Kızlar geçen gün kaynanaları kaynar kazana atmalı başlıklı yazı yazmıştım okuyanlar hatırlar. Bugüb cinsiyet için gittik eşimle güya kaynanamda gelcekti ama erkenden alişverise çıktılar görümcem ve kayınbabamla kaynabam hep erkek istedi öbir torunu kız onu bile son ana kadar erkek bekledi kız doğunca üzüldü neyse cinsiyeti öğrendik oğlumuz olcak. Bnde arayıp dmedim gittim oğlanla ilgili tulum aldık eşimle eve gelip ınu göstercektik mutluluklarını o an görcektik. Kapıda karşılaştık kayınbabam biz görmeden zorla açtırmış eşime sarılırken gördüm bnde baba tüm hevesimi kırdın ya dedim gülerek içer girdik kayınbabam sarıldı bize öptü tebrik etti görümcemde öyle ama kaynanam kapıdan girer girmez mutfağa attı kndini salona gelmedi bnde bekledim sonra dedim ki bn yuları çıkıyorum baksanıza nnem çok sevindi sevincinden mutfaltan gelemedi dedim yukarı çıktım eşim kaldı aşağıda işte oda kızdı hem iki gün önce kızı kırdın şimdide gelip sarılmadın demiş pda bnde gelcektim bn ona dedim beraber gidelim diye niye bnsiz gittiniz demiş eşimde gitmeyi istiyosan evinde ogursaydın bekleseydin demiş diğeri kız doğurdu diye üzüldün biz erkek haberi verdikte ne oldu davulla zurnayla mı karşıladın anne olsaydında sürprizi bekleseydin o kız siz mutlu olun dşye tulum aldı heycanla geldi demiş artık aşağıdafa yemiyoz deyip yukarı gelmiş. Hiç annesine böyke kızmazdı gerçekten çok zorladı. Tüm hevesimi hayalimi kırdı ama kndi annem babam abim akrabalarım ve eşim sağ olsun yüzümü güldürdüler. Kaynanayıda Allaha havale ettim böyle bi insan olmaz üç aydır erkek olsun diye bekledi erkek haberi verdi sarılmadı hayırlı olsun bile demedi kızlar bn bundan sonra nasıl davranayım.
Allah herkese senin eşin gibi seni koruyan bir eş versin
Aman bos ver niye okadar cok takiyosunki kaynanai kayin baban gorumcen ailen ozellikle esin seninle. Yani bence cok takma bosver
Ah canim Allah yardimcin olsun. Iyi bari esin seni ddestekliyor. Kapıyı kapadinmi gerisi disarda kalir canim. Ama sen yine normal davran cok tepki verirsen ister istemez esinde etkilenir. Aranizda kalmasina sen sebep olma yani. Hic kocana onlar hakkinda bise deme Allah a birak kocan kendi görüp tepkisini versin. Hamile hamile bunlarla ugrastiriyorlar Allah oyle kaynana kaynata görümceyi bildiği gibi yapsın
Seninki cinsiyete sarilmamis kiz , benim kaynvalidem bebek haberini alinca bile hayrli olsn demedi . Birde bebeklerimi kaybettim cok yakin zamanda neler cektigmi cok iyi biliyordu simdi ne saglkla kucagnza alin dedi ne hayrli olsn dedi kavga cikartti ve aylardr konusmuyor . Tabi bemde tamamen bitti kendisi .
kendi adını koyamaycagi icin o kadar üzülmüştür daha yeni okumuştum postta :) canm ne takilcaksi. eşinde yaninda olmus zaten birde su hastaneye gelmek isteyen kaynana ve görümce modelini anlamıyorum bir kere kayinvalidemle kayinbabami reddettim bir kere de büyük gorumcemi neymis doktor cinsiyeti gorumcwme soyleyecekmis o da bize supriz yapacakmis senin misal sanki biz hic heves etmiyoruz simdi de tutmuş erkek olacağı için adini kayın babam koycakmis kiz olsa benim babam koyarmis ama olmamis kendinin de iki kizi var ikisinide esi koymuş bende şakayla karisik vurdum hangisininkini baban koydu diye :) ya takmiyorum bile millet hevesini hayalini keyfini sursun diye dogurmuyorum 5 aylik olmak uzereyiz ilk haftadan beri kusuyorum kimse eziyetini benimle cekmiyor ;)
Canım benim öncelikle Allah sağ salim kucaklamayı nasip etsin. Unutma ki bu bebeği ne kayinvaliden ne de kayınpederin için doğuruyorsun. Kendin ve eşiniçin doğuruyorsun. O yuzden o kız istemiş bu erkek istemiş gibi ortaçağdan kalma kafalara hiç takılma. Eşin de sen de gerekli tepkiyi vermişsiniz zaten. Kontrol günün belli, saatin belli. O kadar meraklıydı madem evinde otursaydı eşinin dediği gibi. Sen hamileliğinin tadını çıkar, bırak kayinvaliden gelsin bir özür kahvesine :)
Kayinvalidenin yaptığı yanlış ama sen de fazla abartıyorsun canım kaynanalarin hepsi aynı benimki 8 aylik oldu komşularım sevincinden duramiyo kendi torunları olacak gibi heyecanlı benimkinde tık yok farklı şehirdeyiz kim gelip bakacak diye onun derdine düşmüş kendi evladını düşünmeyen bizim evladimizi mi düşünecek boşver inan ki böylesi daha iyi ben böle oldukça seviniyrm çünkü böyle oldukça eşim bana ve benim aileme daha çok bağlanıyor yaptıklarını görüp
Canım dert ettiğin şeye bak ya benim 3 çocuğum olacak aha hala kadın ne bı hayırlı olsun ne gözün aydın demedi bende hıc bı hamileliği mı kendim soylemedım doktora gittim o kadar ne oldu kızım neyin var demedi benim kaynana kaynata gorumceler de beter bı eşim var çok şükür kaynata eeee biraz işte bazen bana catmaya yer arıyo kaynana ne olsa da kızlarımı kocamı doldursam da gelinin üstüne salsam diye
Erkek haberi verdin diye sarilacaksa hic sarilmasin zaten bosver ,hala kiz erkek ayrimi yapip kiz diye uzulen insanlardan neden bisey bekleyesnki bosver
Benüökide yapıyo öyle densizlik.
Eşim benim yanımda çok şükür.
Hatta ilk kız olacağını duyunca üzülmüştü resmen.
Eşimde şey demişti. Sana beğendirmek için çocuk yapmadık bir o suratını ya düzelt yada gözümün önümden kaybol dedi.
Aradan biraz zaman geçti 10 15 dk.
Şey diyor durdu durdu.
Neyse üzülmeyelim belki doğum kadar değişir.
Kaldırdım kafamı telefondan . baktım şöyle uzun uzun.
Anne dedim inşallah değişmez. Allah gçnlüme göre verdi ben çok memnunum dedim. Sustu.
Eş önemli bence. Eşin seni anlıyorsa kimse dert etmeye gerek yok
ne takıyorsun canım aman boşgec esin arkanda oldugu sürece hersey boş canım
1,502,249 soru
24,528,739 cevap
359,874 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın