0 oy
400 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (704 puan) tarafından
tarafından kapalı
Aranızda beni merak eden arkadaşlar vardır belki ismim sevda  16 yaşında yaptığım bir hata yüzünde bir evlilik yaptım o evlilikten 1 tane aslan oğlum oldu 3 sene evliliğin sonunda eşim talihsiz bir şekilde kaybettim oğlumla ile tek başına 3 sene hayat mücadelesi verdik 3 sene sonunda birisi ile tanıştım birbirimizi çok sevdik evlenmeye karar verdim çok güzel bir evliliğimiz oldu çok mutluyduk hayata tekrar tutunmuştuk her şey yolunda gidiyordu bir çocuğumda ondan oldu ama bu eşimide trafik kazası sonucu kaybettim bir oğlum ve 9 aylık bebeğim ile yine ortada kaldım çok çaresiz bir haldeydim kendimden büyük birisi ile tekrar mecburu bir evlilik yaptım çocuklarıma sahip çıkıyordu bende mecburen katlanıyordum hayatıma devam etmek zorundaydım ki bu eşim de birden bire kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yumdu ve tam o sırada telefonun alarmı çaldı ulan bir güzellik uykusuna yatayım dedim gördüğüme bak  AMAN ALLAH 'IM DEDIM
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

14 Cevaplar

+2 oy
(10,418 puan) tarafından
Ne diosun kız
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Benden çaldığın o iki dakika varya ya 
+2 oy
tarafından

Sen iyimisn bi kendin anladn helrde ;)ruyami bu

+1 oy
(10,418 puan) tarafından
Daha once bida bu tarz rüya paylaşımı yapmışsn.. o yine komik sayılır da bunda gerçekten uzulerek okuyordum, insanlarla dalga geçmeyi bırakın bence...
(51,939 puan) tarafından
bi daha kimseyle evlenme yazacaktim bende
(10,418 puan) tarafından
Ahahaha adamları ölduruyor die mi:D
(51,939 puan) tarafından
aynen ☺️☺️ ikinci kocaya kadar uzulerek okudum 3 te dedim evlenmesin artik sonundada hiç gülmedim
(10,418 puan) tarafından
Valla bende tebessum ble etmedm. Uzulerek ve hayretler icersnde okuyordum ztn. Sonunu okuyunca kufrettm ahahah:D
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Anlamadım ya bu anlattıkların gerçek mi yoksa rüyamı görmüşsün 
tarafından
Saçmalarmış işte ne içiyor bu millet anlamıyorum
0 oy
tarafından
Gözlerimi büyüterek  okudum sonu görünce  ben şok nssıl aklına geldi bunlar tövbe tovbe
0 oy
(14,748 puan) tarafından
Sabah sabah şakamıdır gerçek midir yazdığınız 
0 oy
(135,706 puan) tarafından
Kafan güzelmi       
0 oy
tarafından
Dalgami geciyorsun
0 oy
tarafından
Ee ne bu şimdi.?  
0 oy
(29,414 puan) tarafından

Ne diyon Ya bende icim gide gide okudum Allah askina dalgami geciyorsun milletle :getlost:

0 oy
tarafından
Amaç ne yaaa
0 oy
(11,219 puan) tarafından
Iyi misin cnm nasıl aklınıza geliyor böyle şeyler nasıl okudum sonunu görünce ben şoklkkk
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Bizle değil bence kendinle kafa bul.  

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 387 göst.
0 oy
3 cevap 244 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde nur1203 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 479 göst.
25 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Panikmommy (53 puan) tarafından soruldu