0 oy
569 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,061 puan) tarafından
Annemden geleli bir hafta oldu esimde bir haftadr izinli evde. Yemek yapiyorum temizlik yapiyorum elektrkli supurgem bozuk oldugu icin hergun yapiyorum temizlik cunku benim sacim ve esimin kılları dökülüp duruyor. Cocugu surekli uyutmaya calsyo aglamasim dye kizimda uyumuyor annesi bu seni istyor dye getryo hemen sigara icmeye gidiyor ya da eline teli alip 20 dk tuvalete gidiyor. Bu aralar teli elinden hic ama hic dusurmuyor 8 ay sonra sozlesmesi biteck tazminat alck ev alcz surekli ev bakiyor daha cok var dyorum bakiyor araba bakiyor is bakiyor tamam anladim bak bakta yani gecelere kadar gunduzde dahil bu kadar bakilmazki güya evde basbasa vakit gecirecktk hepsi hayal . Kardesi kiz kacirdi demistim dugunleri olck surekli onlari ariyor naptiniz orkstra tuttnzmu bilmem ne babasinin cebinden cikack bize ckmamisti 1 kurus bile. Onun icin cani gidiyo babasindan ckck dye.. bugunde komutaniyla bir saatligine disari cikti 4 saatte geldi. 24 nisan dogum günümdü onu da unuttu hediye yi gectim ama hatirlasin isterdim suratimi asinca zorla konsturdu beni bende bugun gunlerden ne dyince sustu kaldi sonra baktm disari ckti bana bi tane dandik emotion yazan deodorant lardan bi tane almış, kusura bakmayin uzun oldu hic bi ilgi yok o kadar bunaldimki yatagimda agliyorum o da icerde bi yandan tv acmis bi yandan ev bakiyo telinden:((

4 Cevaplar

0 oy
(2,483 puan) tarafından
Bunu ona dile getirsen. Cunku bu erkekler konusmadan bisey anlamiyo canim
(1,061 puan) tarafından
Soylesem kavga çıkacak herseyi uzatyosun diyecek soyledgm gunlerde oldu cok kotu kavgalar ettik. Bana dyorki iyi ki bi kere dogum gununu unuttum dyor. Zaten 5 yildir birlkteyiz sadece bi kere hatirladi hepte isime yaramaz seyler alip geliyor. Ben ona neler neler yaptim maça bile kombine almistim. Ne masalar hazirladim o gitmis bana dandik bise almis yani kucuck cocuk gbi bir suru parfumum var zaten eline bi tane ekmek alir gbi bos gitmeyimde cenesi dursun der gbi
(2,483 puan) tarafından
Sinirlenerek degil bacım. Cilve yaparak sitemini belli et işe yarar emin ol.
(1,061 puan) tarafından
O cilveyi hic ama hic beceremem bosanma noktasina geldgmz icin dugunumuzde olaylar cktgi icin sagolsunlar surekli ailesyle mutsuz ettkleri icin o özgüveni yakalayamadim kendimdem şu saatten sonra da cilve de olsa zaten 40 yasina gelmis gbi davraniyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen dikkatini cekicek bSka şeyler yap Gülüm 
(1,061 puan) tarafından
Valla o kadar cok sey yaptimki artik utaniyor yaptiklarmdan annesini arayip benim oyle bi karim var ki masallah diye anlatyo bazen. Ama sadece o baska bise yok . O kadar idareli sorumluluk sahibi biriyimki dırdır bile etmem asla susarim sadece kocam kotu biri demiyorum ama ilgisiz oldu artik sanki 40.yasina gelmis gbi davranyo
tarafından
Kaç yıllık evlisiniz canm
(1,061 puan) tarafından
2 bucuk yıllık
tarafından
Ya işte zaman geçtikçe alisiliyor alisildigi için başka şeyler istiyor erkekler
0 oy
tarafından
dag daga küsmüş dağın haberi olmamas kuzum onun aklina gelmiyodur senin kirildigin emin ol al karsina konus onun anlamasni bekleme çünkü anlamaz erkekler hep ayni ya
(1,061 puan) tarafından
Aynen oyle adamin haberi bile yok burda aglayip uzuldugumden saniyorki bana hediye almadim dye surat yapiyorum. 5 yildir birlkteyiz sen bana bise almasanda ben mutlu olurum dyen biriyim ama nasil bir odunsa ben bi turlu anlatamiyorum derdimi vallahi billahi anlatamiyorum
tarafından
valla cnm bazen islerme geldkleri gbiler malesefki ypratma kendini
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Ağlamak yerine bi sakinleşip hislerini beklentilerini su izinli olduğu süreçte birlikte yapmak istediklerini gidip söylesen eşine?  Ağlamanın dövünmesin bir faydası yok suan da çözüme yönelik birşeyler istiyosa beklentilerini usanmadan bıkmadan defalarca dile getirmelisin..  erkekler bizim gibi empati yetenekleri güçlü değil ahh bu kadın gezmek ister şunu ister bunu ister demezler kendileri nasıl rahatsa öyle yasarlar birşeyleri değiştiren kadındır..  Ağlamak yerine kendine gelip eşinle konuşacağım seyl eri planlaması tavsiye ederim
(1,061 puan) tarafından
Tamam der atiyorum mesela birlikte yemek yapcz 1 saatligine guzel vakit gecirdik ya. O  1 saaatten sonra ,Hemen kaldigi yerden devam eder.
(9,650 puan) tarafından
Erkeklerin geneli böyle yapicak bisi yok canım o sürecin tadını çıkarmak lazım keyif aldığını göstermek lazım bende eşimle bi kahve içmeyi bile bin ısrarla yapıyorum gel kahve yaptım soğudu gel  gell.. inşallah kendileri bize vakit ayırmak gerektiğini idrak ederler
(1,061 puan) tarafından
Bigün anlayacaklar kiymetimizi ama yaslaninca bundan eminim . O zamana kadar genclikte heveste hersey biter
(9,650 puan) tarafından
Inşallah daha önce farkına varırlar ne diyelim allah akıl fikir vicdan versin de kendileri gorebilsin
(1,061 puan) tarafından
Amin insallah bizim fedakarligimizi allah bilsin de rabbim ona gore bize sabir versin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 354 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde zeynos1234 (4,004 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 487 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hilay (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 452 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde zeynos1234 (4,004 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 367 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde BebegimiBeklerken07 (163 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,787 soru

23,625,862 cevap

307,064 kullanıcı

...