0 oy
640 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Parkta kucak kucağa  oturan sevgililer yoldan geçen motorcu müdahale ediyor.

Athena Gökhan da mudahale eden adami hedef alarak açıklama yapıyor.

Sizin görüşünüz nedir bu konuda?

image

15 Cevaplar

+3 oy
(5,481 puan) tarafından

En İyi Cevap
Adam haklı çocuk parkında, ortalıkta ayıp denen bi şey var, illa yapacaklarsa kapalı bi yerde yapsınlar yapackalarını benim çocuğum ailem o ahlaksızlığı görmek zorunda mı
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Gitsinler kapalı kapılar ardında ne b.k yerlerse yesinler. Dışarıda yapamazlar çünkü ortak yaşama alanı ve edep dışı bir durum. Edepsizliğe özgürlük diyolar ya reziller. İyi sokak ortasında romantik şekilde çocukta yapsınlar ne güzel 
+3 oy
(3,270 puan) tarafından
Artık edepsizleri uyaran insanlar cahil oluyor edepsizliklerin yeni adına da modern lik deniyor vay halimize 
+3 oy
(29,596 puan) tarafından

Öyle zaman olacak ki insanlar goz onunde zinanin en alasını yapacak ama herkes normal karşılayacak 

Bu cok bilmislikten degil cahillikten olacak..
Kıyametin Alemetleri iste..

Konu hakkınadaki düşünceme gelince
Adam haklı orası otel degil yani edepsizlik yapacaklarsa bile bari milletin gozune sokarak yapmasınlar cahil insanlar...

+2 oy
(7,479 puan) tarafından

Cehalet derken kendini kasdetmis:ermm:

+2 oy
tarafından
O adamdan da o açıklama beklenir zaten 
+1 oy
tarafından

Bu konu hakkında ne güzel buyurmuş Efendimiz aleyhisselam.

“Yeryüzünde Allah’ın değer verdiği bir tek insan kaldığı sürece kıyamet kopmaz. Hatta öyle biz aman gelecek ki, yolun gündüzün ortasında, sokakta açıktan kadınlarla cinsi ilişkide bulunurlar da hiç kimse bunu garipsemez ve bu durumu değiştirmeye gayret etmez. Bunlara: 'Keşke biraz yolun kenarına çekilseydiniz ya!' diyen kimse, o devrin en muhafazakâr, en itibarlı adamıdır. Bu adamın o cemiyetteki konumu, (ey ashabım!) sizdeki Ebu Bekir ve Ömer’in konumu gibidir.” (bk. Hâkim, el-Müstedrek, 4/495’den naklen Kenzu’l-Ummal, h. no: 38588)

0 oy
(144,646 puan) tarafından
Lan gecen turkiye icin hediyelik alisverisine gittim esim arabayi goturduydu yuruyerek gittim bizim burdaki ormanda gay ler iliskiye giriyodu hizlica gectim gittim herkes goruyo millet tinlamiyo 
(796 puan) tarafından
Yuhhhhh
(144,646 puan) tarafından
Yeni geldigimde bende yuuhh cuuusss ohaaaa diyodumda 19 ay olcak alistim gari
(796 puan) tarafından
Kıyamet yaklasiyo valla rabbim sonumuzu hayır etsin daha neler görcez
0 oy
(18,180 puan) tarafından

motorcu sonuna kadar hakkı tepkisinde 

geçenlerde babamlara giderken eşimle birlilte baktık yolda bir araba içinde bir kadın bir erkek uygunsuz şekilde eşim tepki gösterdi aynı bu motorcu arkadaş gibi gidin burdan dedi tepkiyi yiyince edepsizler hemen gittiler:angry:

0 oy
(16,636 puan) tarafından
Söylenecek çok şey var da neyse cehalet derken kendini kastetmistir 
0 oy
(1,402 puan) tarafından
Valla gokhanı ayakta alkışliyorum yaptıkları yanlış olabilir ama bu kimseyi ilgilendirmez!
(2,858 puan) tarafından
Ayakta mı alkıslıyorsun namahrem dıye bırsey var bılmem bılıyormusun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(1,402 puan) tarafından
Evet doğru duydun ayakta alkışliyorum Gökhan ne demiş  orda kapalı kapılar ardında akla gelmiyecek rezillikler yapan varken demiş ve çok doğru demiş yaptıkları tabi ki yanlış ama bu kimseyi ilgilendirmez
(2,858 puan) tarafından
Kimseyi ılgılendırmezde ne demek benim cocugum sokakta kımseyı o sekılde görmek zorunda degıl ar namus dıye bısey var!!
(7,095 puan) tarafından
Boyle düşünceli insanlar yuzunden artik basimiza neler neler daha gelecek rabbim sen koru !
0 oy
(2,858 puan) tarafından

Namahrem dıye bısey var zaten motorcu adam cok haklı mıllet ar namus kalmadı ıyıce ülke nereye gıdıyor!!!!!!!!!!!! 

0 oy
tarafından
Ahir zaman işte her şey olur millet iyice azdı adam uyarmış ne güzel ama işte millet edepsizligi edep sayar olmuş yapacak bir şey yok
0 oy
(1,291 puan) tarafından
Onceden günah diye bsy yapmiyolarda daha sonra ayip diye yapmadilar simdi ne gunah kaldi n3 ayip rabbim sonumuzu hayr etsin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 294 göst.
2 Mart 2023 Diğer kategorisinde Melodi senfoni (2,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 444 göst.
13 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hatice ata (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 411 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 381 göst.