Sürekli kızımı istiyorlardı burada post açmıştım bircogunuz tek başına yollama gecenin 11nde demişti. Ben zaten yollamiyorum ama gecenin o saatinde bile istiyorlar kızımı artık cidden sinirlenmeye başladım. Bu sabahta kızı geldi benle yasit zile bastı sessiz ol dedim kapıda gülerek alya uyuyo dedim. Uyandircam ki ben onu sevmeye geldim dedi ben sessiz ol dedikçe yüksek sesle konuştu içeri geldi aa bak uyanmış dedi. Zaten kızım 8de uyandı uyku saati artık zaten uykuya dalalım 5 dk anca oldu ama o uyandırdı. Bide gelmiş diyoki bize çıkarim az bizimkilerde sevsin diyo. Bende 1 saat daha uyusun getiririm gercekten uykusuz dedim. Yine götürmek istedi olsun yorulur daha iyi uyur o zaman dedi bende yok uyusun zaten saat 3te annemlere gidicem ordada uyuyamaz dedim sonra eve gidince mesaj attım yazdığı cevaplara bakın sizce benmi yanlışım omu yanlış artık hic birşeye tahammül edemiyorum ya
Aman ya cehennemin dibine sinirlenirse sinirlensin çocuğundan kıymetli degil ya mesafeni koy olsun bitsin komsun cok abartıyor...
Kimseye bu kadar kibar olamam.
Ne anlayışsız insan ya, ben bazen kendi yigenlerimi öpmeye cekinirim belki yengelerim rahatsız olur diye, bu insanda hiç mi dusunce yok ya ...
1,491,717 soru
24,375,543 cevap
348,301 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın