Kızlar çok mutluyum buaralar allah bozmasın bazen ruh halim değişiyor ama olsun
İnsanın eşinin sorumluluk alması ne kadar güzel bir duygu ya
Eşim bir buçuk aydır çalışıyor aileye vermiyo parayı tamam asgari ücret alıyor ama yinede bin şükür bide c tesi Pazar da ise ise gidiyo ki iyi gecinelim diye dün bana para verdi git eve alış veriş yap annem geldi bize çocukların yanında durdu evde a101 gittim evi dolabı doldurdum dolabım da düzeldi çalışıyor çok şükür ilk defa dolabım içime sindi dolu dolu
Demek insanın kesesi ayrı olunca daha iyi oluyomuş
valla ben senelerce varlıktan yokluk çekmişim eşim akillandi yemin ederim üstüme titriyo üç kuruşu varsa eve harcıyor ailesine vermiyo ve bu korona virüs geldiği için ozamanlar çok darda oldum çok üzülüp ağladım
Şuan korana geldi hani her şerde bir hayr var derler ya öyle oldu eşim işini ayırdı ailesine para vermiyor tabi burda biz gelinlerin az baskisida oldu kocalarimiza kit kanaat da gecinsem bin şükür kese ayrı en azından kocamın SGK var
Dün dedi pazar günü pazara gidelim benim üstüm başım yok diye çok almasakta bir kaç bişey alalım dedi yarın pazara tişört alicam atlet vs uygun olur en azından orda
Rabbim cocuklarimin rızkını bir yerden veriyor bez yardımı nakit para vs dualarım sonunda kabul oluyor benimde hayatım yoluna giriyor çok şükür
Ben duanın gücüne inanıyorum bana burda dua edenlerden Allah razı olsun binlerce kez