0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (228 puan) tarafından
39+3 haftalıktık  perşembe günü kontrole gitmiştim doktorum pazar bi daha gel dedi nstye bağlıycakti neyse cuma günü sabah kalktım sancılarım vardı sık sık tuvalete gitmeye başladım filan neyse o günü gece ettim sancilarla cumartesi pazar da yasak vardı cumartesi gecesi 12 'den 4 e kadar sancılarım arta arta dayandim artık gidelim dedim 5 te hastaneye gittik 4 cm açılma vardı nstye bağladılar sancim düzensizdi 8 e kadar öyle bekledim neyse artık bebek kanala indi masaya aldılar beni müzik filan açtı ebeler kendi aralarımızda konuşup gülüyoruz filan ama sancı gelince ben ben değilim bi bağırıyorum. D neyse doktorum geldi 3 veya 4 defa ıkındım güçlü bi şekilde ve bi anda tüm acılar sancılar gitti 8.52 de minnosummmu karnıma koydular gerisi hiçbirşey dıştan 2 içten 4 dikişim vardı 40 ım bitmeden aşırı derecede kanamam arttı içimde bi parça kalmıştı doktorum hap verdi eğer geçmezse kürtaj yapacaktı ki şükür geçti şuan kızım 2 aylık mutlu mesut yaşıyoruz Allah herkeze kolay sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin korkulacak bisey yok kızlar ben bile dogurduysam herkez dogurur

5 Cevaplar

0 oy
(5,519 puan) tarafından
Allah annali babali buyutmeyi nasil etsin darisi tum hamislere insallah
(228 puan) tarafından
Amin canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(3,919 puan) tarafından
Ya bende cok korkuyorum ya;((
(228 puan) tarafından
Hiç hiç korkmaya gerek yok ben korkmadığım ve rahat olduğum için bu kadar kolay oldu
(3,919 puan) tarafından
Haklisin valla cnm
0 oy
(2,070 puan) tarafından

Kız ben çok korkuyorum doğumdan 39+3üm bende hiç belirti yok amaa :ermm:

(228 puan) tarafından
Bende de yoktu bi anda oluyor sakın korkmayin rahat olun
(2,070 puan) tarafından
Cuma günü doktor çatı muayenesi yapmak istedi cesaret edemedim yaptırmadim :( sezeryandan dahada çok korkuyorum gerçi
Inşallah güzel olur herseyy
(228 puan) tarafından
Ayy korkacak hiçbirşey yok çatı muayenesi 20 saniyelik bisey
0 oy
(6,682 puan) tarafından
Ay ne guzel bir dogum hikayesi bende 37+5 im cnm saaatte bir veya bikac saatte bur sanci gelip gidiyo sirtima filan vuruyo sence yakin midir bnm dogum 
(228 puan) tarafından
Yakındır canım son dakikaya kadar evde durmani onereririm evde yürü rahatlarsin
(6,682 puan) tarafından
Yarina filan olur mu ki yada bikac güne
(228 puan) tarafından
Sancıları takip et yarım saate düştü mu doguma 1 gün kaldı demektir ama seninkide yakin gibi duruyor
0 oy
tarafından

Masallah cnm. Aynisini ben demistin ben doğurduysam herkes dogurur:Daşırı korkuyrdum doğumdan

(228 puan) tarafından
Ayyy yok ayol çocuk bakmak daha zor
tarafından
Doğurmadan bebek bakımın bu kadar zor oldugunu bilmedigim icin aklimda bitek dogum vardi
(228 puan) tarafından
Al benden de o kadar ama ben çok fazla korkmadan hep kendimi motive ettim ve rahat oldum

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 559 göst.
14 Mart 2020 Aile kategorisinde Acılıanne (680 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 367 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,791 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 474 göst.
0 oy
3 cevap 394 göst.
23 Mart 2022 Aile kategorisinde Cangul19 (91 puan) tarafından soruldu