0 oy
617 göst.
Aile kategorisinde (414 puan) tarafından
Kizimi biboronun kaynatmak icin ocaga koydum onuda salona gecti kizda uyuyordu icim gecmis kokuya kalktim ev kor duman tenceredeki su bitmis biberon kirilmis icindeki biberon ucu yanmis evi havalandirdim mutfagi temizledim allahtan ocak falan tutsmamis allah korumus kizlar

14 Cevaplar

0 oy
(2,025 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canm verilmiş sadakan varmış çocuk sevindirin
(414 puan) tarafından
Allah razi olsun cnm verilmis sadakam varmis
-Reklam-
0 oy
(4,102 puan) tarafından
Bi anlik dalginlik herseti bittiryor dikkat etmek lazim allh korumuş
(414 puan) tarafından
Evet cnm bi anlik dalginik allah korudu
0 oy
(916 puan) tarafından
Yedek biberon varmı evde çocuğa nasıl mama vericen. Aklıma hemen bu soru geldide bu arada geçmiş olsun
(414 puan) tarafından
Var cnm yedek biberonobuz var benimde dumana falan dusunmedim yedek biberonu nereye koydum onu aramaya basladim
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Ay Allah korumuş ya bikere bende çaydanlığı unutmuşum nerdeyse yaniyodu ev 
(414 puan) tarafından
Caydanligi annem unutmustu ocakta oda benim gibi evi yakacakti didi kip kirmizi olmustu
0 oy
(5,300 puan) tarafından
Sadaka ver canim büyük bir musibet atlatmissin
(414 puan) tarafından
Aynen cnm verilmis sadakam varmis
0 oy
(5,436 puan) tarafından
Ah cnm gecms olsn ya dikkat etmek lazım 

Bende bebeğime su kaynatıyorum bi kaç kere unuttum smdi kaynayana kadar basından ayrilmiyrm
(414 puan) tarafından
Normalde hic unutmam dun gece kiz uyumadi birde yolculuk yapcam yarin biseyler almak icin disari ciktim mama sini verdim uyutum biberonu kaynatiyim ondan sonra uyurum dedim kanepeye oturdum oturdugum yerde uyumusum kokuya kalkim
(5,436 puan) tarafından
Yorgunluktan olmuş cnm allah korumuş
0 oy
tarafından
Allah im korumuş canım Rabbim kazadan beladan korusun. Ay ben de o yuzfen ocağa bişey katınca uzanmamaya çalışırım hep. Hatta abzen uzanmasam bile unuturmusum nokcak böyle bilmiyorum ya . Akıl mi kalıyor insanda  ki
(414 puan) tarafından
Yorgundum birde uykusuz mama verdim hadi zaten uyumuyorum kaynatiyim dedim olan oldu iste allah korudu
tarafından
Öyle canım Allah korumuş valla. Bidaha yaşatmasın Rabbim beterinden korusun
0 oy
(7,625 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim korumuş 
(414 puan) tarafından
Allah razi olsun cnm
0 oy
tarafından
Ay bende bi ara sahura yumurta haşlicsktim üstüne koymus uyya kalmisim uyandim suyu bitmisti yumurta da kömür olmus kokusu tarif edilemez derecedeydi  tavana kadar sıçramıştı  hemen evi havalandirdim koku sıktım  sahurda bitmisti gec kalmıştık 
(414 puan) tarafından
Evi havalandirdim ama biberonun ucu lastik olunca parfumde siktim kokusu hala daha var
0 oy
(121,812 puan) tarafından
Gecmis olsun
(414 puan) tarafından
Sagol cnm
0 oy
(233 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun rabbim korusun kollasın inşallah verilmiş sadakan varmış  
(414 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Ay cok gecmis olsun verilmis sadakan varmis 
(414 puan) tarafından
Sagol cnm verilmis sadakamiz varmis gercekten
0 oy
(626 puan) tarafından
Rabbim korumuş verilmiş sadakan varmış dikkat et aman :/
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Allah korumuş gerçekten bende bekarken işten geç geldim makarna suyu koymuştum uyumuşum sabah kalktım ise gittim işten sonrada dışarda oturduk biraz gece 12 de aklıma geldi 1 gün 1 gece ocak açık kalmış gittiğimde hala yanıyordu 
tarafından
Ahahaa bendensin bende fırını sabaha kadar açık bırakmışım dişi takılı kalmış bugün de ocağı açık bırakıp kaynanama inmisim geldim eşim kapattı aksine eşim yakaliyo açık unuttuklarimiz allahdan ev yanmadi Allah korumus
(3,036 puan) tarafından
Kiz bizim evde kimse yoktu tek yaşıyodum bekarken gezmekten eve gelmemişim az daha koca apartman yanacakmış:D
tarafından
Aboooo Allah korumuş kız desene

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 502 göst.
5 Eylül 2020 Aile kategorisinde Bags Bunnuy (1,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 611 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Yasmin65 (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 370 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,032 puan) tarafından soruldu