Annemden geleli bir hafta oldu esimde bir haftadr izinli evde. Yemek yapiyorum temizlik yapiyorum elektrkli supurgem bozuk oldugu icin hergun yapiyorum temizlik cunku benim sacim ve esimin kılları dökülüp duruyor. Cocugu surekli uyutmaya calsyo aglamasim dye kizimda uyumuyor annesi bu seni istyor dye getryo hemen sigara icmeye gidiyor ya da eline teli alip 20 dk tuvalete gidiyor. Bu aralar teli elinden hic ama hic dusurmuyor 8 ay sonra sozlesmesi biteck tazminat alck ev alcz surekli ev bakiyor daha cok var dyorum bakiyor araba bakiyor is bakiyor tamam anladim bak bakta yani gecelere kadar gunduzde dahil bu kadar bakilmazki güya evde basbasa vakit gecirecktk hepsi hayal . Kardesi kiz kacirdi demistim dugunleri olck surekli onlari ariyor naptiniz orkstra tuttnzmu bilmem ne babasinin cebinden cikack bize ckmamisti 1 kurus bile. Onun icin cani gidiyo babasindan ckck dye.. bugunde komutaniyla bir saatligine disari cikti 4 saatte geldi. 24 nisan dogum günümdü onu da unuttu hediye yi gectim ama hatirlasin isterdim suratimi asinca zorla konsturdu beni bende bugun gunlerden ne dyince sustu kaldi sonra baktm disari ckti bana bi tane dandik emotion yazan deodorant lardan bi tane almış, kusura bakmayin uzun oldu hic bi ilgi yok o kadar bunaldimki yatagimda agliyorum o da icerde bi yandan tv acmis bi yandan ev bakiyo telinden:((