Tutamiyorm gozyaslarimi artk yuregm daynmyo hicbsey e ya insan kocasyla basbasa kalmak istemsi hatami yanls biseymi ben 2 senedr evlym kaynanalarla bir otryom hic basbasa kalmslgmz yok vakit gecrmslgmz yok onun kemalpasada dayisnn bahcesi var her hafta ablalarni kardeslwrini anasi babasini alir hep birlkte gderz bu haftada dedm bas basa gdelm diye ve ben bunu kac aydir soylyorm hepnbi bahaneler uretyr neden basbasa kalip napcaz diyor brnde kafa dnlemeye gtcem dedm sennle vakit gecrcem braz dedm fln herneyse dun dedi gdelm babanlarn bahcesine cay icip gelrz babanlarda ben de eger daynn bahcesnde kalmcaksak gtmeye gerek yok dedm oda sen blrsn dedi dun gonlunu aldi barstik dedi yarin gderz olmassa bahceye tamam dedm sabah oldu ablama gdcem dedi tamam dedm bende hazirladm esyalari herseyi aradm nerdesn gelyom dedi geldi akşama kadar kalip geri doncez dedi ya sen sakami yapyon dedim dalgami gecyosn dedm fln agzma geleni saydrdm kopeksn dedm ablalarnn onunde bana tokat atti tutamadm kendimi yemn ederm bu ilk vurusu cok zoruma gtti geldi icerde bitanedaha vurdu dayanamyrm artk ya dayanamyormmm