0 oy
398 göst.
Diğer kategorisinde (230 puan) tarafından
Dün oğlumun dogum günü vardı kızlar annemler kalabalığa girmek istemediği için Bi gün önce den geldiler sonra gittiler Ama bana cuma günü dedi abim falan. Biz cumartesiden gelelim diye yengem de hamile. Neyse biz de pazar günü gelecek herkes diye yemek falan yaptırdık baya da cok yaptırmıstık yenilir kalabalıkta diye benim ailem gelmeyince haliyle yemek arttı görümcem falan aldı biraz biraz da kaynanam aldı sabah annemi almaya gitti eşim köyden cocuga annem bakıyor insan kocasından babana da gönderir sen hiç aileni önemsemiyor sun dedi zoruma gitti kocan ailesi gelecek diye yemek yaptırıyor diyo bende dedim sadece onlar için mi sizde pazar gelecektiniz karar değiştirdiniz sizin içinde yapıldı o yemek dedim hep Bi alınganlık ama eşimin ailesiyle karsılaştırma yapması beni üzüyor kendileri karar değiştirdi hersey halletmiştim oysaki onları da hesaba katarak 

6 Cevaplar

0 oy
(7,973 puan) tarafından
İnsanin kendi ailesi başka tabii ama bu tür konularda esin ailesine bi tık daha önem gösteriliyo sen düşüncesizlik etmedin cnm böyle oluyo zaten
(230 puan) tarafından
Pazar günü için onları da hesaba katarak yemek yaptırmıstık halbuki sadece eşimin ailesi gelio diye değildi ama cuma günü karar değiştirdiler cumartesi den geldiler
-Reklam-
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Annen biraz hassas davranmış senin eşinin ailesini daha çok tuttuğunu düşünüp açık aramaya çalışıyo gibi geldi bana cnm 
(230 puan) tarafından
Evet canım zaten eşimle araları limon biraz babama da anlatmış babam arıyo şimdi 1 hafta içinde bakıcı bulun anneni gelip alcam üzüyorsunuz onu dio
0 oy
tarafından
Karşılaştırma yapmasın bence ortada kalıyorsun sende bir gün için bu sorun edilmesin yemek için yani varsa banada gönder bacı yemeğin hayır demem, arttiysa.., 
(230 puan) tarafından
Akşam 3 saatte anca cıktım mutfaktan sabah da eşim ben uyurken cıkmıs yoksa niye göndermiyim Vala
tarafından
Haklısın
0 oy
tarafından
1 . Sorum sen çalısyor  muusn?

2. Sorum annenle evler yakin  mi?

3. Sorumsa kaynana tarafiyla aran cok iyi mi?
(230 puan) tarafından
Evet canım çalısıyorum annem 1.5 saatlik uzakta eşim tarafıyla cok samimi değilim mesafe var son zamanlarda hatta kayınpeder le limoniyiz biraz önceki post larımda da yazıo
tarafından
Ha biraz daha yakin olsa versen annene de küsmezdi  .. ne bilim  belki o yemekelrden cani da cekmis olabilir  :(  diyecektim  eger onalrin tarafla yakinsan belki annen seni paylaşmak  istemiyordur ondan tavir yapmistir :)
(230 puan) tarafından
Dolapta var kaldı biraz canım canı cekerse yesin ye diom ben ona yabancı değilim ki
tarafından
Aynen  sen onun kzisin  nazi sana gecyor demek ki :)
0 oy
tarafından
Düşüncesizliği sen değil annen yapmış abbeşn bu konuda konuşmaması lazım belki bu konu yüzünden ailenle eşinle tartışma yaşıyacaksın anneni aşan bir konu topluma girme gereği duysaydı yemeği yerlerdi 
(230 puan) tarafından
Önce ona sordum ben cagırsam rahatsız olur musun diye yok dedi sonra da ben kalabalığa giremem dedi gelmedi
tarafından
Senin hiç suçun yok iki tabak yemek için kızına kızması laf yapması ne kadarr ayıp
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Senin annen kendisi onceden gelmiş senin alinman gerekir o gun yanliz birakti diye  haksiz bnce 
(230 puan) tarafından
Aynen alındım aslında ama salgın nedeniyle anlayış gösterdim cok pinpirikli çünkü

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 555 göst.
16 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Mrvk04 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 346 göst.
20 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde MelikeArslan (830 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 533 göst.
6 Mayıs 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 404 göst.