Esinin gözü hep dışarıda yani hep grzmek istiyor kendi başına arkadaşlarıyla takılmak istiyor ona karisilmasin istiyor. Evde durmayi sevmiyor. Halbuki onu evde durduğu icin sıkan bir eş değilim. Evde olsada baska odada olur yada telefonla oynar. Simdi bebegimiz var yine aynı hatta artik ayri odalarda yatıyoruz bebek olali yabimzda yat diyorum yatmıyor. Birsey yapacagim zaman cocugun yabina cagirirsam geliyor. Yoksa ben gelince hemen obur odaya gidiyo. Afedersiniz bana yaklaşmıyor. Hanileykende bebeğe birsey olacak diye yanaşmıyordu takmıyordum. Aski da halads takılmıyorum ama normal bi durum degil gibi geldi 6 senedir evliyiz severek evlendik ama evlenmeye mecbur bırakılmış evliligin uzerinden 50 sene geçmiş birbirinden bikmis ciftler gibiyiz. Hele bebeknolali ikimizinde gözü birbirimizi görmüyor bebegi sevip kaçıyor hemen sununyap dersem oyke yapıyor obur odadan çağırmakla anca. Konuşsam niye böyleyiz desem ona gore anormal bir durum yokmuş gibi davranıyor. Bitmiş bir evliliğin mecburiyeti gibi birnhayat yaşıyorum. Sanki