0 oy
1,296 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından düzenlendi

Simdi kizlar paraniz var harvurup harmanmi savurursunuz yoksa tutumlu davranip birikimmi yaparsiniz ???

Ben fazla tutumlu degilim mesela olani harcarım durduramam kendimi

Bazilari var hic harcamaz hep birikim yapar 

Amaaaaaa bazıları var kiiii bi laf vardirya ayranı yok icmeye tahteravanla gider ....  :D 

35 Cevaplar

0 oy
(530 puan) tarafından
Yerine göre harcarım cnm eşimden tırtıklar biriktiririm daralınca ortaya çıkarırım eşim bana hep banka der :))
tarafından
Banka olmak iyidir tabi ;)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bekarken harcıyordum şimdi biriktiriyorum. 10 aylık bebeğim var. Ne olacağı belli olmuyor hastalanıyor aniden birde özel hastaneye gidiyoruz.. 
tarafından
Oyle kuzu zaten birikim de hep cocuklar icin Allah onlarin canini sag etsin insallah
0 oy
(13,431 puan) tarafından
Kuruşuna kadar harcarım oda yetmez kredi kartı ile alırım yarına çıkacağımın garantisi yok ki canım 
tarafından
Giz obur tarafa borclu gitmede ;)))
(13,431 puan) tarafından
Önemli olan o zaten :))
0 oy
tarafından

Haha :D   

Ben bazen çok savunganım bazen çok tutumlu belli olmayorr

tarafından
O bazen bendede oluyo kuzum ya :)))
0 oy
(122,384 puan) tarafından
Mihrim ben gereksiz asla harcama yalmam 19 ay olcam evleneli halen bekarlik giyimlerimi giyyom daha kendime 1 cift corap almadim gidip  
tarafından
Sevdosum en iyisi kiz bende biraz tutarim ama sonra dayanamiyom bende oyle olsam keske ya bide kendimde calisiyorumya herifte karismaz aldigim paraya gerci esimle anlastik o bana harclik vermiycek ben kendi paramla evin ihtiyaclarini gorucem dedim en azinda o biriktirebiliyo bana kalsa biriktiremeyiz valla;)))
0 oy
(50,771 puan) tarafından
bekarken ayligimin bir lirasini sormazdi babam hergun alisveris yapardim netten. gezer tozar harcardim. evlenincede bir süre devam etti isi birakinca tek ayliga düşünce alisverisi bıraktım (tövbe ettim ) çok şükür esim birseye muhtac etmiyor ne istesem aliyor geziyoruz ama eskisi gibi bosa harcamiyorum 
tarafından
En iyisi valla ya oyle savurmam ama paraninda kiymetini bilemiyorum malesef
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Kiz olunca harcarım yokken de yok der susarım D bazilari olmayan parasıyla bile havasını atar şu kadarim var bu kadarim var diye sonuç 1 lirası yoktur attığı hava trilyonluk:D ay yazarken sarhoş oldum be :D
tarafından
Aman onlar ayri bi sey kuzum varsa vardir yoksa  yoktr yalana dolana ne gerek var
0 oy
(5,490 puan) tarafından
O para beni harca beni harca der, bende tabi harcarım, no birikim
0 oy
(228 puan) tarafından
Ben tutuuyum ama bende bi koca var son kurusa kadar harcar o yüzden benim tutumlulugum bi işe yaramıyor 
0 oy
tarafından
Hiç bilmem biriktirmeyi tek başıma. para harcamayı bildim bileli hep sevdim bu huyumdan vazgeçmem lazım :(( 
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Eşim de bende pek para harcamayiz gereksiz şeylere. En çok yeme içmeye boğazımı za para harcarız :)) onun haricinde ıvır zıvır a pek harcayamiyoruz nedense :)),
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Cok tutumluyum cok esim bayiliyor bu duruma ama ben bu huyumu cokta sevmiyorum faydasini cok gordum ama ne biliyim mesela arabami kendim aldim ailemin maddi durumu iyi olmasina ragmen calisip kazandim harcamadim simdide kizlarima biriktiriyorum kendime pek bisey almam ayda yilda bir oda esimin israriyla cok temiz kullanirim aldiklarimi uzun sure gider cocuklarimdan asla kismam kiyafet ayakkabi oyuncak asiri olmamak kaydiyla alirim mesela elektirik gitmesin diye gece makina kurarim hic bir odanin isigi fizulu yanmaz tv sadece cocuklarin tv saatinde acarim falan filan :)
0 oy
(134 puan) tarafından
Orta karar biriyim.Butcemiz daraldi mi herseyin ucuzunu alirim.Ferahladi mi da ortalamaya gore hareket ederim.

Ozel gunlerimiz cok fazla mesela o zamanlarda eger birseye ihtiyacim yoksa ki genelde olmuyor esimde bos gecmeyi sevmez mutlaka birsey alir.Bosa harcama yapmasin diye gram butcemiz iyiyse ceyrek daha da iyi oldu mu bir yarimini alir birikim yaparim.Boyle boyle baya birikim yapmistim.Size de bunu oneririm.Calisirken kendi parama dokunmaz biriktirirdim.Az az da olsa kenarda paraniz olsun.
0 oy
tarafından
Ihtiyac varsa alırım. Ama savurmam. Birikim yaparim heralde

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 378 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 158 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 418 göst.