0 oy
1,117 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Tutamiyorm gozyaslarimi artk yuregm daynmyo hicbsey e ya insan kocasyla basbasa kalmak istemsi hatami yanls biseymi ben 2 senedr evlym kaynanalarla bir otryom hic basbasa kalmslgmz yok vakit gecrmslgmz yok onun kemalpasada dayisnn bahcesi var her hafta ablalarni kardeslwrini anasi babasini alir hep birlkte gderz bu haftada dedm bas basa gdelm diye ve ben bunu kac aydir soylyorm hepnbi bahaneler uretyr neden basbasa kalip napcaz diyor brnde kafa dnlemeye gtcem dedm sennle vakit gecrcem braz dedm fln herneyse dun dedi gdelm babanlarn bahcesine cay icip gelrz babanlarda ben de  eger daynn bahcesnde kalmcaksak gtmeye gerek yok dedm oda sen blrsn dedi dun gonlunu aldi barstik dedi yarin gderz olmassa bahceye tamam dedm sabah oldu ablama gdcem dedi tamam  dedm bende hazirladm esyalari herseyi aradm nerdesn gelyom dedi geldi akşama  kadar kalip geri doncez dedi ya sen sakami yapyon dedim dalgami gecyosn dedm fln agzma geleni saydrdm kopeksn dedm ablalarnn onunde bana tokat atti tutamadm kendimi yemn ederm bu ilk vurusu cok zoruma gtti geldi icerde bitanedaha vurdu dayanamyrm artk ya dayanamyormmm

40 Cevaplar

+4 oy
(6,920 puan) tarafından

Allah el kaldıran kadına kıyan tüm erkeklerin belasını versin:(

(1,419 puan) tarafından
Aminnnn
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Bir kaç gün önceki postunu görmüştüm yıldönüm0nüzle alakalı sana pasta almıştı falan. Vurması hiç hoş doğru dğeil ama senin yaptığında yanlış ablalarının gözü önünde eşine köpek falan demen güzel olmamış belki çoğu kişi dediğimi yanlış anlayacak ama ben öyle düşünmüyorum. İsteğinde çok haklısın tabiki baş başa kalmak istersin herkes ister ama eşini toplum içerisinde rencide etmen güzel olmamış 
+3 oy
tarafından

Sana tokat atması aşla ama asla doğru değil ,

Seninde ailesinin yanında ona köpek demen yanlış ...

+2 oy
tarafından
Yaptığı çok çok kötü ama sende ablalarının yanında mı ağzına geleni saydın köpek falan dedin herkesin içinde? 
+1 oy
(6,190 puan) tarafından
O vurdu sende bir sey demedin mi kendinizi bu kadar ezdirmeyin bi kere yapan gene yapar ve bunu da ailene soyle kimse kimseye siddet uygulayamaz bir fiske bile vuramaz.Ailesiyle zaman gecirmek icin mi evlenmis evlenmeseymis 7/24hep beraber takilsalarmis
(75 puan) tarafından
Allah belani verrsn dedim cektm gectm odaya surekli ailesyle vakit gecryo zaten baska yok
(6,190 puan) tarafından
İyi yaptin diycem simdi beddua da iyi degil Allaha havale et.Cidden oyle erkekleri anlamiyorum.Ben mesela kaynanami cok severim esim evlendigimiz ilk ay anam da anam anam soyle anam boyle oyle bir bagirdim ki bir daha asla ayni seyi yapamadi.En basindan eger evet dediysen sapitiyolar iyice
+1 oy
(1,629 puan) tarafından
Bi tane olduysa arkası gelir bunun maalesef, erkekler gücünü farkettiği zaman devamını getiriyor. Çok üzüldüm. 
+1 oy
(671 puan) tarafından

ALLAH O KOCANA AKİL HİDAYET VİCDAN MERHAMET VERSİN İNŞALLAH O KALKAN ELİ KİRİLSİN OH İYİMİS YA BU NEDİR BÖYLE SÜREKLİ BÖYLE ŞEYLER DUYUYORUM BEN KALDİRAMİYORUM BUNU YASAYAN İNSANİ DUSUNEMİYORUM BİR DE HERSEYİM DEDİGİN O KOCANDAN BÖYLE BİR DARBE GELİYOR RABBM YARDIMCN OLSUNN 

0 oy
(158,603 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun vuran eli kirilsin
0 oy
(1,848 puan) tarafından

Ayyy en nefret ettigim erkek tipi kadin tabiki yalnız kalmak isteyecek maa aile olmak zorunda degilki her zmaan:(

(75 puan) tarafından
Bende soylyorm ona bana diyo nankorsn seni burdan taa bahceye kadr gotrcem nankorlk yapma diyor bende gerekrse babamlara gotrme ama yanlz gdelm istedm he cokmu sey istedm senden dedm sonra hadi kalk gdelm dedi olcegmi bilsem surdan suraya bi adm atmam dedm kirdktan sonra hicbi anlami kalmyo dedim
0 oy
(1,654 puan) tarafından
Sıktır et yavrum valla sıktır et adam olamıyolar bı kadının gonlunu ufacık seylerle hos etmeyı bilmiyorlar ne halt yemeye evleniyorlar anlamıyorum cıdden sınırım tepeme cıktı bu ıkıncı post az oncede benzerını okudum
(75 puan) tarafından
Yemn ederim  cok bisey istemedm ya sadece basbasa vakit gecrlm istedm allah canimi alsnda kurtulaym
(1,654 puan) tarafından
Deme oyle evladın var deme alacaksa onların canını alsın bosver sakın ol yuzune  bakma bıdaha da agzını acma ne halı varsa görsun umursama bı sure
(75 puan) tarafından
Oyle yapicam artk bende suc bende ne diye istyorum ki boyle bi insanla vakit gecrmeyi
(1,654 puan) tarafından
Hah aynen o kımkı ya hayırdır kopek
(2,588 puan) tarafından
Aynen canım boşver sanki mücevher mi yalnız gecirme onla zaman felan bi dahakine giderse ailesi ile gitsin sensiz tad alır mı bakalım
0 oy
(12,772 puan) tarafından
Şiddete boyun eğme ailem arkanda ise çağır gelsinler karşısında h... Yok insan var vuramaz 

E be güzelim sizde de var ne diye absta bir oturma kabul ediyonuz ki 
(75 puan) tarafından
Evladm icin susuyorm gdersem eger birakmaz alir benden onu
(2,930 puan) tarafından
Nah alir kolaydi o iş
(12,772 puan) tarafından
Yav niye alsın Bi halt alamaz
0 oy
(271 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum güzel çiftleri görünce iç geçirmeyi flan bana sor icim çok doldu ama işte 
(75 puan) tarafından
Yemn ederm oyle kocam olcak o insan da  diyor ki akrabalarnda kim var boyle gzen goster bakaym bende dedim sen gezen insan gormemssn
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Onun bunun dolduruşuna gelmiştir.  Yedirememistir seninle tek kalmaya laf olur diye düşünmüştür.  Allah ıslah etsin elleri kırılsın 
(75 puan) tarafından
Rabbime havale edyorm ben bunlari haketmemstm
0 oy
tarafından
Boylelerini o elini kirip bitarafina sokacan afedersin 
(75 puan) tarafından
Ilk defa vurdu oyle zoruma gttiki
tarafından
Bikere yapan bidaha yapar taviz verme sakin canim
(75 puan) tarafından
Oda soyluyodu sana vurmak istemyorm 1 kere vursam devami gelir die vurdu iste ama devami olursa asla kalmam yaninda
tarafından
Aileni cagir konussunlar seni sahipsiz sanmasin canim
0 oy
(18,214 puan) tarafından

neden birlik oturuyorsun canm ayır o zaman evini aynı evde oturuyorsanız tabi onlarla beraber gitmek zorunda kalırsın 

(75 puan) tarafından
Ayri evdede olsam yine cagrr kalabalk ortami sevyo
0 oy
(7,098 puan) tarafından
O adama iyi bir ders vermeden barismak gibi bir hata yapma sakın canim yoksa bunun devami gelir eli kirilsin
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Sen ona ablalarinin önünde mi saydirip köpek dedin?
(75 puan) tarafından
Evet ablasi bile ona ayip yaptgn dedi
(3,443 puan) tarafından
Yüzüne demiş arkandan gommuslerdir seni
Canım isteğinde ve tepkin de çok haklısın
Ama keşke ailesinin yanında açtırmasaydin
Böylece onlara daha yakın senden daha uzak oluyor
0 oy
tarafından
Elleri kirilsin esine el kaldiran kocalarin surundur onu canim hic yuz verme yoksa bi daha yapar insanin zoruna en cokta baskalarinin yaninda vurmasi gidiyor küçük dusuruyor onlarin yaninda 
0 oy
(182 puan) tarafından
Cnm bnm tokat atması hiç iyi bişey değil zaten erkeklerin çoğu şiddette başvuruyor ama keşke sende ablasının yanında köpek demeseydin zoruna gitmiştir. İnşallah aranız düzelir 
0 oy
tarafından
Ablalarinine önünde mı ağzına geleni saydirip köpek dedin
(75 puan) tarafından
Evet cokta iyi yapmsm hic pisman deglm haketti cunku ben kalkmsm sabahtan esyalari hazirlamsm bana ettgi lafa bak

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,095 göst.
7 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ebzkr (43 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 924 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.