Gece 3 te sancim 5 dk da bi şiddetle geliyodu. Bi gün önceden hafif hafif vardı
Esimle apar topar hastaneye gittik o gece doğum sancisi mi diye post açmıştım
Suyum nisanim gelmedi hiç. Esimde hastanede çalışıyo koştu sedyeyi aldi beni ordan kosturuyo o anı videoya cekmek lazimdi cidden
Böyle gittim kiz.doğum hikayemi de yazmıştım zaten
Sabah normal muayene günümdü açılmam vardı yatış verelim dedi bende sancım yok hazırlığım yok diye yatış kabul etmedim eve geldim yemek yedim duş aldm annemi kaynanamı aradım oturduk filan sonra sancı girdi ben tekrar duş aldm çantayı kontrol ettik akşam hastaneye gittik sabaha karşı doğum gerçekleşti
İlk cocugumda acemilikten herhalde sancım gelir gelmez gittim fazla vardı hastaneye girince korkudan olsa gerek gitti gibi olmuştu eşim ve annemle gitmiştim sabahın 5ınde hastaneye giriş yaptım gece 2/20 de doğum
İkinci de evde iyice sancımı çektim gitmem diye tutturdum eşim zorla götürdü kızıma göre oğlumda daha çoktu sancım , 5cm le gitmişim 2saatte doğum yaptım Güzel his ama insan ister istemez korkuyo ayaklarımın geri geri gittiğini hissediyodum. Allah yardımcın olsun , bunları düşünerek kendini strese sokma bence
Bi anda olup bitiveriyo çünkü :)
Evde oturuyordum karnımda ve belimde ara ara ağrılar oluyodu ama ben önemsemedim tabi halam aramıştı tesadüfen o nasıl olduğumu sordu söyledim hastaneye git falam dedi onun ısrarıyla eşimi aradım hemen geliyorum dedi ve bende nasıl olsa geri gelcem diye sadece normal çantamı aldım başımı örttüm pardüsemi giydim ama hala ağrılarım bana göre normal di ve hastaneye gittim kontrol sonucu doğum sancımın başladığını hemen yatış vereceğini söyledi annemi aradım hastaneye geldi yanımda kalmaya eşim hastane çantalarımı getirmeye gitti sonuç sabaha doğum oldu ama ben hala hayret ediyorum o ağrının doğum sancısı olmasına
Suyum geldi gitim iç sancim yoktu
39 haftalıkken kontrole gitmiştim sonra doktor dedi ki 40. Hafta tekrar muayene lazım ama, randevu bulamazsın acilden giriş yap dedi. 40 hafta oldu eşimin gelmesini bekledim akşam beraber gideriz diye butun ev işlerini falan yaptım yemeğimizi yedik sanki gezmeye gider gibi çıktım gittim hastaneye nst ye bagladılar doktor sancıların duzenli dedi ama hic birsey hissetmiyordum 4 cm de açıklıgın var hemen dogumhaneye alıyoruz dedi eşim dısarda bekliyordu yanına gittim anlattım gülmeye başladı inanmadı bana sonra doktor asistanıydı galiba o geldı eşimle konustu imza falan attırdı o şekilde dogıma girdim 8 de dogumhanedeydim suni sancı verdiler saat 1 de sancım başladı 6 da oglımu kucagima aldım saglık la hamdolsun
Eşimle yürüyerek gittik doğuma
1,490,791 soru
24,363,416 cevap
347,307 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın