Bıktım artık ya az önce kendi kendime kavga ettim. adam tepki vermiyor ve ben daha sinir oluyorum sinirden gülmeye başladım oda benimle beraber gülüyor ciddi bi konu var ortada bagırıyorum bişey de demiyor yüzüme bakıp gülüyor artık psikolojik olarak eşimin yerine geçiyorum evet haklısın karıcım böyle yapalim diyorum tekrar kendime dönüyorum bagırıyorum bi komşum beni duysa diyecek karı delirdi. Kimin öyle kocası var akıl verin bana deli edecek beni.....
Kız Allah kavga göstermesi hiii
Ben kavga bile edemiyorum ya lohusayim uzuluyorum sinirlwniyorum herseyi uzerine aliyo kendi kendime bile kızamıyorum
Ay kiz ne guzel iste keske benimki de öyle olsa biz kavga etmeye baslayinca tas üstünde taş kalmiyo
Kendimi gördüm bi an
Rahatlık batıyor kadin milletine onu anladım
Hahahaha rahat dur huzurunu bozma☺
Benim kocada öyle ben sinirlenince gözüm dönüyo biseyler parcalamak istiyorum eşim sakin ol askm bisey yok diyo gelde delirme yatircan yere eline gelen her yerini cimcikliycen
Aha benimki biraz değişik versiyonu yani. Benimki de baktı ben sinirliyim hemen girecek delik arar. Tuvalete falan girip bekler. Asla yanıma gelmez. Sinirim geçmediyse de gözleri bile doluyor bazen nefret ediyor kavgadan
1,493,634 soru
24,403,500 cevap
350,315 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın