Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Düşüncesizlik mi ettim acaba
0
oy
398
göst.
22 Haziran 2020
Diğer
kategorisinde
ÖmerinAnnesi_06
(
230
puan)
tarafından
soruldu
Dün oğlumun dogum günü vardı kızlar annemler kalabalığa girmek istemediği için Bi gün önce den geldiler sonra gittiler Ama bana cuma günü dedi abim falan. Biz cumartesiden gelelim diye yengem de hamile. Neyse biz de pazar günü gelecek herkes diye yemek falan yaptırdık baya da cok yaptırmıstık yenilir kalabalıkta diye benim ailem gelmeyince haliyle yemek arttı görümcem falan aldı biraz biraz da kaynanam aldı sabah annemi almaya gitti eşim köyden cocuga annem bakıyor insan kocasından babana da gönderir sen hiç aileni önemsemiyor sun dedi zoruma gitti kocan ailesi gelecek diye yemek yaptırıyor diyo bende dedim sadece onlar için mi sizde pazar gelecektiniz karar değiştirdiniz sizin içinde yapıldı o yemek dedim hep Bi alınganlık ama eşimin ailesiyle karsılaştırma yapması beni üzüyor kendileri karar değiştirdi hersey halletmiştim oysaki onları da hesaba katarak
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
6
Cevaplar
0
oy
22 Haziran 2020
♥İᒪK ᗩᔕKI KᗩᒪᗷIᗰİᑎ♥
(
7,973
puan)
tarafından
cevaplandı
İnsanin kendi ailesi başka tabii ama bu tür konularda esin ailesine bi tık daha önem gösteriliyo sen düşüncesizlik etmedin cnm böyle oluyo zaten
22 Haziran 2020
ÖmerinAnnesi_06
(
230
puan)
tarafından
yorumlandı
Pazar günü için onları da hesaba katarak yemek yaptırmıstık halbuki sadece eşimin ailesi gelio diye değildi ama cuma günü karar değiştirdiler cumartesi den geldiler
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
22 Haziran 2020
2oğlanannesi
(
3,275
puan)
tarafından
cevaplandı
Annen biraz hassas davranmış senin eşinin ailesini daha çok tuttuğunu düşünüp açık aramaya çalışıyo gibi geldi bana cnm
22 Haziran 2020
ÖmerinAnnesi_06
(
230
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet canım zaten eşimle araları limon biraz babama da anlatmış babam arıyo şimdi 1 hafta içinde bakıcı bulun anneni gelip alcam üzüyorsunuz onu dio
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Karşılaştırma yapmasın bence ortada kalıyorsun sende bir gün için bu sorun edilmesin yemek için yani varsa banada gönder bacı yemeğin hayır demem, arttiysa..,
22 Haziran 2020
ÖmerinAnnesi_06
(
230
puan)
tarafından
yorumlandı
Akşam 3 saatte anca cıktım mutfaktan sabah da eşim ben uyurken cıkmıs yoksa niye göndermiyim Vala
22 Haziran 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Haklısın
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
1 . Sorum sen çalısyor muusn?
2. Sorum annenle evler yakin mi?
3. Sorumsa kaynana tarafiyla aran cok iyi mi?
22 Haziran 2020
ÖmerinAnnesi_06
(
230
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet canım çalısıyorum annem 1.5 saatlik uzakta eşim tarafıyla cok samimi değilim mesafe var son zamanlarda hatta kayınpeder le limoniyiz biraz önceki post larımda da yazıo
22 Haziran 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Ha biraz daha yakin olsa versen annene de küsmezdi .. ne bilim belki o yemekelrden cani da cekmis olabilir :( diyecektim eger onalrin tarafla yakinsan belki annen seni paylaşmak istemiyordur ondan tavir yapmistir :)
22 Haziran 2020
ÖmerinAnnesi_06
(
230
puan)
tarafından
yorumlandı
Dolapta var kaldı biraz canım canı cekerse yesin ye diom ben ona yabancı değilim ki
22 Haziran 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen sen onun kzisin nazi sana gecyor demek ki :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Düşüncesizliği sen değil annen yapmış abbeşn bu konuda konuşmaması lazım belki bu konu yüzünden ailenle eşinle tartışma yaşıyacaksın anneni aşan bir konu topluma girme gereği duysaydı yemeği yerlerdi
22 Haziran 2020
ÖmerinAnnesi_06
(
230
puan)
tarafından
yorumlandı
Önce ona sordum ben cagırsam rahatsız olur musun diye yok dedi sonra da ben kalabalığa giremem dedi gelmedi
22 Haziran 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Senin hiç suçun yok iki tabak yemek için kızına kızması laf yapması ne kadarr ayıp
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2020
Istanbullu 34
(
5,273
puan)
tarafından
cevaplandı
Senin annen kendisi onceden gelmiş senin alinman gerekir o gun yanliz birakti diye haksiz bnce
22 Haziran 2020
ÖmerinAnnesi_06
(
230
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen alındım aslında ama salgın nedeniyle anlayış gösterdim cok pinpirikli çünkü
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
14
cevap
555
göst.