0 oy
1,219 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (30 puan) tarafından

Merhaba kızlar gördüğüm kadariyla burada çoğu kişi kaynana ve kayinpederinden şikayetçi  

Neden böyle sizce ?

• Benim gibi kaynanasiyla anlasabilen yok mu ? :D

36 Cevaplar

0 oy
(674 puan) tarafından
Mecbur anlaşıyoruz bazı şeyleri görmezden duymazdan geliyorum böyle gidiyor aciyorum ona rabbim biliyor ya 
-Reklam-
0 oy
(3,754 puan) tarafından
anlaşırız severim kaynanam ı 
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Ben anlaşıyorum ve seviyorum Allah ondan razı olsun
0 oy
(4,235 puan) tarafından
Var ben anlasiyorum yillardir canm bugune kadar ne onun bana kirici bi sozu oldu nede benim ona cok sukur 
0 oy
(2,592 puan) tarafından
Ben :) anlasıyorum valla ikisiyle de cok güzel her seyi beraber yaparız mesela ben evlendiğimde hızlı hamur açmayı bilmiyodum annem de kayserili gel kızım beraber yapalım dedi her seferinde baka baka ögrendim şimdi herşeyi yapıyorum kendim allah razı olsun bi çok seyi o öğretti bana dogumdan sonra 1 hafta kaynanam baktı bana yemegımı de yaptı önümde getirdi allah eksik etmesin başımdan 
0 oy
(41 puan) tarafından
Bende bu  durumda cok  rahatsız oluyorum ya   bakiyorum herkes  kaynanam  kötü  kayinpeder   kotu görümce böyle   ama   her  hattatı neden onlardan  ariyor sunuz bir  kerede acaba  benmi   onlara iyi  davranmam bendemi  suç  var  diyen yok  kendi  adına  diyim ben  hep güler yüz   gösterir mesafeli  de  davranırım   yüz-göz olmamaya çalışırım ha  diyeceksiniz hic mi aranız  bozulmamış bozulmuş  ama  anne  evlat da  arası  bozulur bazen ama ben  asla  annemden babamdan    ayırt etmedim  derler ya   guzel siz yılanı deliğinden   çıkarır diye 
0 oy
tarafından
Kaynanamla anlaşıyoruz ben raziyim ondan Allah da ondan razi olsun 
0 oy
tarafından
Allah razı olsun hem kaynanamdan hem kayınbabamdan çok razıyım :) 
0 oy
(436 puan) tarafından
    Benim kaynanam melek gibiydi rahmetli oldu nur içinde yatsın.Iyiler erken gidiyor
0 oy
(429 puan) tarafından

Var kuzum ben bende senin gibi düşünüyorum anam herkes şikayetçi bide söyledikleride saçma sapan şeyler yok bebeğimi salladi yok bebeğimi kucağına aldi öküzün altında buzağı arıyolar valla:D

0 oy
(6,920 puan) tarafından

1. Sana beddua eden 
  2. Evliliğini bitirmeye çalışan
  3. Doğmamış bebeğine beddua ettiğini söyleyen
  4. Eşini parası için ve parası olduğu halde yiyen
  5. Eşimin kız ve erkek kardeşlerini doldurup hakaret ettiren
  6. Doğum yapıp geldiğim gün sütümü kestiren
  7. Toruna yatak diye doğduğu zmn diknli bohlu yün yatak yapan
  8. Evime karışan ve karışma dediğim zmn ahoo uhuuu ahali kötü gelin buuu ilan eden
  9. Evinin huzurunu bozmak için elinden gelenin fazlasını yapan vb. bir kaynana olursa hayatımda ki neden böyle sen düşün bacım
Daha sayarımda erindim çok fazla çokkk. günahı başını yesin Allaha havale ediyorum Allah büyük 

Bnde isterdim çöp esirgemeyen hakaret etmeyen kaynana ki yanıma yoldaş olsun

İşte insan bilemiyor Karpuz değil seçilmiyor.

(5 puan) tarafından
Çok doğru bende çekiyorum Allah yardımcın olsun ne diyeyim
0 oy
(18,180 puan) tarafından

yıldızımız hiç barışmadı malesef:D

0 oy
(3,701 puan) tarafından
Valla 3 senelik evliyim hiç Bi kavgamız gürültümuz anlasmazligimiz olmadı şükür hepsini çok severim 
0 oy
tarafından
Bak şimdi şimdi ki gelinler de fena canım ... 

Ben anlasamam kaynanamla ama saygı duyarım yerine göre lafımı söylerim ama çok sevmem 

Ama şimdi mi bazı gelinler var çoğaldı baya da

Tek tabanca olmak istiyo kocasıyla konuşsun istemio annesi veya tehditler edio gelinl!! O kdr gördüm şahit oldum ki anladım ki şimdi ki gelinler neyse Kaynanalar da o !

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 1,168 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Esmerqueen1 (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 638 göst.
12 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Prensesmr (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 378 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 697 göst.