0 oy
1,272 göst.
Aile kategorisinde (140 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar 10 haftalık hamileyim bel ağrısı miğde bulantısı halsizlik çok var bende ve esim hiç bir şekilde yardım etmiyor hiç bir konuda sanki hamile değilmişim gibi hareketleri yemek yap evi temizle ama yatma dinlenme yardım et diyorum bazen temizlik yaparken tikaniyorum çünkü o anda yatıyor telefonla ilgileniyor çıldırıyorum artık gerçekten zaten hamileliğim zor geçiyor eşimle daha bir zor geçiyor napicam bilmiyorum çok üzülüyorum ve yoruluyorum kaynanamda 3 4 tane çocuk getirmeden olmaz diye baskı yapıyor en sonunda soylicem oğlun çok yardım ediyor ya çok hakediyor ya çocuğu getiririm dicem çok bunaldım gerçekten :(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
10 haftalık olunca karnın falan da yok ya daha idrak edememiştir durumu :) 
(140 puan) tarafından
Çok zor ama halimi bir anlasa çok iyi olucak biraz ya biraz empati yapsa evdeyken akşama kadar yatıyor yemin ederim sonrada diyor ki benimde belim ağrıyor gelde cildirma
-Reklam-
0 oy
(2,548 puan) tarafından
Oho canım sen çok erken başlamışsın yorulmaya allah kolaylık versin.  Anlayışsız adamla geçinmek zor senin kocaya da 1 çocuk yeter . 
(140 puan) tarafından
Maalesef olmuyor babasindan ne görmüşse ne duymussa onu bana uyguluyor
(2,548 puan) tarafından
Ileride oğlun olursa sakın esin gibi yetiştirme..
(140 puan) tarafından
Allah göstermesin büyük konuşmayayım ama ilk önce ona merhameti yardımseverligi ögreticem.
(2,548 puan) tarafından
Inşallah çok güzel  yetistirirsin.  Allah yolunu açık etsin
(140 puan) tarafından
Amin canım sagolasin
0 oy
(247 puan) tarafından
O dönem kafamı yataktan kaldıramıyordum ki. Tüm gücümle sadece işe gidip geliyordum. Evdeki işler baya çığırından çıkmıştı. Kendini fazla zorlama bence olduğu kadar yap geç dinlen.
(140 puan) tarafından
Eşim evi pis görmek istemiyor işte sorun da o canım yoksa bende biliyorum yapmamayi benim annem 6 tane çocuk doğurdu hangisinde senin yaptigin tembelliği yapıyordu falan diyor çıldırıyorum ya benim ki tembellikmi riskli hamilelik ve ev temiz olsun yemeğim olsun derdinde şaka gibi
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Kız dur daha ne ettin Senin kocanın seni hamile olduğunu anlaması için senin doğurman gerekiyor canım benim doğurduğun zaman hamile olduğunu anlıyorlar Hanım Sen hamileyi miydin derler maalesef erkekler Bizim gibi değil canım Biz bebek rahme düştüğü an anne oluyoruz ama onlar Bebek doğduktan sonra hatta kırkı çıkıyor bebeğin bazıları bebek baba diyene kadar Baba olduklarının Farkına bile varmıyor lar yani anlamıyorlar Boşuna zorlama Tırnağın varsa başını kaşırsın kendini bu yüzden yıpratma canım çünkü hepsi aynı ya da bir çoğu
(140 puan) tarafından
Ama inan ki insan çok yoruluyor bide benim ki riskli hamilelik bebeğin kesesi assagiya yerleşmiş çünkü umrunda degil adamın doktor ağır kaldırma çok ayakta kalma dedi ama gel gör ki oturabiliyormuyum yazık günah valla benim babam ne zaman anneme yardım etmiş diyor birde bana bende o zamnala bu zaman aynımı diyorum ama yok dank etmiyor
0 oy
tarafından
Canim ilk zamanlar benim esimde oyleydi migdem bulaniyodu afedersin gozunun onunde ard arda kusyodum 1 saat sonra ne yemek yapicaksin diyodu sonra ilerleyen zamanlarda degisti basta anlamiyolar heralde olur boyle seyler esini rencide etmeden guzellikle konus istersen
(140 puan) tarafından
Canım ben çok konuştum söyledim aşkım yardım et biraz nolur falan diye baktım hiç birşey yaptığı yok şimdi hiç ağzımı açmıyorum bosuna
tarafından
İstedigi zaman yapamiyorum desen yapmasan tepkisi ne olur peki
(140 puan) tarafından
Hemen annesini örnek gösteriyor benim annem bilmem kaç tane doğurdu hangisinde senin gibi yapti diyor o zaman böyle bogasim geliyor onu annen dogurduysa kendine doğurdu sanki benmi dedim o kadar çocuk yap diye tövbe yarabbim.
tarafından
Ayni benim eşim migde bulantilari safra agrilari hep hastanelerdeydik e haliyle eve gelince bi is yapamiyodum bana diyodu nerde o eski kadinlar 6 7 tane getiriyolardi hiç böyle bisey görmedim bende gülüp geçiyodum sonradan ne acılar cektigimi görünce ellerimi opuyodu
(140 puan) tarafından
Vallahi keşke benimkide pişman olsa biraz azda olsa yardım etse çünkü ben 1 sene daha falan çocuk istemiyordum yalan yok ama esim çok istiyordu baba olmak sonradan bende istedim oldu ama kendim tam hazir olsaymisim keşke diyorum bazen rabbim günah yazmasin
tarafından
Öyle düşünme canım inşallah eşin yakin zamanda anlayacaktir seni bisey istediginde canın yaniyormus gibi yap o zaman da kalk yap demez heralde oyle oyle anlar belki
(140 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim bakalım Allah büyüktür elbet gecicek şu hallerim
tarafından
Aynen canım Rabbim yardimcin olsun sağlıkla al bebegini kucağına inşallah
(140 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(16,883 puan) tarafından

yardım etmezse etmesin sende yapma yat dinlen zorla yap diyemez sonuçta:D

(140 puan) tarafından
Yap diyor canım işte sorun o :(
(16,883 puan) tarafından