Kizlar ben iki senedir evliyim Bir kaynım var her gorduguyle evlilik dusunen biri Issız güçsüz dolasir Eşim hep para gönderir neyse sorun etmiyorum bunu Bir ayda tanıdığı bı kızla sozlendi Biz başka şehirde oldgumuz için gidemedik Ben aradım kaynimi kutladım kız yanındaydı kutladım. Aylar geçti kız hiç aradı sormadı bni Dedim utanıyor belki Ben felsefe okuyorm Arada whatsaba filozoflardan biseyler atıyorum genel olarak. Neyse ben sabah eşimin aldığı çiçeği atiyrum akşam eltim atıyor Ben diğer gün annemi atıyorum oda atiyor En son araba surdugum videoyu attm oda attı Millet beni aradı bu kız neden aynı şeyi atıyor ddi. Neyse ben sıkıntı etmedim. Sonra beni aradı sen bni sevmiyorsun bana gicik oluyorsn Tabi üstüne gelin gelecek kiskaniyorsun bna laf atiyrsn dedi ben şok asla böyle bişey yapmadım. Sonra tartıştık falan Engelledim. Whatsaptaki herşeyi üstüne alinmis Yani anlamiyorum. Nedn böyle bişey yaptı Akrabalr aradı ddi işte CK çocuk gibi falan herkesin içinde kahkaha atıyor durduk yere sözlü olduğu halde gelip kaynimin evinde kalıyor bnde dedim banane Geçende benim resmimi görmüş demiş bu gelininiz biraz güzel diye ukalaya benziyor Kizlar ben biraz bakinliyim ve giyimime falan özen
Eltim yok esim evin tek oğlu heh he
Annemin en büyük nasihattidir,
O yüzden eltilerimle aramda baya bir mesafe var ...
1,492,445 soru
24,386,118 cevap
349,011 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın