruma yıllardır maruz kalan kadınlar var biliyorum. Benim yaşadığım ne ki. Ama ben baba ocağında böyle görmedim bunları duymadım. Babam anneme ömrüm diye seslenir karı diye değil, küfür etmez güzel yaklaşır bende istedim böyle olalım ama olmayınca olmuyormuş ne diyeyim Allah ıslah etsin. Şimdi 6 aylık kızım war oda evlenince elin oğlu ona küfür eder döwer korkusu sarıyor inan...
tarafından
Axxx axxx zaten biz bu güzel evlilik yaşayan insanlara ozendik , sandık ki bizde onlar gibi mutlu olacaz , megersem herkes aynı hayatı yasamiyormus
(22 puan) tarafından
Kıyamam sana ben yaa okudum sayfana grip... Düzeldinizmi
0 oy
tarafından
Biz bu sorunları ilk zamanlar yasioduk evliliğe alisamamistik smdi çok çok iyiyiz demekki herkezde farkli
(22 puan) tarafından
Peki nasıl aştınız..
tarafından
Kuzum önce böyle bi sorun olduğunu ve eşininse kendinde sorun olduğunu anlaması lazım
(22 puan) tarafından
Anlamazki öküz
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Ben evlendiğim günden itibaren sürekli ağladım eşim sinirli insan ne biliyim annesi bir yandan tanımadığın insanlara anlatmak daha kolay geliyor bir an siniriyle banada kaldıramayacağım kelimeler kullaniyor daha sonra ayni hiçbirşey olmamis gibi devam ediyor ben içimden atamiyorum gerçekten çok sıkıldım ben henüz 5 aylık evliyim mesela ama zor dönemler geciriyorum rabbim yardimcimiz olsun sürekli ağlıyorum sürekli dua ediyorum bu zamanlar geçsin diye ama bilmiyorum ya gerçekten çok yoruldum tahammülüm kalmadi hiçbir şeye sabah esimle tartisma konumuz kirli sepetinde yarim makinelik çamaşır birikti diye düşünebiliyor musunuz ? Bana demediği söz isitmedigim hakaret kalmadi ve bana senden çocuk felan istemiyorum evlenmeden önce hayatim çok güzeldi dedi . Ben öyle karşısında konuşmam ne biliyim güler yüzlü davranirim küs kalamam herkese çok iyi düşünürüm ama bu beni yoruyor artik
(22 puan) tarafından
Kıyamam sana daha çok yenisiniz.nedir bu erkeklerin kadınlarla problemi. Madem hayatın daha önce güzeldi niye ewlendin...bunu söylüyorsa zaten bence sende çocuk falan yapma... Biraz naza çek kendini hasta numarası yap ne bilim biraz üzerine düşsün bakalım.
0 oy
tarafından
Erkekler cocuk doğunca lohusa oluyor canim 1 seneyi buluyor ama onların ki 
(22 puan) tarafından
Öylemi diyorsun... İnşaallah geçer ozaman bi 6 ayımız daha war :)
tarafından
Valla benimki 1 seneye yakın sürdü ama ben laf sokuyodum arada

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 288 göst.
9 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,927 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 490 göst.
19 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,921 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.
23 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.

Kategoriler

1,447,400 soru

23,775,706 cevap

316,142 kullanıcı

...