0 oy
425 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Mrb arkadaşlar kızım idrar enfeksiyonu kapmış , ne kadar doktor varsa goturdum ama verdikleri ilaç dahi kızımın enfeksiyonunu geçirmiyor , ne olacak böyle:( 

Kızım idrarını yapamadığı için gece gündüz ağlıyor ben artık kaldiramiyrm :( 

Ne yapayım başka Allah aşkına bana bir yol gösterin ...

Geçen gün götürdüm CEFAKS adında bir antibiyotik verdi , o fayda etmedi 

Bu sefer başka bir doktora götürdüm oda FLAGLY adinfa bir şurup verdi ama oda etki etmiyor :( :(

11 Cevaplar

+1 oy
(3,617 puan) tarafından
Canim senin icin biraz arastirdim

Köpüklü banyo yaptırma sade temiz su ile yika zaten 53 günlük bebek kiri olmaz 

Dar giydirme bezini geniş bağla sk sk değiş

Şu ver Yada sk sk emzir idararini yapip atsin 

Ve özellikle bu büyük abdestini yaptıktan sonra alttan yukarı silme üstten aşağı sil içeri girmesin yani
-Reklam-
0 oy
(179 puan) tarafından
Bol bol su ver.  
tarafından
Günde 2-3 defa su veriyorum
0 oy
(6,072 puan) tarafından
Kizin ne kadarlık vajinasini biraz havalandir bez bağlama alıştırma kilodu giydir öyle evde dolassin
(6,072 puan) tarafından
Alt değiştirme bezi var ya onun üzerine yatır yada kundagin üzerine yatır altı açık ama üşütme sakın
tarafından
Acaba bacak arasını az sirkeli su ile yikasam olur mu ...
(6,072 puan) tarafından
Canım bebeğin çok küçük güvenemem daha çok hassas
(6,072 puan) tarafından
Antibiyotik şart sanırım
tarafından
Antibiyotik veriyorum ama hiç fayda etmiyor
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Kuvetine su doldurup biraz da ev yapımı sirke döküp bi süre otursanız cok geçmiş olsun 
tarafından
Ama benim kızım 53 günlük olur mu ki
(1,325 puan) tarafından
Cok küçükmüş.  Rabbim şifa versin.  Benim kızım 5 yaşındaydı
tarafından
Allah razı olsun inşallah
0 oy
(11,221 puan) tarafından
Cnm ya hiç bilmiyorum 

Rabbim şifa versin geçer ınşaallah 
tarafından
Allah razı olsun inşallah çok sağol :(
0 oy
tarafından
Ayy o çok zor işte ama sakın kilotlu çorap giydirmeyin ondan kesin çok geçmiş olsun bol bol yikyn havalandırın
tarafından
Gerçekten çok zor ve kötü bir durum :(
0 oy
(21 puan) tarafından
Bebegin kucuk  hani ona yapilir mi bilmiyorum ben de vardi kekik kaynatip ılık bir sekilde gunde 5 defaya yakin kendimi o suyla yikadim gecti cok sukur muazzam bir nimet aklinizda bulunsun  İki gune gecti acaba pamuğu batirip silsen mi bebegi yine de sen bilirsin ilacla gecmiyorsa bnce bi dene 
tarafından
Acaba yapsam bişi olmaz demi , ama denemekten fayda var
(21 puan) tarafından
Bence dene yani dayanacagi bi sıcaklıkta olsun direk poposunu vajinasini yika Allah'ın izniyle hic bisey olmaz
tarafından
İnşallah Allah razı olsun umsrim kızıma bir faydası dokunur
(21 puan) tarafından
Faydasini ben gordum cnm dogumdan sonra kasinti yanma idrar yaparken zorlanma sari hatta yesile benzer akinti teyzeme anlattim hemen kekik demle kaynar suya at demlensin dayanacagin sicaklikta kendini yika dedi yaptim iki gune gecti muazzam sifa kaynagi
0 oy
tarafından
Bebeğin küçük olmasa ona içir diyecektim ama çok küçükmüş canım. Mısır püskülü aldır aktardan onu sıcak suya at bı beş dk demlensin iç ondan sütünden bebeğine de geçer fayda eder inşallah.  Bir cay kaşığı kadar da belki bebeğine icirebilirsij . Doktoruna ulaşma şansın varsa bir danış istersen oncesinde.  Mısır püskülü idrar yolu enfeksiyonuna birebir . Ben kendim çok cektim ilaç falan bana mısın demedi bu geçirmişti 
tarafından
Ben alayım ben içeyim , az biside bebeğime vereyim belki fayda eder
tarafından
İnşallah şifa olsun
0 oy
tarafından
Kana karıştığı için gecmiyordur yeni doğanlarda bagisiklik güçsüz olduğu için idrrar yolu enf.bir kaç saat içinde kana karışırmış bu yüzden ağızdan tedavi etki etmez damardan tedavi edilmesi lazım  doktorlar bunu bilmeli bu kadar da gevşeklik merhametsizlik cidden çok fazla . Iğne yada damardan tedavi doktorunuza rast getirsin Rabbim inşallah geçmiş olsun
tarafından
Ya başından saliyorlar doğru düzgün ilgilenmiyorlar
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Canım ALLAH sifa versin insaallah biraz netten araştır bak yapılması gerekenler ne varsa yap idrar enfeksiyonu kolay kolay geçmez yazık günah şimdi hep ağlıyor durmuyor
tarafından
Allah razı olsun inşallah, gece gündüzü yok sürekli ağlıyor , öyle zayıfladı ki aniden tüm kilosu gitti,
.bu doktorlar neden bu kadar merhametsiz , bişi yapmiolsr başından salıp gönderiyorlar :(
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Enfeksiyonu geçti mi canım hangi şurupları kulandin
tarafından
Evet enfeksiyonu geçti , doktor bol bol su içir öyle geçer dedi bol su içirdim

FLAGyl diye bir şurup verdi öyle gecti
(3,531 puan) tarafından
Sağol canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 120 göst.
19 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,506 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 155 göst.
0 oy
3 cevap 84 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (312 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 184 göst.
25 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2121erva (1,535 puan) tarafından soruldu

412,733 soru

12,426,667 cevap

45,511 kullanıcı

Kategoriler

...