39+3 haftalıktık perşembe günü kontrole gitmiştim doktorum pazar bi daha gel dedi nstye bağlıycakti neyse cuma günü sabah kalktım sancılarım vardı sık sık tuvalete gitmeye başladım filan neyse o günü gece ettim sancilarla cumartesi pazar da yasak vardı cumartesi gecesi 12 'den 4 e kadar sancılarım arta arta dayandim artık gidelim dedim 5 te hastaneye gittik 4 cm açılma vardı nstye bağladılar sancim düzensizdi 8 e kadar öyle bekledim neyse artık bebek kanala indi masaya aldılar beni müzik filan açtı ebeler kendi aralarımızda konuşup gülüyoruz filan ama sancı gelince ben ben değilim bi bağırıyorum. D neyse doktorum geldi 3 veya 4 defa ıkındım güçlü bi şekilde ve bi anda tüm acılar sancılar gitti 8.52 de minnosummmu karnıma koydular gerisi hiçbirşey dıştan 2 içten 4 dikişim vardı 40 ım bitmeden aşırı derecede kanamam arttı içimde bi parça kalmıştı doktorum hap verdi eğer geçmezse kürtaj yapacaktı ki şükür geçti şuan kızım 2 aylık mutlu mesut yaşıyoruz Allah herkeze kolay sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin korkulacak bisey yok kızlar ben bile dogurduysam herkez dogurur